Kultakynnet

Minulle tämän kauden ehdoton suosikki kynsilakoissa on ollut kultainen väri. Se sopii nätisti tähän joulun aikaan ja itselläni ainakin mätsää koruihin, sillä rakastan kultaa. Olen nykyään näissä kynsijutuissakin vähän natsi, enkä oikeastaan kelpuuta enää kuin muutaman merkin lakkoja kaappiini. Ennen mulla oli kynsilakkoja lähes joka värissä, nykyään olen näidenkin suhteen minimalistisempi. Mihis sitä kymmentä sävyä tarvitsee? Mieluummin hankkii muutaman hyvän lakan ja muutamassa sävyssä kuin sitten kymmeniä surkeita. 

Kunnollinen kynsilakka pysyy hyvänä vähintään pari päivää vaikka kynsi olisikin vähän liiskoittuva ja mielestäni kerta vedolla pitää voida saada tarpeeksi peittävä lopputulos. Toki itsekin tykkään yleensä pari kerrosta laittaa mutta mielestäni yhden vedonkin pitäisi riittää. Myös lakan sudilla on merkitystä. Jos se on liian pieni on kynsien lakkaus viheliäistä tai vastaavasti jos se on liian suuri niin ei sekään ole hyvä. Se suti pitää vaan yksinkertaisesti olla siltä väliltä. :D

Oriflamen lakoista pidän. Kyseisen merkin The ONE -lakoissa lakka on täydellistä koostumukseltaan ja suti juuri prikulleen sopivan kokoinen. Sävyt ovat ihanan pigmenttisiä ja lakka paksua, kerta lakkaus riittää! Myös lopputulos on kaunis, eli kiiltävä ja mielestäni saa kynnet näyttämään hyvinvoiville. Itsellänihän ei ole todellakaan mitkään mallikynnet, eli varmasti lakka on vielä kauniimpi jos oma kynsi on pitkä ja paksu. :) Kyseisestä lakasta musta väri on muuten ihan mun suosikki! En ole hetkeen nähnyt niin täydellistä mustaa.

Onko moni muu hurahtanut kultakynsiin? 

*The ONE Long Wear -kynsilakka, sävy Gold Splendor (*tuote saatu)
 
 
On my way

2 vastausta artikkeliin “Kultakynnet”

  1. Mä aina itse vierastan käyttää kultaisen ja keltaisen sävyisiä kynsilakkoja, koska pelkään, että ne näyttää sellaisilta likaisilta keltaisilta kynsiltä. :D Mutta tämä kultalakka näyttää kyllä ihan älyttömän hyvältä sulla. Ehkä mäkin jouluksi.. ;)

    • Joo ymmärrän mitä meinaat. :D Oon tavallaan siis samaa mieltä oranssista ja keltasesta mutta kulta tuntui kyllä erille. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta