Pikakuulumiset asukuvien kera

Terkkuja Alahärmästä! Tämä olikin meidän seuraava etappi ja huudeilla ollaan oltu nyt eilisestä saakka, tänään matka jatkuu jälleen pohjoisempaan Himangalle. Musta on jotenkin kovin hassua ajatella, että täällä sitä on koko lapsuutensa viettänyt. Joku siinä vaan on, että Helsinkiin on niin kotiutunut ja jo muutaman yön jälkeen kaipaa niihin omiin ympyröihin ja kotikulmille. Vähän uhattiin, että vielä tänä iltana ajetaan tuo kuuden tunnin matka ja körötellään kotiin. Saas nähdä?

Jokatapauksessa joulu on hurahtanut oikein mukavissa ja rauhallisissa tunnelmissa. Toivottavasti myös siellä? Vaikka maantietä on kulutettu niin on sitä keretty nauttimaan sukulaistenkin seurasta ja syömään kalkkunaa, sekä suklaatakin ihan riittämiin. Mä kaipaan jo salille! :D Tai vaikka edes lenkille.

Muutama asukuva oli jäänyt alkuviikosta arkistoihin, joten ajattelin niiden myötä toivotella teille oikein ihanaa pyhää! Nauttikaahan vielä tänään ennen huomista ”arkea”. :)

IMG_8677-001IMG_8682-001IMG_8674-001IMG_8683-001IMG_8679-001Kengät Sixtyseven / Nahkahousut Zara / Paita Cubus / Takki Ganni / Laukku Ralph Lauren / Kaulaliina Acne

 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Pikakuulumiset asukuvien kera”

  1. Moikka! Minkä mallinen sun laukku on, joka näkyy kuvissa? En löydä millään kyseistä laukkua ku kuvien perusteella oon katsellu…

    • Moi! Tota mallia ei enää myydä. Uusi vähän samanlainen löytyy ainakin Stockalta. Mallin nimeä en muista, olisiko joku tote ollut?

      Itse olen laukun jo myynyt pois eli en siitäkään voi tarkistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta