Uusia tuulia

Mulla olisi tänään ilouutisia kerrottavana. Tai ainakin itselleni ne sitä ovat ja toivon mukaan kukaan teistäkään ei nyt ihan hirveästi pety. ;) Nimittäin blogillani on ilo siirtyä uuteen portaaliin ensi viikon maanantaina. Pitkään olen Indiedaysilla ollut mutta nyt on aika suunnata kohti uusia tuulia ja haasteita. Blogikotini tulee olemaan ehkä hieman itseäni ainakin yllättävässä paikassa, nimittäin siirryn FitFashionin tiimiin. 


Olin alkuun tosiaan hieman ymmälläni, kun sain heiltä yhteydenoton sillä enhän mä ole mikään kunnon treenibloggari. :D Nyt kuitenkin kyseisen portaalin blogeihin enemmän tutustuneena täytyy sanoa, että onhan siellä paljon muutakin. Jokaisella tietysti yksi tärkeä elämän osaalue samanlainen, eli hyvinvoinnilla on suuri merkitys. Olen innoissani muutosta mahtavaan poppooseen ja toivon tämän tuovan blogiini paljon uutta hyvää! Motivaatio on ainakin tällä hetkellä aika korkealla. :)


Itse sisältö ei tule muuttumaan miksikään, ehkä hitusen enemmän pyrin panostamaan treenipostauksiin ja hyvinvointijuttuihin. Jatkossakin kuitenkin kirjoitan niistä asioista, jotka minua motivoivat ja inspiroivat. Luvassa on edelleen kauneutta, muotia, ruokajuttuja ja välillä niitä avautumisia, sekä arjen tavallisia höpötyksiä. Toivottavasti mahdollisimman moni siirtyy kanssani uuteen portaaliin seurailemaan ja toivon mukaan FitFashionilta tarttuu muutama uusikin tulokas tänne!


Tärkeä huomio teille, jotka blogiani Bloglovinin tai Blogilistan kautta seuraatte, uusi osoitteeni päivittyy automaattisesti noihin sivustoihin ja teidän ei tosiaan tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Muille sitten uusi osoite astuu voimaan ensi viikon maanantaina 22.12.2014, joka on tosiaan www.onmyway.fitfashion.fi. Toistaiseksi kyseinen osoite ei vielä tosiaan toimi mutta maanantaista lähtien siellä nähdään, jee jee!


Oikein energistä torstaita jokaiselle, mulla viedään vikoja duunipäiviä ennen viikon lomaa. ;)

 

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta