Pari uutta huulipunaa

Viikonlopun Tukholman reissulta löytyi meikkipussukkaan pitkästä aikaa pari uutta ihanaa huulipunaa. Tähän mennessä ehdottomat lempparipunani ovat olleet Lancômen valikoimista mutta tällä kertaa uskaltauduin Tax Freessa kurkkimaan vieraisiin pöytiin. Mukaan tarttui tietenkin jälleen se Guerlainin Kiss Kiss Liplift mutta tuon pohjustustuotteen lisäksi jäin pitkäksi aikaa Estèe Lauderin pisteelle josta bongasin pari todella hyvän sävyistä, sekä koostumukseltaan aika täydellisen oloista punaa. Onhan se testerin perusteella ostaminen aina vähän hakuammuntaa sillä itse harvoin noita ilkeän huulille testailla. Huulipunan koostumuksen voi kuitenkin aika hyvin tsekata jo siinä vaiheessa, kun sitä piirtää kädelle. Ei glitteriä, ei kimallusta eikä turhaa kiiltoa. Sopivan hoitava mutta hieman mattainen ja täyteläisen pigmenttinen. Näissä Estèe Lauderin huulipunissa nuo kaikki jutut täyttyivät joten sujahtivat oitis ostoskoriin ja mikä parasta Tax Free hinnoin.

Oli muuten kyllä ehkä parhaat meikkiostokset aikoihin! Aivan mielettömän hyvä kokonaisuudessaan tämä Pure Color Envy -sarja, sävyjähän löytyi siis huomattavasti räikeämpinäkin mutta itse olen tällainen nudehöperö. Toinen valitsemistani punista on hieman enemmän roosainen ja toinen taas meikäläisen rakastama ruskehtavaan taittava nude. Tuollaista nudea voisin käyttää vaan päivästä toiseen. :) Koostumuskin on noissa täydellinen, sopivasti täyteläisyyttä ja pigmenttiä mutta samalla pysyvyys ihan huippuluokkaa. Pysyy meinaan huulilla helposti useamman tunnin moitteettomana, kun alla on hyvä pohjustustuote.

Onko joku muukin löytänyt Estèe Lauderin punat ja ihastunut? :)

IMG_8638-001IMG_8640-001

Vasemman puoleinen nuden sävy on sävynumeroltaan 110, kyseistä punaa on mulla huulilla alla olevassa kuvassa.

IMG_8691-001

Ja tämä hieman roosaan taittava huulipuna on sävynumeroltaan 310, sitä on huulillani taas alla olevassa kuvassa.

IMG_8697-001

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta