Juhlaasu eiliseltä

Tehokasta maanantaita! Täällä on onneksi pitkästä aikaa hyvin levännyt fiilis näin uuden viikon kunniaksi. Jälleen kerran on vaan todettava, että lepoa sisältävät viikonloput ovat niitä parhaita. Kai tässä meinaa jo tulla vanhaksi, kun sitä lepoa tosiaan tarvitsee enemmän kuin vielä pari vuotta sitten. :) En ymmärrä miten joskus jaksoin painaa pää kolmantena jalkana ja silti olin aina viikonlopun jäljiltä hyvin virkeällä fiiliksellä. Tavallaan vähän tylsä huomata itsessään tällaista ”kangistumista”.

Eilen ristittiin kaksi uutta elämänalkua hyvin kauniissa tilaisuudessa ja jälleen oli syy pukeutua hieman nätimmin. Komean pukumiehen rinnalle valitsin itse mustavalkoisen kokonaisuuden. Tuo päälläni näkyvä Mangon paita on muuten yksi ihan suosikeistani! Ensinnäkin paita on todella miellyttävä päällä ja sen lisäksi se ei rypisty, ei sitten millään. Eikä muuten vaadi edes silitystä pesun jälkeen. Musta tuntuu, että tuo on nykyään aika harvinaista herkkua monissa tuollaisissa siistimmissä paidoissa. Toinen suosikkini on asussa vilkkuva Korssin nahkalaukku. Tuo on ollut mulla jo vuoden päivät ja en ole siihen piirtoakaan kyllästynyt. Laukku sopii niin moneen asuun ja onki palvellut mua tämän vuoden verran melkein jokaisissa kemuissa. Jonkun mielestä on ehkä tylsää käyttää aina samaa juhlalaukkua mutta itselleni on nykyään tärkeää omata yksi tai kaksi parempaa kuin monta sellaista ihan kivaa. Jostain syystä noihin Henkkamaukka laukkuihin vaan kyllästyy aika nopeaa. Lisäksi keinomateriaalit eivät houkuta itseäni enää yhtään.

Mutta miltäs asu teidän silmäänne näyttää? 

Kengät Mango / Hame Zara / Paita Mango / Laukku MK / Kello MK / Sormukset GT

On my way

8 vastausta artikkeliin “Juhlaasu eiliseltä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta