Uusi heraproteiini suosikki

Kuten olen aikaisemminkin kirjoittanut, palautusjuomajauheet ovat viime vuosina olleet itselleni hieman haastavia. Paha olo ei ole ehkä se ihan ensimmäinen fiilis, jonka haluaa salilta kotiutuessaan olotilakseen. Tuo on minulla kuitenkin se lopputulos vedän sitten minkä makuisen jauhon tahansa ja minkä vaan lisukkeen kanssa, ei toimi! Olenkin luopunut noista maustetuista palkkareista jo ajat sitten ja ihan vaan enää satunnaisesti niitä kokeillut siinä toivossa, että mitä jos. Mutta turhaan. Kaikista pahimmat ovat ehkä ne mansikka ja vanilja, ei termos!

Koska salimme sijaitsee parin sadan mertin päässä kotoamme, on minulla mahdollisuus nauttia palauttavaa aina vasta kotosalla. Olenkin jo hyvin pitkään luottanut ihan tavallliseen smoothieen, johon iskenyt sekaan riisi -tai herneprodea. Nuo ovat ehkä hieman karvaan makuisia jauheita mutta hunajalla hommaa on saanut mukavasti kompensoitua. Kuitenkin tässä taannoin töissä eräs asiakkaamme vinkkasi minulle Biomedin Actiwhey heraproteiinijauheesta joka oitis herätti mielenkiintoni. Kyseessä on siis Life -myymälöissä myytävä luonnonmukainen heraprode jossa on moninkertainen bioaktiivisuus, imeytyvyys ja ravinneikkuus tavalliseen heraan verrattuna. Lisäksi kyseisen heran aminohappokoostumusta voidaan pitää täydellisempänä kuin kananmunan. Se sisältää myös runsaasti BCAA:ta ja glutamiinia, jolla on vaikutusta lihasmassan pysyvyyteen ja lihasten yleiseen hyvinvointiin. Kyseisellä heralla on myös puhdistava vaikutus elimistössämme ja mikä parasta, se on täysin suomalainen eikä siihen ole lisätty mitään turhia makeutusaineita tai muuta (lisätietoa tuotteesta löytyy täältä).

Ehkä saatoittekin jo arvata mutta kyllähän minä tähän ihastuin! :) Ihan huikea löytö joka on itselläni nyt käytössä päivittäin (eikä ole muuten mikään maksettu blogimainos! ;) ). Ensinnäkin laitan tätä aamusmoothieeni ja lisäksi vielä treenien jälkeen nautin joko smoothien tai mehun seassa. Jos mehun sekaan haluaa kokeilla niin suosittelen silti blendaamaan mixauksen, koska jauhe jää helposti hieman klönteille. Toisille tietysti voikin toimia sellainen hieman paksumpi seos mutta itse tykkään, että koostumus on täysin nestemäinen. Maku on myöskin hyvin mieto, ellei mauton sillä ainakaan mehun tai smoothien seasta ei puske yhtään läpi kuten vaikka riisiprode tekee. Lisäksi tätä heraa voi muuten käyttää myös leipomiseen tai esimerkiksi pannareihin tms. Itse en ole vielä kokeillut mutta pannareihin ajattelin jo heti joulun pyhinä testata. :) Niin ja vielä se, että jos täällä on muita herkkävatsaisia niin ehdottomasti tässä on sellainen tuote jota suosittelen kokeilemaan! Itselläni ei ainakaan aiheuta minkäänlaisia oireita mikä on aivan huippua.

Onko kyseinen hera kenellekään teistä tuttu?

IMG_8581-002IMG_8584-002IMG_8592-002

On my way

4 vastausta artikkeliin “Uusi heraproteiini suosikki”

 1. Lähes täysin samaa tavaraa kun hydrolisoitu heraproteiini ja tuplasti kalliimpaa :D… Mutta kun puhutaan hienoilla termeillä niin tottakai tuo saa asiakkaissa sen mielikuvan aikaan että tämä olisi jotenkin fiinimpää ja parempaa tavaraa. Ei jatkoon :(

  • Okei, itse en ole tuollaista testannut joten en kommentoi asiaa sen enempää. Omakohtainen kokemukseni on se etten ole löytänyt kaupan hyllyltä muuta sopivaa kuin riisi- ja herneproteiinin. Voi olla, että joku hyvä minulta on jäänytkin kokeilematta ja varmasti onkin! En usko, että on sen fiinimpää tavaraa mutta luontaistuote ja itse olen usean luontaistuotteen kokenut omakohtaisesti sopivammaksi. Tietenkin kaikkeen vaikuttaa aika paljon oma kroppa, mun tapauksessa vatsa joka ei siedä ihan kaikkea. Saa tietenkin vinkata siitä edullisemmastakin vastaavasta minulle, en pistä ollenkaan pahakseni. :)

   Oikein ihanaa joulua sinulle! :)

  • Juu siis onhan näitä protskuvaihtoehtoja enemmän kun laki sallii :D Itsekin monet tuotteet kokeilleena vain muutama kymmenistä on ollut hyviä. Mäkin kun oon laktovammanen niin se laktoosittomuus on aika pop juttu noissa omissa jauhoissa ja muutenkin tälleen tiedonjanoisena tutkin ja luen hirveesti eri tuotteista, niiden ominaisuuksista ja etsin aina vastaavia tuotteita jne jne jne.

   Mutta tosiaan, semmonen kotimainen tuote kun Manninen HydroIso (http://www.manninen.info/tuote/proteiinijauhe-hydroiso-suklaa-1-8-kg/6430047859936/). Mikrosuodatettu = bioaktiivinen. Eikä tuo Mannisen tuotekaan sisällä turhia makeutusaineita tai muita. Tosin, tuossa ei ole lisätty aminohappoja, mutta sitäkin saa maustamattomana esim fitnesstukusta melko huokeaan hintaan, mitä on helppo sotkea tuohon sitten mukaan, ellei juo aminohappoja vaikka treenin aikana. Sellaista pientä infoa, hehe :D

   Hyvvee joulua sinullekkin! :)

  • Joo mulla on lähinnä se, että kaikki maito reagoi (laktoositon ei riitä) mutta tässä jostain syystä ”maidon” mukana olo ei ole vaikuttanut laisinkaan vatsaani? Ehkä siinä onkin yksi syy minkä vuoksi olen ollut niin fiiliksissä. :) Varmasti löytyy muiltakin merkeiltä tosiaan hyviä ja kokeilemallahan meistä jokainen sen oman suosikin löytää! Musta vaan tuntuu, että tällä mennään nyt jonkun aikaa ainakin. Omalle kohdalleni on tainnut aikaisemmin vaan osua aina ne pettymykset… :D

   Mutta nyt joulun viettoon, prodejauhot muutaman päivän tauolle. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta