Nyt saa toivoa!

Uusi koti alkaa pikkuhiljaa tuntumaan kodille ja katit olemaan osa perhettä. Nukuin ensimmäiset pari yötä aivan tajuttomman huonosti, koska en ollut tottunut kissojen rapinoihin ja siihen, että ne käyvät yöllä astialla tai ruokakupilla. Heräsin jokaikiseen ääneen ja saldo olikin parin tunnin yöunet koko alkuviikon. Vasta viime yönä nukuin kunnolla (tulpat korvilla) ja nyt on taas elämänmakuinen olo! :) On se jännä miten uni vaikuttaakin. Jos nukut vähän olet kuin olisit toisessa maailmassa, krapulassa ja aivot eivät pelaa ollenkaan. Fiilis bloginkin suhteen on ollut tyyliin etten jaksa, en keksi tai innostu postailemaan. Jospa tämä nyt tästä kokoajan ylöspäin. :)

Koska tässä ollaan nyt uudessa portaalissa ja tilastojen mukaan muutamia uusia lukijoitakin on kelkkaan hypännyt niin mielestäni on oikein oiva aika toiveille, siis teidän toiveillenne! Huomasin, että tällä alustalla toimii erinomaisesti pohtivat ja hyvinvointiin liittyvät postaukset. Entäs, mikä on asujen ja kauneuden, sekä kosmetiikan laita? Kiinnostaako teitä lukea meikki -ja/tai ihonhoitojuttuja? Tietenkin kirjoitan omannäköistä sivua ja mitään tiettyjä juttuja en halua poissulkea kirjoituslistalta mutta jos joku eritysiesti kiinnostaa niin annahan äänesi kuulua. :)

Alku täällä FitFashionilla on ollut mahtava erityisesti siksi, että olette jaksaneet edelleen kommentoida tekstejäni vaikka ei olla enää siellä ”anonyymi -bloggerin” puolella. Kommentit tsemppaavat todella paljon ja niistä tulee fiilis ettei kirjoita pelkästään itselleen. Ymmärrän, että kaikki ne täytettävät kentät hidastavat kommentoimista mutta itse olen ainakin tallentanut nuo kommentointitiedot selaimeen jolloin ne tulevat automaattisesti kommenttia jätettäessä. Hyvä vinkki etenkin jos kommentoi paljon jonkun tietyn portaalin blogeja. :)

Mutta tosiaan, antakaahan äänenne kuulua! Ruusuja, Risuja?

IMG_9081-001

On my way

14 vastausta artikkeliin “Nyt saa toivoa!”

  • Moikka, se onkin ollut mietinnässä ja tulee varmasti toteutettua. :) Kiitos haasteesta! Ja voi kuinka kivasti olit kirjoittanut, kiitos. <3

 1. Mukavinta luettavaa on arkiset postaukset ja faktapostaukset. Elämänläheisistä asioista postaaminen on mielekästä luettavaa, sillä osaat kirjoittaa monista asioista hyvin ja pohdiskelevasti.

  • Kiitos palautteesta. :) Niistä onkin mukava välillä kirjoitella. Mutta jottei mene turhan deepiksi on hyvä välillä heittää vähän keveämpiä aiheita sinne sekaan. ;)

 2. Sun blogissa on parasta just se monipuolisuus! Tulee ruoka-, treeni-, asu- ja kosmetiikkajuttuja vuoron perään – kivaa vaihtelua! Ja ne pohdiskelevat tekstit on huippuja, se e-pilleripostaus sai mutkin miettimään omaa pillereitten käyttöä…

 3. Musta ois kiva lukea my day-postaus selitysten ja kuvien kera ja sit joku haavepostaus sun lemppari Epäterveellisistä herkuista :D

  • Kiitos vinkeistä! :) Hahah, vai haavepostaus. Kyllähän mä herkuttelen niillä herkuilla joista ”haaveilen” eli herkkupostaus voisi olla oikea sana. ;) Päivä Jutan kanssa postaus on tullut jo joskus mutta eipä kertaus olisi pahitteeksi.

 4. Kirjotit uusimpaan postaukseesi kotitreeneistä, niin toivoisin kotitreenipostauksia! Ainakin vatsoille! :) vatsat tykkään itsekin treenata kotona.

  • Eka osa tulikin tänään mutta vatsat voisivat tosiaan olla vuorossa seuraavaksi. ;)

 5. Kaikki arkiset postaukset on todella kivoja! :) Olisi myös kiva nähdä uusia videopostauksia. Mutta muuten jatka samaan malliin kuten aikaisemminkin! ;)

  • Kiitos näistä. :) Videopostausten kanssa on ollut pientä ongelmaa, kun ei ole ollut sopivaa linssiä. Ennen kuvasin Olympuksella mutta kun sen myin niin jäljelle jäivät huonot videokuvauslinssit. :D

  • No se on kyllä pakko nyt tehdä! :D Tänään menossa ostamaan uutta objektiivia, jolla hyvä videokuvatakin joten ehkä jo ihan pikapuolin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta