Jouluhuulet

Joulu tulee ja niin tulevat myös punaiset huulet! Mielestäni ne ovat niin kauniit, naiselliset ja sensuellit. Jostain syystä olen vaan itse ollut aina hyvin arka ostamaan ihan kirkasta punaista ja yleensä värikkäämpää punaa hakiessa kallistunutkin sinne korallin puolelle. Onhan sekin upea mutta punainen on aina punainen. Eilen tuo asia kuitenkin korjaantui, nimittäin piipahdin Avonin meikkitilaisuudessa josta sain mukaan tämän upean kuvissa huulillani säteilevän joulun punaisen huulipunan. Voiko oikeasti täydellisempää punaista edes olla?

Olen yleisesti ottaen aika tarkka huulipunan laadusta ja siitä, että sen koostumus on tarpeeksi täyteläinen, sekä sävy sellainen ”tuhti”. Pigmenttiä pitää löytyä! En myöskään pidä liian hoitavista punista, koska ne yleensä kuivuvat huulille alta aika yksikön. Toisaalta täysin mattakin on haasteellinen vaikka kaunis onkin. Lemppari punani ovatkin jotain noiden kahden väliltä ja mitä nyt tätä Avonin punaa eilen illalla huulillani pidin useamman tunnin, vaikutti se juurikin sellaiselle joka pääsee mun rankingin läpi. :) Myös huultenrajauskynä on mielestäni ehdoton. Nykyään en halua käyttää huulipunaa koskaan ilman. Tilaisuudesta sain mukaani myös tähän joulunpunaiseen huulipunaan mätsäävän rajauskynän joka tavallisesta poiketen on tuollainen pehmeä, eikä täysin kynämäinen. Niin täydellinen combo, ahh! 

Miltäs huulipuna teistä näyttää? Täydellinen eikö? :)

AVON merkkinä on itselleni täysin vieras. Joskus olen kuullut nimen mutta muuten ei ollut kyllä ennen tilaisuutta mitään käryä millaisia heidän tuotteensa ovat laadultaan. Itseäni ei oikeasti kiinnosta mitkään pa*ka laatuiset meikit ja nykyään tykkäänkin ennemmin panostaa kuin pihistää niiden suhteen. Välillä löytyy kuitenkin tuotteita joiden hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan ja sen mitä Avonin tuotteita pääsin kokeilemaan niin ihastuin. Kyseinen firmahan toimii jälleenmyynti periaatteella, eli konsulentteja löytyy ympäri Suomen. Itse en heidän toiminnastaan vielä sen enempää tiedä mutta ymmärtääkseni nettisivujen kautta on mahdollista ottaa yhteyttä itseään lähimpään jälleenmyyjään. Lisäksi korvaani särähti ystävämyynnit, jotka ovat ensi viikolla ma ja ti klo. 10-19 Itämerenkatu 1 Ruoholahdessa. Saatan itsekin piipahtaa siellä, kuulemma paljon tuotteita jouluisin alehinnoin. :) Tuli muuten mieleen, että en ole vielä ostanut yhtään joululahjaa… Kohta iskee se hätäpaniikki.

Oikein ihanaa perjantaita, vihdoinkin edessä se viikonloppu! 

On my way

12 vastausta artikkeliin “Jouluhuulet”

  1. Oih, sulla on kyllä maailman täydellisimmät huulet huulipunalle! Nimimerkki maailman kapein ylähuuli :D

  2. Miten sulla tohon kuntoon ees ripset pääsee? Vissiin laittaja ei oo osannu kattoo oikeita pituuksia kun sojottelee noin..

    • Mulla on aina aika huonossa kunnossa ripset viimestään kolmen viikon jälkeen. :) Ja tosiaan laittajiakin on ollut monia tässä vuosien varrella eikä auta asiaa. Jos jossain on siis vika niin varmaan kyllä ihan ripsien omistajassa. ;)

  3. Punaiset huulet sopii sulle kyllä mielettömän hyvin! :) Pitäisi varmaan itsekin rohkaistua voimakkaamman väristen huulipunien kanssa.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta