Terkkuja Tampereelta!

Juuri kotiuduttiin Tampereen reissulta ja täytyy sanoa, että on kyllä ihanan rentoutunut ja levännyt olo. Tänään tosin oli pientä haipakkaa mutta onneksi alla oli lähes vuorokauden romanttinen lepoloma *Holiday Club Tampereen Kylpylässä. Kerroin jossain vaiheessa täällä blogissani kuinka pyrimme mieheni kanssa siihen, että kävisimme edes pari kertaa kuussa treffeillä ulkona. Ihan siis ruokailua ravintolassa, leffaa jne. oikeaa treffimeininkiä. Viime aikoina meillä on kuitenkin ollut kaikenlaista ja täytyy sanoa, että ei ole ollut ehkä helpoin vaihe suhteessamme. Aikaa treffeille ei ole yksinkertaisesti ollut, joten tulipas kyllä niin tarpeeseen kahdenkeskinen aika! Suosittelen ehdottomasti jokaiselle pariskunnalle. Vaikka sen yhteisen ajan järjestäminen voi joskus olla hankalaa niin jos sen ajan vaan repii jostain niin kyllä lopussa on aika kiitollinen fiilis. Ymmärrän, että lapsiperheissä tällaisen ajan saaminen voi olla todella hankalaa mutta onneksi useimmilla on kuitenkin sukulaisia, sisko, veljiä, isovanhempia jne. jotka mielellään välillä vahtivat pikkuisia. Monilla pieni miniloma voi olla jopa suhteen uudelleen eheyttävää aikaa. 

Vieteltiin eilen illalla useampi tunti kylpylän puolella uiden sekä pore -ja mineraalialtaassa rentoutuen. Allaspuoli oli mielestäni todella tunnelmallinen ja himmeän valaistuksensa vuoksi siellä oli oikein rentouttava ilmapiiri. Ilta-aikaan kylpylässä ei myöskään ollut ihan kauheasti lapsia, joten oli oikein hyvä hetki aikuisten ajalle. Jännä muuten miten vedessä aika voikin vierähtää kuin siivillä. Vaikka itse olen ihminen jonka on vaikeaa rentoutua niin vesi on mulle sellainen elementti, että siellä jostain syystä todella rentoudun ja pystyn vaan olemaan ihan useamman tunnin tekemättä sen kummempia. Allastuntien jälkeen olo oli todella kanttuvei ja olikin ihanaa viettää aikaa ihan vaan hotellihuoneessa löhöillen ja saunoen. Me taidettiin olla nukkumassakin jo tyyliin 23.00, kunnon Itsenäisyyspäivän ”juhlintaa”. :D Noh, ensi kerralla sitten vähän vilkkaampaa meininkiä. 


Alla muutamia fiilistelykuvia kylpylän puolelta. 

Holiday Club Tampereen Kylpylään on nyt myynnissä *Romanttinen pariskuntapaketti ”Lähekkäin lähilomalle”, joka sisältää yön 2 hh:n saunallisessa sviitissä. Pakettiin sisältyy yöpymisen lisäksi kattava aamiainen, kuohuvaa ja suklaata huoneeseen, sekä allasalueen vapaa käyttö. Kylpylässähän on mahdollisuus ottaa myös erilaisia hoitoja kasvoille ja kropalle. Jos joku vielä funtsii mitä ostaisi sille siskolle tai vaikka vanhemmilleen, niin tässäpä on aika ihana joululahjaidea eikä mielestäni ollenkaan pahan hintainen. :)


* Postaus toteutettu yhteistyössä Holiday Club Tampereen kanssa. En kuitenkaan hyödy mistään postauksen linkeistä taloudellisesti.

On my way

2 vastausta artikkeliin “Terkkuja Tampereelta!”

    • Niin se taitaapi olla. :) Oli muuten aika nätti mesta nytkin, kun oli pimeää ja valoja. Lumisena olisi varmaan vielä nätimpi. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta