Mehujuttuja

Ensimmäinen mehusuosikki löytynyt! Kiitos muuten teille niistä kaikista vinkeistä joiden pohjalta lähdinkin testailemaan. Tietenkin alkuun hieman arkaillen ja ”turvallisiin” hedelmiin turvautuen. Etenkin punajuuri ja kaali särähtivät jostain syystä korvaani ja on ihan pakko kyseenalaistaa voiko sellainen mehu maistua oikeasti hyvälle?! :D

Appelsiinit ovat tällä hetkellä hyvin edullisia, joten niitä kannattaakin nyt ehdottomasti suosia mehujen teossa. Ne ovat myös riittoisia ja niistä mehua tulee huomattavasti enemmän kuin monista muista hedelmistä. Onkin roudattu noita ihan kilokaupalla himaan ja koitetaan muutenkin vedellä nyt tuhdit annokset ceetä ettei pääse talviflunssat yllättämään. Rakastan hedelmiä ja mun tuleekin syötyä niitä paitsi juuri mehuna niin vielä ihan snackseina muutama päivässä.

Tämä uusi mehusuosikkini on aika simppeli, appelsiinipohjainen eikä siinä ole mitään sen suurempia ihmeellisyyksiä. Lisukkeina porkkanaa, päärynää, inkivääriä, limeä ja puolikas ananas. Mielestäni yhdistelmä toimi kuitenkin aivan loistavasti, ei mitään erikoisuuksia mutta ihanan raikas ja kepeä lopputulos! Lisäsin suhteessa appelsiineja eniten ja porkkanaa vähiten. Porkkanasta irtosikin muuten aivan surkeasti mehua. :D Jottei mehusta tullut liian jötöä lorautin sekaan myös hieman jääkylmää vettä.

Raikas mehu mehulingolla

  • 6 appelsiinia
  • 1 porkkana
  • 1/2 ananas
  • 2 päärynää
  • muutama siivu inkivääriä
  • 1 lime
  • loraus jääkylmää vettä

Ensi kerralla sitten joku villi kortti! ;) 

IMG_9490-002

 

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta