Sunnuntain kuulumisia

Sunnuntaiterkut! Täällä päivä on alkanut hyvin rennoissa ja rauhallisissa merkeissä. Pitkät yöunet, mies soittelee kitaraa ja minä kasailen kuvamatskua. Sunnuntaita nyt vaan ovat sitä parhautta, minun lemppari viikonpäivä! :)

Huomenna meillä on edessä väliaikainen muutto Töölöön. Nykyiseen asuntoomme tulee neljän kuukauden putkiremppa joten maisemat vaihtuvat hetkellisesti. Onneksi saatiin kalustettu kämppä niin helposti, nimittäin ystävälläni sattui olemaan juuri sopivasti asunto vapaana johon nyt sitten muutetaan kaikki se tärkein tavara. Hieman pelottaa niiden kamojemme puolesta jotka jäävät tänne asuntoomme rempan ajaksi, kuulemma vaikka esimerkiksi sängyn ja kaapin vuoraisi kuinka hyvin niin se pöly tuppaa menemään niiden muovien lävitse… Saas nähdä joutuuko kaiken uusimaan tuon jälkeen?! Vähän saadaan muuten luxustakin tähän asuntoomme remontin aikana, keittiöömme tulee tiskikone ja uusi hella-uuni yhdistelmä, jes! Tiskikone on se mistä minä olen unelmoinut jo iät ajat ja nyt se toteutuu. :) Uusiksihan menee myös keittiön kaakelit ja tietenkin vessa myös. Pitää laittaa sitten vähän kotikuvia, kun remontti on tehty ja muutetaan takaisin. Niin ja mikä muuten  tässä muutossa on hauskointa, meistä tulee kahden kissan sijaisvanhemmat. Asunnossa on asunut kaksi kisua jo pidempään, joten ne kuuluvat vuokrahintaan. :D Saas nähdä kuinka tullaan toimeen… Ei vais, hyvin chilleilta kissoilta nuo kaksi vaikuttivat. ;)

Eilen vieteltiin iltaa ystäväni syntymäpäivän merkeissä. Nappasin muutaman asukuvan ennen lähtöä, päällä oli hieman siistimpi mutta vähän tylsäkin asu. Nuo Tukholman Zarasta ostamani nahkahousut olivat muuten paras ostos hetkiin! Vaikka lahkeisiin saisikin lisätä muutaman sentin… Mulla on niin usein tuo ongelma, että jos koko muuten mätsää niin lahkeet jäävät lyhyiksi. Enkä edes omista mitään gasellin sääriä, joten voin kuvitella miten vaikeaa monilla hyvin pitkillä 34 kokoisilla on löytää sopivia housuja. Onneksi kesä on kuitenkin kohta eikä nilkkojen vilauttelu tuolloin ole ollenkaan huono juttu. :)

Iskeekö asukokonaisuus teihin? 

IMG_9092-005IMG_9095-004IMG_9088-004IMG_9086-002IMG_9087-002

Nahkahousut Zara / Toppi Cubus / Jakku Mango / Kello MK / Koru Nimesi.fi

Oikein rentouttavaa sunnuntaita! 

On my way

12 vastausta artikkeliin “Sunnuntain kuulumisia”

  • Mulla on ensin pohjalla Guerlainin Kiss kiss Liplift -pohjustusvoide, sitten huultenrajaus joka tehty Avonin nudella rajauskynällä ja vielä Estèe Lauderin nudepuna (sävynumero 110). Ihan huikeita tuotteita nuo kaikki ja pysyvyys on taattu! :)

 1. Tykkään blogistasi kovasti:) Tyylisi ja hiuksesi on upeat. Oletko missä käynyt kampaajalla?:) Otatko millä kameralla kuvat?

  • Ihana kuulla! :) Kiitos todella paljon. Käyn Neo Hiushuoneen Jennillä Kampissa (mahtava tyyppi + ammattitaitoinen!!) ja kuvat otan Canonin 6D rungolla ja nämä on otettu 50 mm 1.4 objektiivilla.

 2. Voi vitsi sun hiukset on kyllä upeet! Mitkä tuotteet on ton tuuheuden ja ”ilmavuuden” takana? :)

  • Kiitos! <3 Hyvät tuotteet ovat takana. ;) Eli John Friedan shampoo ja hoitoaine, jonka jälkeen laitoin latvoihin hitusen Friedan seerumia. Annan kuivua jonkun aikaa ja laitoin muotoiluvaahdon ja sitten vielä Lanzan lämpösuojasuihketta joka on maailman paras. Se on meinaan kuivasuihketta eli ei kostuta tukkaa mutta suojaa kuitenkin lämmöltä. Sitten föönaus ja kihartamaan. Kiharruksen jälkeen annan hetken "laskeutua" jonka jälkeen harjaan auki ja laitan lakkaa, sekä tyveen hiuspuuteria. Toi on tommosen tugeen salaisuus. :)

  • Suurin osa Friedan tuotteista on kyllä huippuja! Saako viel udella minkä merkkistä hiuspuuteria laitoit? :)

  • Kyllä täysin samaa mieltä, loisto sarja johon ihan koukussa. :) Hiuspuuteri on Cutrinin ja sekin kyllä toimiva. :)

 3. Olis tosi kiva nähdä kuvia siitä teidän väliaikasesta asunnosta ja kisuista myös!! :D

  • Kyllä kuvia on varmasti tulossakin. On muuten aivan ihana asunto! :)

  • kiva kuulla! :) onko myös yksiö vai saatteko lisäneliöitä? ;)

  • On myös yksiö mutta suurempi. Tämähän tuntuu ihan luxukselta. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta