Kuluneen vuoden fiiliksiä

Vuosi 2014 on ollut mahtava, kaikinpuolin! Aloin eilen oikein pohtimaan mitä kaikkea vuoden aikana on tapahtunut ja selailin kameralla napsittuja kuvia. Niistä on muuten yllättävän helppo kerrata ja fiilistellä. :) Tietenkin vielä parempi tapa olisi katsella vuoden varrelta postauksia, niissähän aika pitkälle vuoden fiilikset kiteytyvät. Mutta mitä tänä vuonna on sitten oikein tapahtunut? Moni bloggari on koonnut kollaaseja kuukausittaisista tapahtumista, itse ajattelin jakaa oman vuoteni kohokohtia ja tapahtumia ihan ajatusviivoin. Plus sitten sumana vuoden varrelta poimittuja kuvia.

Vuonna 2014 

– Olen ollut koko vuoden samassa työpaikassa jossa viihdyn erinomaisesti. En nyt sano, että aamuherätykset sopisivat itselleni maailman parhaiten mutta säännölliset viikonloppuvapaat ja vuorotyötön elämä on tuntunut luxukselle.

– Ensimmäinen kokonainen vuosi mieheni kanssa saman katon alla. 24 neliöinen yksiö on tuntunut paikoitellen hieman ahtaalle mutta kaikkihan on asenteesta kiinni!

– Keväällä aloitin maidottoman ja gluteenittoman ruokavalion. Olen todennut sen itselleni parhaaksi vaihtoehdoksi oikukkaan vatsani kanssa. Niin ja monet kerrat on testailtu sopisiko ne ihanat juustot nyt kuitenkin mutta aina totean vaan, että noup.

– Maaliskuussa sain kunnian kertoa elämästäni bloggaajana Anna -lehden kansissa. Kahden aukeaman juttu oli super jees. :)

– Ostin enemmän tennareita kuin vuosiin! Nike -villitys valtasi myös minun kenkäkaappini.

– Mulla oli vaalein tukka moneen vuoteen, eli toisinsanoen kunnon ombre (kts. kuvat). Noin vaalea ei ole muuten mun juttu!

– Opettelin syömään superfoodeja ja kiinnitin huomiota enemmän hyviin rasvoihin, sekä puhtaaseen ruokaan. Tänä vuonna en ole ostanut yhtään Saarioisten valmisruokaa!

– Tein blogiyhteistyön Sari Isosomppi Designin kanssa ja saimme mieheni kanssa upeat ”Amor vincit omnia” -sormukset sormiimme. Meidän valitsemamme teksti joka yhdistää meitä vaikkei mistään kihlauksesta kyse ollutkaan. ;)

– Kesällä täytin 27 -vuotta ja järjestin monien vuosien tauon jälkeen kunnon synttärijuhlat. Viimeiset ennen kolmeakymppiä…

– Matkustelin. Kävin Kreetalla, Roomassa, Tallinnassa, Riiassa ja Tukholmassa.

– Treenasin. Olisi mielenkiintoista nähdä montako salikertaa vuodessa on kertynyt. :) Mun salirytmi on kutakuinkin 3-4 kertaa viikossa plus keväällä ja kesällä vielä juoksulenkkejä. Nyt talvella lenkit ovat max kerta per vko.

– Koin myös menetyksiä. Kahden rakkaan aika koitti mutta onneksi jälleennäkemisen toivo elää!

– Uskoni ja hengellisyyteni vahvistui tämän vuoden aikana hyvin paljon.

– Ostin huomattavasti enemmän kestäviä materiaaleja kuin edellisinä vuosina. Ostokäyttäytymiseni on muuttunut tosiaan siinä mielessä, että nykyään ostan vähemmän ja harvemmin mutta hintavempia tuotteita. Haluan panostaa enemmän ostamieni tuotteiden laatuun.

– Hankin uuden järkkärikameran, 6D on mulle se rakkain työkalu!

– Huolsin ripseni  Beauty Anniinassa (sopimushinnalla). Kiitos Anniinalle vielä mahtavasta kuluneesta vuodesta! Tammikuussa sitten ripsitauko ja katsotaan kuinka tytön käy. ;)

– Hoitokoira Paavo ilostutti viikonloppuja usein. Koirakuume otti ehkä pikkiriikkisen valtaa. :)

– Tukka kasvoi muuten ihan hurjasti! Nyt ollaan oikeastaan lähes niissä mitoissa mitä oltiin ennen reilua pätkäisyä.

– Sain uuden ystävän ja lähennyin toisen kaverin kanssa ystävyys tasolle.

– Vuoden lopussa siirryin Indiedaysilta FitFashionille eli blogiinikin iskivät uudet tuulet!

– Musta tuli yrittäjän avovaimo. ;)

Siinä muutamia kuluneen vuoden tapahtumia ja kohokohtia. Hurjan nopeaa tämä vuosi hurahti mutta tavallaan, kun miettii niin onhan siihen mahtunutkin! Vai oletteko samaa mieltä? :) Huomenna sitten lupauksia ja toiveita vuodelle 2015. Oikein ihanaa vuoden viimeistä päivää jokaiselle! Ei tehdä katteettomia lupauksia! ;)

Niin ja suurin KIITOS teille kuluneesta vuodesta, ilman teitä en tätä kirjoittaisi! <3

IMG_1183-002IMG_1378-001IMG_2065-001IMG_2231-001IMG_6339-001IMG_2875-001IMG_4008-001IMG_4970-001IMG_8215-001IMG_7352-001IMG_5508-001IMG_7456-001IMG_7489-001IMG_8307-001IMG_8010-001IMG_9860-001IMG_0540-001IMG_1207-001IMG_0722-001IMG_1218-001IMG_2582-001IMG_7016-002IMG_6368-001IMG_6351-001IMG_8467-001

On my way

4 vastausta artikkeliin “Kuluneen vuoden fiiliksiä”

 1. Täytyy kyllä kehua blogiasi!! :) Täytyy sanoa,että se kuuluu niihin blogeihin, joita mieluiten seuraan! :) Nykyään harvoin löytää blogia, jossa bloggaajasta saa muunkin kun pinnallinen vaikutuksen….
  Harmi että olen missannut tuon MeNaiset lehden kirjoituksen. Olisi ollut mieluisa lukea sinun juttusi sieltä! :)
  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle Jutta! <3

  • Jee, ihanaa kuulla Hanna!! :) Tuollainen palaute motivoi aina niin hirveästi. Ja kuten alempaan kommenttiin kirjoitin oli se siis Anna-lehti… Voi minua huolimatonta. :(

   Samoin sinullekin oikein onnellista alkanutta vuotta, tehdään tästä se paras vuosi! :)

 2. Miks mulla on mennyt toi lehtijuttu ihan ohi vaikka mulle tulee MeNaiset!? Tai sit en vaan muista sitä… Mitä aihetta juttu käsitteli? Ääääääh! Voikohan sen lukea vielä jostain?

  • Tiedätkö mitä… Kirjoitin vahingossa Me Naiset vaikka se on Anna -lehti!!! ARGH! Hyvä lupaus taas kerran olisi uudelle vuodelle ”ole tarkempi ja huolellisempi, mieti kunnolla mitä kirjoitat”. :D No mutta melkein sama asia, kai. ;) Blogijuttuni asiasta löytyy täältä: http://onmyway.fitfashion.fi/2014/03/13/blogini-anna-lehdessa/

   Mutta en sitten tiedä saisiko juttua luettua enää mistään. Siinä on siis yleistä löpinää bloggaamisesta. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta