Viisi tämän hetken kosmetiikkasuosikkia

1. *Lumenen rauhoittava & kosteuttava naamio. Rakastan naamioita ja kuljenkin kotosalla vähintään pari kertaa viikossa maskit naamalla. Näin talvella extra kosteutus kasvoille ei tee ollenkaan pahaa! Pakkaset saattavat kuivattaa ja täten ärsyttää ihoa, joten rauhoittava naamio on mielestäni aivan ihana. Naamio on koostumukseltaan kevyt, eli ei ollenkaan sellainen kasvoihin kiinni kuivuva vaan enemmänkin ihoon imeytyvä. Sitä ei myöskään tarvitse pestä pois vaan ylimääräisen naamion voi taputella vanulappuihin. Kasvot eivät kuivu eivätkä ärsyynny, vaan iho on ainakin minulla tämän jälkeen aivan ihanan silkkinen ja pehmeä.

IMG_9353-002

2. Batisten kuivashampoo, Clean & classic/Original. Suoraan sanoen en varmaan enää pärjäisi ilman kuivashampoita. Niin paras apu huonoon hiuspäivään jolloin tukka meinaa nuoleskella päätä. Aika montaa purnukkaa on tullut tässä vuoden aikana taasen kokeiltua ja ehdottomaan kärkikaartiin menee Batisten raikas, hieman sitruksinen kuivis. Mielestäni todella toimii tukkaa kuohkeuttavana ja antaa siihen volyymia! Hinta-laatusuhteeltaankin erinomainen.

IMG_9360-002

3. Lumenen Longwear Blur Foundation/sävy 2, soft honey. Aivan paras meikkivoide hetkiin eikä tätä voi kuin ylistää! Voide on hyvin kevyt ja pitkäkestoinen, ei mene päivän mittaan kasvoille railoiksi. Pysyvyys on huikeaa luokkaa, myös sateessa ja tuiverruksessa. Mielestäni tuo sävy ”soft honey” on ihanan oliivinen ja sopiikin vähän lämpöisemmän sävyiselle iholle. Eikä muuten ihme, että Trendi -lehti oli valinnut kyseisen meikkivoiteen vuoden parhaaksi.

IMG_9371-001

4. *Maroccan oil, painoton kosteusnaamio. Tämä kyseinen naamio on ollut suosikkini jo hyvin pitkään ja sen erinomaisuus korostuu etenkin talvitukan kanssa. Omaan talvisin sähköisen tukan, joten säännöllinen naamioiden käyttö on itselleni ihan välttämätöntä. Toisaalta hiuspohja saattaa rasvoittua mutta sitten itse hius on rutikuiva ja sähköinen. Teenkin naamioita myös hiuksiin vähintään kerran viikossa. Tämä kyseinen naamio toimii todella hyvin myös sarjan syväpuhdistavan shampoon kanssa, jolla pesen tukkani kahden viikon välein. Ei tee hiuksista rasvaisia tai lättänöitä.

IMG_9387-001

5. *Avon makeup setting spray. Tämä on ollut käytössä vasta muutaman kerran mutta olen aivan ihastunut. Kiinnittää siis meikin ja tuo raikkaan fiiliksen kasvoille. Mulla oli joskus sellaista kasvojen kosteussuihketta ja tykkäsin siitä kovasti, joten tämä ajaa hieman samaa asiaa. Tietysti extrana se meikin kiinnitys, ei lähde aurinkopuuterit valumaan pitkin poskia…

IMG_9375-001

Löytyikö sieltä teille tuttuja suosikkeja?

* Tuote saatu blogin kautta

On my way

8 vastausta artikkeliin “Viisi tämän hetken kosmetiikkasuosikkia”

 1. Hei Jutta, mun oli pakko tulla kertomaan, kuinka paljon tykkään sun blogista tätä nykyä. Tiesin kyllä kauan sitten blogisi olemassaolosta, mutta tänne olen eksynyt kunnolla vasta joitakin viikkoja sitten. Ehkä silloin elit niin erilaista elämää kuin nyt, ettei blogisi ihan osunut yksiin makuni kanssa :) Ei siinä mitään. Vaikutat nyt jotenkin tosi ”seesteiseltä” ja siltä, että tiedät minne kuulut ja mitä haluat, blogiasi on ilo lukea. Oot fiksu nuori nainen, pysy tuollaisena.

  Kaikkea hyvää sunnuntaihin!

  – Laura

  • Moi Laura, aivan mahtava kuulla! Blogini on varmasti muuttunut tässä vuosien varrella yhtä paljon kuin minäkin. En itseasiassa enää uskalla edes katsoa parin vuoden takaisia juttuja. :D Olen tällä hetkellä elämässäni onnellisempi kuin koskaan ja asiat ovat erinomaisesti. Koen olevani rakastettu ja ympärilläni on aivan ihania ihmisiä, sekä mikä tärkeintä koen rauhaa sisäisessä maailmassani. On tosi hienoa kuulla, että se heijastuu myös tekemisiini ja esimerkiksi tähän blogiin.

   Kiitos vielä rohkaisevasta kommentistasi, se todella toi hyvän mielen. :)

 2. Ei löytynyt tuttuja, mutta tuo Lumenen naamio oli hyvä vinkki just nyt mulle :)

  • Joo suosittelen, se on aivan ihana etenkin talvi-iholle. :)

 3. Moi! Näin sut verkkokaupassa perjantaina! hahah ajattelin vaan tulla sanomaan, musta näytti ku oisit kattonu mua vähän oudosti :-D joka tapauksessa näytit hyvältä ja tyylikkäältä :-)

  • Moikka! Aijaa, oisit tullut moikkaamaan. :) Ai katsoin oudosti?! En ainakaan tarkoituksella. En tiedä missä kohtaa minut näit mutta oltiin siellä aika etsintä päällä ja monta juttua kehissä joten ilme on voinut olla siksikin outo, hahah. Tosin, monet sanovat että mulla on tympeä perusilme joten voi johtua siitäkin. :D

   Ja kiitos! :D

 4. Hei mistä oot löytänyt tuon Avonin meikkisuihkeen? Oon kuullut ton tyylisistä suihkeista pelkkää hyvää, mutta ei oo missään pistänyt silmään, olis kiva kokeilla. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta