Aamun tehoboosti

Huomentapäivää! Kotona ollaan ja takaisin sorvin äärellä. Reissaus on kivaa mutta on täällä kotipesässä kyllä niin ihana olla. Oli muuten aivan super jees keittää kahvit omalla kahvinkeittimellä ja tehdä se perinteinen aamusmoothie. Pieniä juttuja mutta kyllä niitä vaan kummasti alkaa kaipaamaan. 😀 Meillä muuten jouluherkuttelut päättyivät eiliseen eli enää ei syödä kalkkunaa tai laatikoita eikä muuten mussuteta yhtään konvehtiakaan. Pandat tulee kyllä jo vähän korvista ulos…

Kuten olen useamman kerran täällä kirjoittanut, juon aamuisin aina aikamoisen ”tehosmoothien”. Arkisin en siis edes tarvitse aamukahvia täällä kotona herätessä vaan juon kupin vasta töissä, vihreä virkistää! Smoothieni pitää siis sisällään useampaa superfoodia hedelmien ja mantelimaidon kera. Viime aikoina käytössäni on ollut blogin kautta testiin saatu Voimaruoan Total 25 -ravintolisä joka sisältää 25 erilaista voimaruokaa aka superfoodia. Käytännössä paketti pitää sisällään 20 valmista annospussia (6g/pss) ja yhdessä annospussukassa on 25 erilaista ravinnerikasta superia. Tuo on mielestäni todella kätevää sillä jokaista aineosaa ei tarvitse poimia omasta pussukasta vaan yhden pussin sekaan heittäminen tietää useamman superaineen mukaan pääsyn. Täällä ollaan kyllä aika koukussa superfoodeihin enkä enää osaisi kuvitellakaan niistä luopumista! Itse olen huomannut etenkin piristävän vaikutuksen aika suurena plussana ja en puhu nyt pelkästä aamuvirkeydestä vaan ylipäänsä. Energiaa on huomattavasti enemmän kuin ennen ja se jos mikä on todellakin positiivinen juttu!

Päiväannoksessa/annospussissa Total 25 jauhetta on: agave nektaria 3000 mg, viherjauheita 1271 mg, marjoja ja hedelmiä 1094 mg, vihanneksia 504 mg ja luontaisia entsyymeja, sekä entsyymejä sisältäviä raaka-aineita 143 mg. 

Ja alla resepti siihen perinteiseen aamusmoothieeni joka tulee vedettyä ainakin kuutena aamuna viikossa. 🙂

Aamusmoothieni

  • 1 banaani
  • 1 pss smoothiehedelmäsekoitus (pakaste)
  • 1 pss *Voimaruoka Total 25 
  • 1,5 tl CocoVi:n Opticamu + C -jauhe
  • 1 rkl Biomed ACTIWHEY
  • 1 rkl kuoritut hampun siemenet
  • loraus hunajaa
  • kourallinen liotettuja manteleita
  • puoli kouraa cashew pähkinöitä
  • makeuttamatonta manteli -tai kookosjuomaa niin, että muut raakaaineet peittyvät

IMG_8821-001IMG_8849-001IMG_8838-001

Onko kyseinen Total 25 -jauhe kenellekään muulle tuttu tai miten ylipäänsä koette superfoodit? Onko piristävä vaikutus vaan meikäläisen etuoikeus vai voiko joku muu samaistua? 

* Mainoslinkki

Kommentit (4)
  1. No onhan tossa nyt paljon muitakin asioita kuin viherjauheita. Ja jos tuota makeutusta mietitään niin mieluummin agave-nektaria kuin valkoista sokeria, varsinkaan päivittäisessä käytössä. Noi annospussit on tosi käteviä esim. töihin mukaan otettavaksi! En mä ainakaan viitsi sinne mitään miljoonaa pussia raahata mukana…

    1. Jep, näinpä! Ja sekin totta. Mutta ehkä jollekin makeutus ylipäänsä on huono seikka. Minä kyllä käytän yleensä hunajaa mutta tähän settiin laitan sitä todella vähän koska pussi makeuttaa ihan mukavasti. 🙂

  2. Hei! Suosittelisin hieman lähdekritiikkiä ja ainesosien lukutaitoa, ennen kuin lähtee mainostamaan tuotetta. Itse en ainakaan maksaisi maltaita tuotteesta, josta suurin osa on agavenektaria eli sokeria. Noiden hehkuttamiesi viherjauheiden osuus on sen sijaan vain hitusen päälle GRAMMAN, eli tuollaisen smoothien virkistävä vaikutus johtunee ennemminkin plasebosta. Plasebovaikutuksessahan ei ole mitään vikaa, mutta eiköhän superfoodeista virkistyneen ihmisen pitäisi jaksaa napata pirtelöönsä aineksia useammastakin pussista 🙂 Eli itse ainakin käytän rahani aitoihin viherjauheisiin enkä maksa agavenektaritäytteestä maltaita.

    1. Hei! Sinulle suosittelisin myös huolellisempaa tekstin lukemista. 🙂 Kirjoitin, että olen huomannut virkistyneempää olemusta superfoodien käyttämisen jälkeen enkä pelkästään puhunut tästä tuotteesta. Käytän kyllä aika usein ihan niitä eri pusseistakin otettuja superfoodeja mm. spirulinaa vaikka niin kovin laiska olenkin mutta tämän olen havainnut siinä mielessä käteväksi, että monta kärpästä saa samalla iskulla. Ja jos kerta plasebovaikutuksessa ei ole mitään vikaa niin mikähän se pointtisi olikaan? 😀 Käytä sinä rahasi jokaiseen eri viherjauheeseen erikseen, minä suosin myös tätä tuotetta niiden muiden ohessa.

      Mukavaa lauantai-iltaa sinne. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *