Minun Victoria`s Secret suosikit

Olen ehkä maailman surkein vartalon rasvailija. Kasvojen suhteen olen kyllä erityisen ahkera mutta kroppani ei janoa kosteutusta juurikaan edes talvisin, eikä se oikeastaan kaipaa kuorintaa tai muutakaan erityishuoltoa. Olen siinäkin mielessä ehkä hieman poikkeava tapaus, että minulle se kropan rasvaaminen ei ole mitään maailman miellyttävintä puuhaa. Tai ei ollut ainakaan ennen VS -kosmetiikkaa. ;)

Victoria`s Secretin rasvat ovat oikeastaan ainoita joita tykkään levitellä. Sopivan kevyitä, hyvän tuoksuisia ja imeytyvät nopeasti. Etenkin tuo rasvan nopsa imeytyminen ihoon on itselleni erityisen tärkeää! En tiedä oikeastaan mitään epämiellyttävämpää kuin puolirasvaisena lakanoihin sujahtaminen, yök! Tai vastaavasti farkkujen jalkaan laitto jos jalata ovat rasvasta nihkeät. :D Tiedetään, ei ehkä ihan normaali ajattelutapa mutta näin täällä päin. VS -kosmetiikassa olen myös aivan rakastunut noihin vartalosuihkeisiin. Vaikka ihan ”oikeaakin” tuoksua käytän niin näitä on ihana suihkia suihkun jälkeen tai vaikka ennen nukkumaanmenoa. Tulee jotenkin kovin naisellinen ja kaunis fiilis. :) Lisäksi tuoksut eivät ole liian vahvoja eli jo aamulla ennen töihin lähtöä voi taas suihkuttaa sitä ihan normaalia tuoksua.

Pitkään oma suosikkini kyseisestä sarjasta oli Coconut Passion mutta viikko sitten laivalta bongasin tuon Sheer Loven josta tuli kertaheitolla toinen lempparini. Harmi vaan etten ainakaan kyseisestä tuoksusta bongannut vartalosuihketta, tai taisi siitä kyllä olla joku toaletten tyyppinen tuoksu lasipurkissa mutta ei tuollaista perinteistä muovipullo tuoksua? Tuo Sheer Love on mielestäni ihanan hempeä mutta samalla naisellisen hattarainen. Tavallaan aika erityylinen millaisista tuoksuista yleensä pidän mutta kuitenkin aivan ihana. Mango Temptation oli myös yksi suosikkini vielä kesällä mutta nykyään se tuntuu nenään turhan pistävältä.

Onkos täällä muita VS -faneja? Ja mikä on teidän suosikkinne sarjasta? :)

IMG_8726-001IMG_8748-001IMG_8739-001IMG_8735-001

On my way

9 vastausta artikkeliin “Minun Victoria`s Secret suosikit”

 1. Tämä sinun blogisi ei ainakaan minulla päivity blogilistalle tämän sinun ”muuton ” jälkeen?! Osaisitko sanoa missä vika?

  • Moikka! Vika on siinä, etten ole saanut muutettua osoitetta blogloviniin… Hieman on teknisiä probleemia. Koitan saada sen kuitenkin hoitoon asap! Pahoittelut. Postailen kyllä päivittäin eli kandee tulla muita reittejä nyt hetken aikaa. :)

  • Luinpas hyvin… Blogilistan pitäisi kyllä toimia? Tarkistetaas asia!

 2. VS tuotteet on hyvinkin tuttuja. Lentokentiltä (Turkin Milas) ja Milanosta olen ostellut kassikaupalla, aina parilla sadalla eurolla kerrallaan, eli reilusti :D Kaiken maailman suihkugeelit ja body sprayt on kelvanneet, jossain määrin tuoksutkin. Rakastan noita, ja huulikiiltoja ja kaikenlaista pientä ihanaa aina sieltä hankin. Samanlainen oon kyllä kuin sä, huonosti tulee rasvailtua. Välillä yritän panostaa ja VS tuoksuilla oon saanut itseni paremmin yllytettyä :)

  • Joo, monilla lentokentillä on ne kattavat valikoimat jotka houkuttelevat kyllä shoppailemaan! ;) Viking Linella nuo hyllyt ovat aika yksipuoliset mutta pääasia, että jotain!

   Näiden avulla on kyllä huomattavasti helpompi rasvailla. Välillä pistää oikein vihaksi miten laiska olen… :D

 3. Tota Sheer love body mistiä saa ainakin Nordicfeel.fi:stä ja ihan kohtuu hinnalla ja turvallisesti!
  Ja kyllä täällä yksi vannoutunut Vs fani! :)

 4. Hei Jutta! Toivottavasti huomaat kommentin täältä vanhemmastakin postauksesta:)

  Olen seuraillut blogiasi pidempään, joskus vähän useammin mutta viime aikoina vähemmän (blogien lukeminen on muutenkin itsellä jostain syystä vähentynyt kauheasti). Tänään kuitenkin tulin pitkästä aikaa blogiisi ihan ajan kanssa. Voi miten ihania postauksia olet viime aikoina tehnytkään! Kuulostaa ehkä oudolta, mutta löydän sinusta niiin paljon samaa kuin itsestäni – ihan jopa tuoksumakukin täsmää.. Coconut passion, magnetism, la vie est belle ja flowerbomb on myös omia lemppareitani.. Ja kuten tuossa joku oli kommentoinutkin niin sheer lovea saa myös body mistinä, minulta itseltä löytyy sekin :)

  Uusi vuosi kotona postauksesi oli myös varsin osuva. Uuden vuoden aikaan mietin kuinka kehtaan sanoa kavereille etten halua lähteä ulos riekkumaan – kipeänä olo ”pelasti” ja sain jäädä hyvällä omalla tunnolla kotiin telkkarin ääreen :D call me granny mutta yksi parhaista tavoista aloittaa uusi vuosi oikeasti freshinä ja hyvien yöunien jäljiltä :)

  Olet uskomattoman inspiroiva tapaus, aivan huikean kaunis ja jotenkin ihanan ”tavallinen”. Minuun olet ainakin tehnyt vaikutuksen:) Blogisi perusteella vaikutat hyvin tasapainoiselta ja niin aidon onnelliselta. Kaikkea hyvää vuodelle 2015 sinulle ja miehellesi :) täytyykin muistaa jatkossa tulla blogiisi yhä useammin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta