Uusi portaali + faktoja

Ensimmäinen blogiteksti uuden blogipohjan alla, joten tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin lukijat! :) Vähän on harjoittelua tämän WordPressin käytössä mutta eiköhän tämä tästä selkene ajanmittaan. Varmaan suurin osa täällä on entisiä lukijoitani mutta koska aina uuden portaalin myötä sekaan eksyy niitä uusiakin, niin ajattelin hieman valaista teille kuka täällä blogia kirjoittelee.

Olen tosiaan 27-vuotias, asun Helsingissä avomieheni kanssa ja blogi on kuulunut elämääni jo 2010 keväästä lähtien. Useampi vuosi on hurahtanut siten, että postauksia on tullut rustattua ihan päivittäin. Blogi on minulle rakas ja tärkeä, joten olen aika tarkka mitä ja mistä täällä kirjoitan. Harrastan liikuntaa kuten suurinosa tämän portaalin bloggareista mutta erotun monista ehkä sillä etten treenaa fitnessiä, en ole pt tai muutenkaan mikään suuren haban kasvattaja. Treenaan siis omaksi ilokseni, hyvinvointini  vuoksi ja tietenkin plussaa on se, että kroppa on kondiksessa. Ruokavalioni on pääosin gluteeniton ja maidoton muutamastakin eri syystä, joten tuollaisia reseptejä tulee täällä säännöllisesti vilahtelemaan.

IMG_8543-003

Blogissani on paljon juttua myös kauneudesta, kosmetiikasta, muodista ja lifestylesta. Keväisin ja kesäisin panostan aika paljon asukuviin, jotka ovat jääneet hieman vähemmälle tänä pimeänä vuodenaikana. Tuo on kyllä harmi mutta käyn päivätyössä blogini lisäksi mikä sitten hieman rajoittaa kuvausaikatauluja. Harrastan myös valokuvaamista omaksi ja ehkä blogini iloksi, eli kuvien laatuun pyrin panostamaan mahdollisimman paljon. Olen kova tyttö myös avautumaan ja kertomaan aina välillä rehellisesti omia mielipiteitäni asioihin, joten niitäkin on luvassa entiseen malliin. Itseasiassa oikein mikään ei tule täällä muuttumaan vanhaan nähden mitä nyt ehkä treeni -ja hyvinvointipostauksiin pyrin panostamaan hieman enemmän.

Sen suurempaa aloituspuhetta en ajatellut pitää, joten kysykäähän vaan rohkeasti jos tuli jotain mieleen! Muuten blogiini sisälle pääsee varmasti vaan lukemalla ja seurailemalla. :) Tämän alkutekstin lisäksi ajattelin jakaa teille kymmenen faktaa itsestäni. Näitä faktapostauksia on tullut väsättyä blogihistoriani aikana useampia mutta aina ne ovat osoittautuneet yhtä mielenkiintoisiksi, laitetaas siis muutama fakta jälleen kehiin!

IMG_8551-002

1. Rakastan aikatauluttomia päiviä. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan vapaa-aikaa. Ennen piti poukkoilla paikasta toiseen mutta nykyään nautin pelkästä olemisestakin. Se ettei ole kiire mihinkään on aivan parasta. Vähän ehkä pelkään, että mummoudun aivan täysin vielä joku päivä…

2. Olen lyhytvihainen. Vaikkakin toisaalta hyvin äkkipikainen. Jokatapauksessa lepyn nopeasti ja jurnutus on itselleni hankalaa. Mun ennätys on ehkä 24 tunnin mykkäkoulu mikä sekin vaati aikamoista ponnistelua. Toisaalta on asia erikseen loukkaantua jostain siten ettei välttämättä halua olla enää jonkun ihmisen kanssa tekemisissä. Sekään ei tosin omalla kohdallani tarkoita sitä etten antaisi anteeksi tai pyrkisi antamaan.

3. Olen jonkun sortin huulipunafriikki. Tai tarkka huulipunista joita käytän. Koostumus, sävy ja pysyvyys pitää olla täys kympit jotta suvaitsen käyttämiini puniin. Mulle huulimeikki on nykyään melkeinpä tärkein osa meikkiä.

IMG_8545-001

4. Jos lähden jonnekin, vaihdan vaatteet varmaan kymmenen kertaa. Tämä fakta tuli äsken mieheni suusta. :D Eli kai se tosiaan noin on… Työaamuina päden hyvin usein asukriisiä ja saatan viime minuuteilla vaihtaa vielä koko asukokonaisuuden.

5. Mua kiinnostaisi todella paljon aloittaa kickboxing tai muu vastaava kamppailulaji. Ollaan monesti mieheni kanssa tästä puhuttu mutta toistaiseksi se on jäänyt siihen puhumisen asteelle. Miehelläni on kokemusta useammasta kamppailulajista, joten tarkoitus olisi siis aloittaa joku laji ns. pariskuntana. Mulla ainakin riittäisi sisäistä äkää tuohon hommaan ja uskoisin kykeneväni siihen myös fyysisesti. Saas nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan!

6. Olen lähestulkoon aina myöhässä tai viime tipassa. Tuo on yksi ärsyttävimmistä piirteistäni. Aloitan aina valmistautumisen ihan liian myöhään ja niin, että minulle tulee varmasti kiire. Aamuisin torkutan viime tippaan ja juoksen sporalle. Tämä on tapa joka on mulla näemmä verissä ja josta on hyvin hankalaa oppia pois.

7. Rakastan matkustamista ja suunnittelenkin jatkuvasti jo seuraavaa reissua. Tällä hetkellä mahdollisia ovat vain viikonloppulomat kesää lukuunottamatta mutta ovathan nekin jotain! Praha ja Budapest ovat sellaiset kohteet jotka ovat pyörineet mielessä kevättä ajatellen. Tulin juuri tänään Tukholmasta ja oli muuten taas kerran kiva kaupunki.

IMG_8560-0018. Nautin kahvin juonnista. Se on mulle hyvin suuri nautinto ja kahvin laadulla onkin väliä. Meillä on käytössä Dolce Guston kapselikeitin mutta sen lisäksi toivottiin joulupukilta konetta joka jauhaisi kahvipavut siinä samalla, kun kahvi valmistuu. Miksikähän tuota nyt kutsutaan? Jonkun sortin automaattikeitin. En ole oikein suodatinkahvin ystävä, paitsi pakurikahvin. Se on super hyvää!

9. Syön todella vähän pastaa tai perunaa. Enkä siksi, että pelkäisin hiilareita vaan ihan pelkästään sen olon vuoksi joka pastalautasellisen jälkeen tulee. Gluteeniton pasta on hitusen parempaa mutta kyllä sekin ramasee! Riisiä tulee syötyä viikottain mutta sitäkään en mieluiten lounaalla mutustele juuri väsymyksen takia.

10. Lemppari herkkuani ovat suklaalla kuorrutetut pähkinät, hedelmät sun muut Parrotsit. Kokoan siis paljon mieluummin pussin noita kuin pussin vaikka Makuunin irtokarkkeja. Rakastan myös kuivattuja hedelmiä, etenkin aprikooseja ja taateleita.

Sellaisia faktoja, oliko siellä joku kohta johon samaistutte täysin? :) 

On my way

12 vastausta artikkeliin “Uusi portaali + faktoja”

    • Se on itseasiassa mekko. :) Ostettu Riiasta RESERVED nimisestä puljusta.

  1. Jee, mun lempibloggaaja täällä ”naapurina” <3 Vitsi mä oon onnellinen! Tervetuloa :)

    • Hehee, ihana kuulla! Täällä ollaan, pientä harjoittelua tämä WordPress mutta eiköhän tää tästä. ;) Kiitos paljon <3

  2. Voikun kivan oloinen blogi sulla. Alan varmasti lueskeleen sun juttuja tästä edespäin :) Mukavaa joulua sinne!

    • Jee, kuinka mukava kuulla! Oikein lämmintä joulua sinullekin. :)

    • Kiitos, mukava kuulla. :) Ja aina kiva saada uusia lukijoitakin. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta