Tukka hyvin kaikki hyvin

Eilen illalla vihdosta viimein istahdin kampaajan tuoliin. Viime kerrasta on taas onnistunut vierähtämään muutama kuukausi mutta on aika ihme, että mitään tukkakatastrofia ei ollut siltikään havaittavissa. Katsottiin Jennin kanssa, että ompas raitaosuuskin pysynyt kivana vaikkei sille ole tehty yhtään mitään. Erikoista. Yleensä mulla vaalennus alkaa aina vetämään itseään sinne oranssin suuntaan mikä ei ole ollenkaan hauskaa. Olen kyllä ollut viime aikoina aktiivisempi colormaskin käyttäjä, joten voisiko sillä oikeasti olla vaikutusta? Ilmeisesti kyllä. 

En tiedä mistä tämä raitahurahdus on lähtöjään mutta tällä hetkellä olen ehdottomasti vivahteikkaan tukan perään. Mulle kuuleman mukaan sopii myös yksivärinen hyvin tummakin fleda mutta jotenkin itse tykkään siitä, että siinä hiuksessa on liikkuvuutta ja eloa. Voi tosin olla, että seuraavan kerran liikutaan jonnekin yksiväriseen maailmaan, punertava tukkakin kävi itseasiassa mielessä ennen kampaajaa vaikka yleisesti ottaen musta on aina tuntunut ettei punaruskea sovi itselleni. Jotenkin olen tainnut vaan jämähtää tähän ruskea ja raidat -maailmaan. Helppo ja tylsän turvallinen vaihtoehto, johon en meinaa kyllästyä. :)

Mullahan oli tosiaan jo entuudestaan vähän raitoja mutta nyt niitä lisättiin taas hitusen. Tyvi värjättiin samalla kuin aikaisemmin ja latvastakin lähti vähän pituutta (huonot pois). Kasvoja kehystäviä hiuksia rikottiin hieman eli nyt voin vihdosta viimein pitää niitä ihania suttuponnareita, jotka näyttävät mielestäni niin ihanille etenkin raidoitetussa tugeessa. ;)

Alla muutamia kuvia muutoksesta. Tukka näytää ehkä hieman vaaleammalle mitä todellisuudessa on, sillä pimeyden vuoksi kuvattiin lisäsalamalla joka korostaa etenkin vaaleutta kuvissa. Eli ombretukka tämä ei missään nimessä ole. :) Saa kuitenkin sanoa mielipiteitä! Tykkäättekö vai ette? Minä tykkään!

Käyn Tosiaan Kampaamo Neo Hiushuoneella Kampissa ja saan kampaamopalvelut Jenniltä sopimushinnalla. Jenni tarjoaa teille lukijoillenikin helmikuun loppuun saakka värin + leikkauksen yhteishintaan 100 € (pitkien hiusten lisä +20 €). Ajan voi varata puhelimitse numerosta 09 693 2060 ja kysymällä Jenniä. Koodi alennukseen on On my way -blogi.

Aurinkoa keskiviikkoonne vaikkei sitä näykään! :)

On my way

3 vastausta artikkeliin “Tukka hyvin kaikki hyvin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta