Välipalajuttuja

Raakapatukat ovat lemppareitani. Olen varmaan aika monasti asian täälläkin ilmaissut, sillä ne ovat oikeastaan lähes päivittäinen välipalani. Ennen söin proteiinipatukoita mutta nykyään en enää niitä suuhuni laittaisi. Nämä ovat oikeasti niin paljon parempia! Eikä siis pelkästään tämä Leaderin BareBar -patukka vaan hyvin monet raakikset. Tavallisestihan raakapatukat maksavat siinä 2,50-3,00 euroa mutta poikkeuksen tuohon sarjaan tekevät BareBar ja Näkd. Alkuun pidin niitä todella kalliina verrattuna juuri prodepatukoihin mutta nykyään en enää oikeastaan edes mieti hintaa. Päädyn kuitenkin usein tähän hieman edullisempaan BareBarin ”red berries” makuun ihan vaan sen herkullisuuden vuoksi. Maun lisäksi koostumus on aivan täydellinen! Ei yhtään sellainen kuiva vaan oikein pehmeä taatelimainen. Hyvänä kakkosena tulee sarjan maku appelsiini-raakakaakao. Oletteko te maistaneet näitä BareBar -patukoita? Mikäs on suosikkinne? 

Mulla on kyllä muutenkin tapahtunut aikamoinen muutos ruokavaliossa jos vertaan vuosi taaksepäin. Paljon olen siitä kirjoittanut mutta se suurin muutos on tosiaan tapahtunut oman pään sisällä kohti ”puhtaampaa” ruokavaliota. Enää en mieti sitä, että nyt pitää saada mahdollisimman paljon sitä proteiinia ja lapata raejuustoa, vaan pyrin ennemmin syömään mahdollisimman paljon hyvistä raaka-aineista tehtyä sapuskaa. Aikaisemmin pidin Jutta Gustafsbergin ruokavaliota esimerkillisenä, nykyään olen ihan päinvastaisella ”puolella”. Paljon olen seurannut esimerkiksi Karita Tykän blogia ja hänen tv ohjelmaansa, siinä on upea ja hehkeä nainen josta todella hehkuu se mitä hän suuhunsa pistää! :)

Myös Kaisa Jaakkola kirjoittaa mielenkiintoisia tekstejä ja hänen Hormonitasapaino -kirjansa on ehdottomasti ostoslistallani. Esimerkiksi vatsan oikkuilusta on erinomainen teksti täällä, kannattaa lukasta läpi jos tuntuu ettei mahaongelmiin meinaa löytyä apua! Kaisahan järjestää jatkuvasti erilaisia kursseja ja esimerkiksi tammikuussa on tulossa väsyneestä virkeäksi -valmennuskurssi. Olisipa mielenkiintoinen. :) Onko moni teistä käynyt Kaisan kursseilla tai lukenut hänen kirjaansa? 

 

On my way

5 vastausta artikkeliin “Välipalajuttuja”

  1. Mäkin söin yhdessä vaiheessa tyyliin pelkkää prodea, josta ei tullut muuta kuin ähky ja huono olo! Nykyään keskityn ruoan puhtauteen, luomuun, hyvien rasvojen ja myös riittävään hiilarien saantiin. Kroppa, iho ja mieli kiittävät!

    • Joo, sanoppa muuta. Tosin, toisille voi sopia eli en lähde tuomitsemaan silti ketään. :) Täällä mennään samoilla linjoilla! Kroppa todella tarvii hyviä rasvoja ja hiilareita jotta jaksaa. :)

  2. 1,5kk Kaisan ohjeilla menty ja -5kg lähtenyt ja energiatasot huimat. Rankka lääkitys toi vuosi sitten 10 kg ylipainoa ja vasta nyt alkoi tippua kun vaihdoin vihreämpää ravinnerikkaaseen ruokaan. Omistan Kaisan vanhemman kirjan Hormonidietti ja olis tarkoitus hommata nyt myös tuo Hormonitasapaino -kirjakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta