Linnanjuhlien suosikkiasu

Ihanaa sunnuntaita ja terkkuja Tampereelta! Moni teistäkin varmaan katsoi eilen Linnanjuhlia kuten täälläkin tehtiin. Se on oikeastaan sellainen vuotuinen perinne, juhlien katsominen ja pukujen arvosteleminen. Tänäkin vuonna joukossa oli muutama edukseen erottuva erityisen kaunis puku, joista oma suosikkini oli ehdottomasti Elina Kiikon keltainen maxidress. Upea keltainen luomus on Stella McCartneyn käsialaa. Ja mites tuo turkki, vau! Itse rakastan keltaista värinä ja mielestäni se on todella kaunis etenkin tummapiirteisillä naisilla. Lisäksi pukuun sopii ehdottoman hyvin myös ihan klassinen kiharakampaus, eli nutturan puuttuminen oli mielestäni hyvä seikka. Mun on kyllä pakko sanoa, että naiset ovat mielestäni kauniimpia hiukset auki kuin kiinni ja tämän vuoksi nutturat eivät meikäläiseen iske. 

Mitäs mieltä te olitte Linnanjuhlien pukuloistosta? Kenen asu oli teidän suosikkinne? :)

Kuvat lainattu iltalehti.fi
On my way

9 vastausta artikkeliin “Linnanjuhlien suosikkiasu”

  1. Musta tuo Elinan puvun keltainen väri on upea, mutta illan upein oli Jaana Pelkonen siinä vihreässä asussaan! Mun makuun nappi valinta Jaanalta, raikas ja ylellinen vihreän sävy pukee häntä kauniisti. Mekon leikkaus on todella tyylikäs ja Jaanan kampaus ja kultaiset korut kruunaa kyllä tyylin :)

    • Olihan hänkin kyllä upeana! Itse en vaan lämpene sille mekon materiaalille ylipäänsä mekoissa. Onko se nyt joku Tafti-kangas vai mikä lie… Muuten väri ja Jaanan silmät mätsäsivät oikein kivasti. :)

  2. Joo tää oli munki suosikki! Ihan liian vähälle huomiolle jäi kyllä. Ehdottomasti koko linnan kaunein ja näyttävin nainen.

    • Niin no minä olen aikalailla samaa mieltä. :) En sitten tiedä pidetäänkö häntä julkisuusarvoltaan jotenkin ”huonompana” vai mitä kun ei uutisoitu juurikaan. Täydellinen asukokonaisuus kyllä. :)

  3. Toi keltainen mekko on ihan nätti.. Mutta tuo turkis.. Ihminen joka pukeutuu turkikseen, viestii muille ihmisille että hänen mielestään eläinten turha kärsimys on ihan ok juttu ja kannatavaa. Ja semmoset ihmiset aiheuttaa mussa lähinnä oksettavuuden tunnetta. Yöks. Millain joku voi kantaa ylpeänä turkkia? Tyhmä ihminen.

  4. Tuo turkki, taas löytyi ihminen joka ihannoi kuollutta eläintä ihmisen päällä. nice.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta