Onko uuttavuotta pakko juhlia?

Jos joulua rakastan niin uuttavuotta lähestulkoon inhoan. Nojoo, ehkä inhoan on turhan vahva argumentti mutta jollain tapaa olen aina kokenut tuon aaton juhlinnan niin turhana. Aina turhaa stressiä siitä mitä tekee, kun pitäisi tehdä jotain speciaalia. Onhan tuo juhla toki uuden alku mutta voithan sä viettää niiden rakkaiden kanssa 364 muuta päivää vuodesta. :D Ei se ole kiinni siitä yhdestä illasta. Niin ja on tietenkin eri asia viettää tuo vuodenvaihde vaikka ulkomailla tai jossain kotipippaloissa mutta jos kumpaakaan vaihtoehtoa ei ole tarjolla niin mielestäni huomattavasti parempi vaihtoehto on vaan jäädä kotiin. :) Keskusta on aivan kaaos ja baarit vielä enemmän.

Asenteeseeni se pohjimmainen syy löytyypi varmaan siitä, että mulla on suurinosa vuodenvaihteen kokemuksista aika nahkeita. Sitä on värjötelty jossain kylmässä raketteja katsellen, osa porukasta on hävinnyt baarin uumeniin ja sillä viime minuutilla katselet pienessä huppelissa missäs se mies oikein onkaan. Ja pam, vuosi vaihtuu. Urhoollisesti olen kuitenkin viime vuodet aina johonkin lähtenyt enkä lapsuusvuosien jälkeen uuttavuotta kotona viettänyt. Tänä vuonna kuitenkin mietin, että voisinko? Ellei nyt tule mitään mullistavan ihmeellistä niin olisiko se nyt niin kamalaa olla himassa, tehdä safkaa ja katsella leffoja?

Mitä te olette mieltä, voiko uudenvuoden juhlinnan skipata? Vai onko se merkki oikeasti kunnon mummoutumisesta? :D

IMG_8927-0012014-12-29IMG_8911-001

On my way

25 vastausta artikkeliin “Onko uuttavuotta pakko juhlia?”

 1. Itse aion tehdä samoin! Vaikka muut menee ja mieheni menee viettämään uv kavereiden kanssa baariin mutta mua ei kiinnosta, mulla on kyllä toki valmennus päällä ja voisinhan silti mennä mutta ei kiinnosta eikä jaksa. Yksi keskiviikko muiden joukossa!

  • Hehe no siis tismalleen sama fiilis. :D Eikä muakaan haittaa vaikka mies haluaa ulkoilemaan. Mä jään mieluummin himaan jos ei ole mitn spessuu!

 2. Voi skipata. Mä en itse juo ollenkaan alkoholia, en käy baareissa, en vietä juhlapyhiä, enkä muuta :D Joulukin meni ohi ilman jouluherkkuja, salilla käyden ja näin pois päin. Päiviä siinä missä muutkin. Vuoden vaihde menee siis täällä niin kuin joka päivä; 20.00 nukkumaan, 04.00 herätys ja viimeistään 05.30 salille. Kuulostaa varmaan tosi jäykältä meiningiltä, mutta tää sopii mulle :) Mullakin on kyllä valmennus päällä mutta eipä se mitään muuttaisi vaikkei olisikaan :D Kavereita kun ei ole. Erakko mikä erakko!

  • Jokainen tyylillään! Mä en ainakaan tuomitse tuotakaan tapaa elää. ;)

 3. Hei olisi kiva saada postausta sun uv-lupauksista, jos niitä on! sellasia aina mielenkiintoista lukea :)

 4. Itsekkään en aio sen kummemmin juhlia uutta vuotta, mennään miehen kanssa syömään, ammutaan muutamat raketit mitkä ostettiin ja käydään katsomassa ilotulitus. Baariin en halua lähteä todellakaan vaikka osa kavereista menee, muutenkin tulee käytyä aika vähän. Joten nuo sinun suunnitelmat kuulostavat hyville:)

  • No mutta tuohan kuulostaa juuri kivalle. :) Ravintolaillallinen olisi aika nappi tuohon iltaan mutta pöytävarauksella nimittäin kaikki mestat on varmaan täynnä. Kivaa uuttavuotta sinne! :)

 5. Mulla on ihan sama fiilis! Aina liikaa odotuksia ja sitten se ilta onkin aina aika pettymys.. tänä vuonna ei jaksais yhtään tehä mitään, tekis mieli jäädä vaan kotiin, mut just tulee olo että onko liian vanha! :D Hyvää uutta vuotta kuitenkin, vaikka kotiin jäisimmekin. :)

  • No just toi! Se pettyminen ja fiilis et oli vähän turha ilta. :D Musta tuntuu muutenkin, että baareilu on nykyään niin boring. Kivaa on se etkoilu mut sit baarissa tulee fiilis et haluu himaan…

   Nojoo mut pääasia ettei lähe mihinkään jos ei halua, kivaa voi olla myös kotona! ;) Samoin sinnekin!

 6. Hyvin voi jäädä kotiin :) Teininä uudesta vuodesta otti aina hirveän stressin, kun oli pakko olla kivaa. Kummasti, kun täytin 18 aloin viettämään monta uutta vuotta putkeen pitäen seuraa siskoni koiralle, joka pelkää ilotulitteita, kun siskoni halusi lähteä ulos juhlimaan. Hienosti se vuosi vaihtui karvaturri kainalossa ikkunasta ilotulitteita katsellen. Tänä vuonna teen poikkeuksen, kun houstaan ystävilleni uuden vuoden juhlinnat kotonani. Baariin en kuitenkaan tänäkään vuonna astu :) Mukavaa uutta vuotta Jutta!

  • No nii muuten otti! :D Hassua. Ja pakko sanoa kokemuksesta, että baarit ovat ihan katastrofi tuona iltana… En tajua ketkä jaksavat siellä jonossa väijyä kun samaa siellä sisällä on oli uv tai ei. :D

   Oikein kivaa huomista sinne! Täällä näyttää aika vahvalle tuo kotirintama. ;)

 7. Tietenkin voi jäädä kotiin jos on sellanen fiilis! Mä olen skipannut mm. vapun joskus, se on oikeasti ehkä turhin juhla ja ei jaksa sitä, että on ”pakko” ryypätä ja juhlia. Uusivuosikin menee taas pienellä porukalla kotona, ehkä loppuillasta sitten raketteja katsomaan!

  • No niinpä! Mä olen vapusta täysin samaa mieltä mutta juhannus taas on itselleni eri juttu. Vappu ja uv kokonaan pois kalenterista! :D Ei vaan, ylimääräset vapaat ovat aina tervetulleita.

   Mukavaa uvtä sinne! :)

 8. Huh. Tulipa osuvaan paikkaan tämä postaus! Ittellä tuntuu ainakin menevän hermot jo pelkän uuden vuoden suunnittelusta. Olis kiva viettää sitä omien ystävien seurassa, mutta kaikki ovat joko a) mökilllä tai b) jossain huippu tärkeissä bileissä (tuparit tms.). Tähän mennessä kolme edellistä uutta vuotta on ollut ihan kaaokset, kun oon jättänyt uv-suunnitelmat poikaystäväni käsiin. Paikka minne ollaan menty on selvinnyt vasta uv-iltana ja illat on ollut tosi pettymyksiä (huonossa seurassa). Tänä vuonna kävis samalla tavalla, mutta itse päätin, että jään mielummin kotiin, kuin vääntäydyn pakolla yhtään minnekkään. Varmaan ihan jees uusi vuosi, kun käy katsomassa kaupungin järjestämät ilotulitukset, syö hyvin ja juo muutaman lasillisen skumppaa. :) Iloista uutta vuotta sulle, ei oo yhtään mummoutumista! ;)

  • Hahah, miehillä tosiaan taitaa olla omat käsityksensä monesti siitä ”hauskan pidosta”. :D Täällä on kanssa nyt kyllä hyvin vahva fiilis koti uuveestä! Meillä on ensi viikolla väliaikainen muuttokin jota voisin hieman järkkäillä eli vapaat illat eivät ole ollenkaan huono juttu. ;)

   Nautinnollista uuttavuotta sinnekin! :)

 9. Oon niin täysin samaa mieltä! Mäkin oon aina inhonnut uutta vuotta, juuri niiden pieleen menneiden suunnitelmien takia. Tyylin juhannuksen jälkeen jengi alkaa puhua että pistäiskö vuokrata mökki uudeksi vuodeksi tai plaa plaa ja loppujen lopuksi mikään suunnitelma ei toteudu ja kaikki on vielä samana iltanakin auki. Mä voisin hyvin nukkua koko uuden vuoden ohi tai vaan viettää kivan illan kotona kaveriporukalla ilman mitään sen erikoisempaa. Rakettejakin pelkään niin niitäkään ei tarvi päästä katsomaan :D Aaaahhrrgghh ahdistaa jo huominen, olispa jo normaali arki :D

  • No sanoppa muuta. :D Kumma et se uv tulee aina niin puskista ja ei ookaan niit pläänejä. Ota kuitenkin ilo irti uudenvuoden päivästä vaikka arkea ootteletkin, ihana vapaa jälleen. ;)

 10. Enpä muista millon olisin uutta vuotta viimeks juhlinut. Naapurin opiskelijatyyppi on kyllä pitänyt bileillään huolen ettei ainakaan nukuta kun vuosi vaihtuu :D

  Tänä vuonna ajateltiin pari pikkurakettia ostaa ihan vaan tyttöä varten mutta nekin poksautellaan hyvissä ajoin :) Hyvää ruokaa ja ajoissa nukkumaan niin eiköhän se vuosi vaihdu niilläkin entiseen malliin.

  • Hahah, no kiva. :D Meillä on kyllä niin hiljaiset naapurit, vuodenajasta ja juhlasta toiseen.
   No hei ei ole ollenkaan huono vaihtoehto ja ymmärrän, että lapsen kanssa sitä on hieman erilaiset suunnitelmat. Pitäähän niitä raketteja muutama olla jota voi sitten ihmetellä ja ihastella. :) Mä varmaan tyydyn ihan ikkunasta ihasteluun. :D

   Oikein mukavaa uuttavuotta teidän perheelle! :)

 11. Aamen! Ihanaa kun otit tän postausaiheeksi!! Lisätäkseni vielä sun tekstiin, mä oon sitä mieltä että uutta vuotta voi juhlia monella eri tapaa. Mökki-bileet-baari -kuvio on nyt vain se yleisön suosikki ja sen mukaan sitä pitäisi aina mennä. Mä oon aattona töissä kuuteen asti ja seuraavana aamuna lähden mun suosikkiharrastuksen eli ryhmäliikunnan pariin:) se tuottaa mulle kaikista eniten iloa ja hyvää oloa, joten miksi en juhlistaisi uutta vuotta energisesti ja terveellistä elämäntapaani kunnioittaen? Kaverit juhlivat toisissa kaupungeissa, enkä näe järkeä lähteä kovalla kiireellä töistä suoraan bailaan. Siitä on juhlamieli kaukana :D oikein hyvää uutta vuotta sulle!

  • Kuulostaa tosi hyvältä! ;) Noniin, se bilemenohan on se yleisön suosikki mutta ilmeisesti aika moni ei kuitenkaan aijo juhlistaa alkoholin huuruisena. Hauska kuulla etten ole ainoa saatika edes mummo. ;)

 12. Mä tykkään UVsta, mutta tähän ehkä liittyy se, että en muista olleeni elämässäni kertaakaan UVna baarissa. Aina on vuosi vaihtunut ihanien ystävien ja poikaystävän kanssa ja mielellään ihan vain ”kotibileitten” tai mökkireissun merkeissä. Kaikille on aina ollut heti selvää, että kukaan ei halua lähteä baareihin, jotka on kuitenkin tupaten täynnä. Näin mulla onkin moni uusvuos jääny hyvänä muistona mieleen :) kotiin siis tosiaan voi jäädä, ehdota vaikka kavereillekin että kokkailette pitkän kaavan kautta ja siihen sitten hyvää skumppaa tuomaan sitä juhlafiilistä :)

  • Nojoo, baarit eivät mielestäni ole uv mestoja… Parhaita olisivat juuri kotibileet tai mökkireissut. Mä itseasiassa jäin himaan. Olin aivan kauhean väsynyt jo ennen 24 ja oikeasti kirjaimellisesti sammuin leffan äärelle. Meni ne raketitkin sitten aivan sivusuun… :D

 13. Oltiin kotona miehen kanssa kaksin, jonkun mielestä ehkä tylsästi, mutta meillä oli kivaa :) siitä kurjoittelinkin blogiini ja vähän samoja ajatuksia sivusin ;)
  Miksipä sitä uutenavuotena tarttisi tehdä jotain spesiaalia, sitä voi tehdä just sitä mitä haluaa mun mielestä, lötkötellä vaikka viltin alla koko päivä :)

  http://outikarita.fitfashion.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta