Romanttinen parisuhdeloma

Palailen vielä viikon takaiseen, eli Itsenäisyyspäivään ja reissuumme Tampereella. Hurjaa miten nopeaa nämä viikot vaan menevät sillä tuohan oli ihan juuri! Musta ylipäänsä tuntuu, että tämä koko syksy on mennyt aivan kamalaa vauhtia. Voisiko ajan vaan välillä pysäyttää ja jäädä johonkin hetkeen? Tuo Itsenäisyyspäivä oli meinaan sellainen hetki, johon mielelläni olisin voinut pysähtyä vaikka pariksi päivää. Romanttinen parisuhdeloma on kai jokaisen pariskunnan unelma joka kuitenkin toteutetaan vaan aivan liian harvoin. Yleensä ongelma on se raha tai lasten hoitoon saaminen mutta tekosyitähän nuo vaan ovat! Kaiken pystyy järjestämään. Mielestäni ihmisten pitäisi arvostaa enemmän suhdettaan ja muistaa miten tärkeää sen hoitaminen on. 

Me nautittiin *Holiday Club Tampereen Kylpylässä kyllä suunnattomasti. Mulle on jäänyt kai lapsuudesta mieltymys kylpylöihin sillä käytiin aina perheemme kerran tai kaksi vuodessa kylpylälomilla. Uimista, poreilua, saunomista huoneemme saunassa, ruokailua, telkkarin katselua viinilasin äärellä, sekä ihan vaan juttelua ja olemista. Noista seikoista oli tuo meidän romanttinen minilomamme tehty. Tavallaan kuulostaa aika tylsälle mutta itse arvostan nykyään todella paljon ihan vaan tuollaista rentoutumista ja olemista. Ennen oltaisiin varmaan lähdetty ehdottomasti Tampereen yöhön mutta eihän sitä enää tällä ikää jaksa… :D 

Mielestäni kyseinen kylpylä on todella oiva paikka aikuisten lomaan, lapsiperheitäkin joukosta löytyy mutta ei kuitenkaan mitenkään liiaksi tällaista parisuhdelomaa silmällä pitäen. Tampereen Kylpylästä löytyy myös aktiviteetteja, kaunis luonto ympäriltä ja mm. mahdollisuus kuntosalitreeniin. Mietittiin alkuun myös sitä, että varattaisiin jotkut hieronta-ajat mutta, koska oltiin perillä vasta suhteellisen myöhään jäi se sitten kokonaan. Kokonaisuudessaan oli kyllä ihana löhövuorokausi, joten suosittelen lämpimästi muillekin heidän *romanttista parisuhdepakettiaanAlla muutamia kuvia viikonlopulta. (Kylpyläkuvat löytyvät edellisestä postausesta täältä.)

* Postaus toteutettu yhteistyössä Holiday Club Tampereen kanssa / En kuitenkaan hyödy mistään postauksen linkeistä taloudellisesti.

On my way

5 vastausta artikkeliin “Romanttinen parisuhdeloma”

  1. Muuten näyttää täydelliseltä mutta meidän parisuhdelomaan ei kuulu erilliset sängyt 😉 toki mahtuhan noihin varmasti kaksi….

    • Kaikkeen sitä ihmiset huomiota kiinnittää :D Tuo yöpyötä ei varmaan oo siirretävissä… Tai joillakin on tapana nukkua eri sängyissä kotonakin.

  2. Ekalle Anonyymille vaan terkkuja että ne sängyt saa kyllä laitettua yhteen ja niin suurin osa ihmisistä tekeekin, että haloo! Ärsyttää tälläiset ilkeät ja turhat kommentit!

    • Hei haloo toi ei ollu mikään ilkeä kommenti. Urpo. Kuhan vaan totesin että minä ja mieheni ei nukuta eri sängyssä jos parisudelomalla ollaan muuten täydellisen näköinen paikka. :D teillä hermostuksesta päätellen vietetään lomat eri sängyssä 😂😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta