Siemennäkkäriä

Mun on pitänyt jo ikuisuuden tehdä gluteenitonta siemennäkkileipää. Eilen bongasin Kookaupasta Risentan valmiin näkkärisekoituksen jossa on kaikki eri siemenet sun muut ja lisätä tarvitsee vain rasva ja vesi. Kuinka helppoa! Hinta oli suunnilleen nelisen euroa mikä ei ole paha mielestäni. Jos miettii, että ostaisi kaikki erikseen niin tulisi varmasti kalliimmaksi. Niin ja tämäkään pussukka ei siis pidä sisällään mitään ylimääräisiä epämääräisyyksiä, joten hyvin uskalsin ostaa testiin. :) 


Heti kotosalla laitoinkin uunin lämpenemään ja aloin hommiin. Rasvana käytin kookosöljyä, joka toimi sulatettuna mielestäni aivan super hyvin. Vähän ripottelin sekaan myös Herbamare -maustesekoitusta jolloin näkkäriin tuli mukavasti makua. Pussin kyljessä on hyvin selkeä ohje ja tässä ei tosiaan voi epäonnistua! Minäkin joka en ole mikään kokkikolmonen onnistuin. ;) Meillä on aika pieni uuni ja pelli, joten näkkäristä ei tullut niin ohutta kuin tavallisessa uunissa olisi tullut. Pidinkin levyä uunissa suunnilleen 1,5 h mutta tavallisella uunilla paistoajaksi riittää varmasti hyvin tuntikin. Lopputulos oli super hyvää, nam! Aivan ihanaa pelkän soijavoin kera, napostelinkin näitä eilen illalla vähän yli sallitun määrän. :D


Onko kukaan muu sattumoisin testannut tätä valmista sekoitusta? 


PS. Muistattehan, että maanantaista 22.12 lähtien blogini siirtyy FitFashionille ja löytyy osoitteesta www.onmyway.fitfashion.fi! Tallentakaahan osoite siis muistiinne. :)

 

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta