Perjantai viides

Mihin tämä viikko on oikein hurahtanut? Aika hurjalla tahdilla on menty ja onneksi ollaan jo perjantaissa! Tämä viikko on tosiaan taas ollut sellainen ettei ylimääräistä aikaa ole juurikaan ollut. Pari viime iltaa on mennyt dinnereillä ja eilen käytiin mieheni ja hänen isänsä kanssa pitkästä aikaa teatterissa. Ulkona syömiseen menee kyllä maku jos sitä tekee vaikka kahtenakin peräkkäisenä iltana. Lisäksi kuten olen täällä blogissa maininnut, itselleni ei sovi kahden pääruoan vetäminen päivässä. Eilen käytiin Weeruskassa (yksi lempparimestoistani) ja vedin semmosen lohiannoksen vaikkakin salaatilla mutta koko illan olo oli to-si raskas. Ei puhettakaan, että olisi ollut energiaa salille tai muuta. Tosin, lohi valintana ei ehkä ollut se fiksuin mutta tajusin asian liian myöhään. Monethan kärsivät lohen lamaannuttavasta vaikutuksesta ja mulla tuo kyllä menee juuri noin, vielä etenkin jos sen syö illalla. 

Treenitkin ovat jääneet tällä viikolla aika puuttellisiksi ja koitankin korjata asiaa viikonloppuna. Ulkona on vaihtelevasti jo tosi kylmä juosta ja tuntuu ettei kroppa meinaa tottua tuohon puuhaan sitten millään. Mullahan ei ole edes mitään paljon paksumpia talvijuoksutrikoita, joten niidenkin hankkiminen voisi olla ihan fiksua. Muuten välinepuoli on kyllä kunnossa mutta tuollaiset uupuvat, saa ja pitää vinkata jos tiedossa jotkut hyvät yksilöt?! :) Muuten voisin viimeistään ensi viikolla kirjoitella mun nykyisestä treenimeiningistä. On vähän taas jääneet nuo treenipostaukset vähemmälle…

Me suunnataan huomenna ”minilomalle” Tampereelle. Luvassa on rentoutumista Itsenäisyyspäivämeiningillä ja sunnuntaina sitten mieheni siskon kaksosten ristiäiset. Minäkin näen nuo kaksi palleroa ensimmäsitä kertaa! :) Inhoan junalla matkaamista joten olikin aika hauska, kun varattiin tällä kertaa liput bussista. Kyseinen bussi on joku Onnibuss, joka on hieman edullisempi bussi ja kulkee mm. Helsingistä Tampereelle. Itse en ole koskaan kuullutkaan moisesta mutta mies tiesi tuosta jostain. Kyseisellä bussilla hintaa matkalle tulee vaan 25 euroa meiltä kahdelta per suunta ja matkakin kestää vain 30 minuuttia pidempään kuin junalla kestäisi. Vaikka en pihistelijä olekaan niin mua kyllä kieltämättä kauhistuttaa maksaa junamatkoista sellaisia summia mitä ne nykyään ovat. Aivan ylihinnoiteltua vaikka junassa meininkikin on jotenkin tosi nahkeaa. Ahdasta, känniläisiä ja mites ne vessat, yöks. 

Tämä oli nyt tällainen höpinäpostaus pitkästä aikaa. Musta tuntuu, että kirjoittelen tällaisia harvemmin ja yleensä postauksillani on joku aihe. Ihan hauska vaan antaa kuulumisten vyöryä ilmoille ilman sen suurempaa punaista lankaa. :) Millaisia suunnitelmia teillä on Itsenäisyyspäivälle?

Housut *Dr. Denim (*saatu & mainoslinkki) Paita Reserved / Liivi New Yorker/ Kello MK

PS. Lisäilen blogikirppikselle lisää kamaa taas viikonlopun aikana, joten sielläkin kannattaa piipahtaa. ;)

On my way

15 vastausta artikkeliin “Perjantai viides”

 1. Ajattelin vinkata erittäin hyvänä Tampere vinkkinä nyt syksyllä Tornihotelliin 25. kerrokseen avatun Moro baarin! Jos vaan on aikaa niin kannattaa käydä siellä. Upea paikka ja vielä hienommat näköalat. :)

 2. Itsenäisyyspäivä menee rentoillen ja linnanjuhlia katsellen :) tuli muuten mieleen että missä käyt yleensä juoksemassa?

  • Se rentoilu onkin niin parasta! Ja linnanjuhlat kans pukuarvostelujen kera. ;)
   Käyn yleensä Töölönlahden, Alppilan ja Jäähallin ympäristössä. Semmoset tietyt vakkarilenkit. Välillä juoksen myös Hakaniemen rantaa…

 3. Onnibussi on erittäin hyvä vaihtoehto junalle! :) Ja vinkkinä vielä, jos tiedät matkustuspäivän pari viikkoa etukäteen niin kannattaa ehdottomasti katsoa bussiaikataulut http://www.matkahuolto.fi ja siellä on tosi usein joillekkin lähdöille tarjoushintoja. Itse mennyt monesti Turusta Tampereelle 2e/suunta :)

  • Ohhoh, semi edullisella hinnalla kyllä! :D Ja joo, mustakin kuulosti kivalle maksaa vaivaiset 12 euroa tuosta matkasta. :)

 4. Onnibus se vasta ahdas paikka onkin, joutuu tyyliin polvet suussa istumaan, vaikka ei itellä oo pituutta kun 164cm :D

  • Hahah, eikäh. ;D No meillä tulee mukavat oltavat… Toivon todella, että bussi olisi lähes tyhjä. :)

 5. Matkustin kesällä Onnibussilla ja toista kertaa en kyllä mene, vaikka onkin edullisempi kuin juna. Meinasi tulla ahtaanpaikan kammo, bussi on todella ahdas! Olen alle 160cm ”pitkä” :D Muistaakseni bussissa ei ollut vessaa eikä matkatavarat mahtuneet hattuhyllylle. :/

  • Kyllä niissä vessat on :) makuja on monia, mun mielestä taas vastaa samaa kun muut pitkänmatkan bussit. Ja isoimmat matkatavarat saa alakonttiin ulkona :)

  • Nää kyllä saa oikeen odottamaan huomista matkaa. :D Nojoo, mä todella toivon, että pyhä verottaa matkustajia… Ajattelin vielä bloggailla matkalla joten kuinkahan onnistuu koneen kanssa tekeminen… ;)

 6. Mun mielestä junalla just on kiva matkustaa :) ja vaikka ne vessat joskus on epäsiistejä, niin kyllä ne mun mielestä voittaa bussien vessat mennentullen. Makuja on monia :P

  • Mä oon ehkä matkannut junalla sen verran pitkiä matkoja et oon kokenut ne kyllä aika vastenmielisiksi… Mutta tosiaan makunsa kullakin! En tosin voi sanoa, että mikään bussifanikaan olisin mutta eiköhän tuo nyt tuossa lutviinnu… ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta