Kotihiirenä

Koti on ihana mesta, tai oikeastaan se paras. Välillä mietin, että olenko oikeasti mummoutunut, koska tykkään viettää niin paljon kuin mahdollista aikaa himassa. :D Jossain vaiheessa elämää ei malttanut pysyä paikoillaan ollenkaan ja kokoajan piti olla menossa. Silloin sitä oli vaan niin levoton. Ehkä pelkäsi niitä hetkiä oman itsensä kanssa, kun hiljaisuus laskeutuu? Nykyään taas nautin niin tästä. Hiljaista, saat tehdä omia juttuja ja olla rennoissa vaatteissa. Myös miehen kanssa nautin himassa olemisesta. Leffoja, hyvää ruokaa ja läheisyyttä. Viikonloputkin menee mieluummin himassa kuin baanalla. Tammikuun vai vanhuuden piikkiin? Vaikka tällä hetkellä asutaankin väliaikaisessa asunnossa on tämä kuin koti meille. Sisustus on juuri sellainen josta pidän ja mites sitten nuo kaksi kisua. Niihin olen jo nyt niin kiintynyt! Aivan ihanan hurmaavia persoonia joista tulee tiukkaa luopua sitten loppukeväästä.

Äsken väsäsin kana-salaatin, mies on elektroniikka ostoilla ja kohta ajattelin vähän treenailla. Eilen käytiin juoksemassa, joten tänään on alakropan treenin vuoro. Edelleen täällä treenaillaan himassa ja hyvin käy laatuun! Parasta se treeni on silloin, kun mies on tosiaan muualla ja pystyy keskittymään sata lasissa. Käytän tällä hetkellä aika paljon youtuben Tone It Up -tyttöjen treenivideoita apuna. Ihan mielettömän hyviä pätkiä kunhan käyttää vähän painavempia painoja mitä he käyttävät. :D Heh kauhistelin alkuun, kun he vetivät treeniä tyyliin jollain parin kilon painoilla. Tai kun itse on kuitenkin tottunut käyttämään aika paljon reilumpaa varustusta mutta toisaalta itse olen pääosin tehnytkin lyhyttä sarjaa. Noilla videoilla vedetään pitkiä settejä ilman taukoja ja heidän pitää kuitenkin näyttää videoissa suhteellisen hyvältäkin. Ehkä siinä selitys? :D Jos alkoi kiinnostamaan mistä oikein on kyse niin heidän youtube channel löytyy täältä. Onko kyseinen kaksikko tuttu monelle? 

Ja entäs onko täällä muita kotihiiriä vai olenko mä ainokainen laatuaan? 

PS. Illemmalla vastailen taas urakalla kommentteihin!

IMG_9608-001IMG_9611-001IMG_9280-001

On my way

10 vastausta artikkeliin “Kotihiirenä”

 1. Mä oon myös semmonen kotihiiri että huhhuh! On jotenkin ihanaa kun saa olla kotona, vaikka pitäisikin opiskella tai tehdä jotain muuta ”ei niin kivaa” :)

  • Heh, kotona on niin rentoa ja voi näyttää peikolta. Se on ihanaa <3

 2. Mä viihdyn kans parhaiten kotona puuhastelemassa :) Jos kotona tykkäät jumpata niin käypäs katsomassa bodyrockin treenejä. Ne on loistavia!

  • Jep, koti on ihana paikka. :) Hei mahtavaa, kiitos Jonna! Huomasin kommentin treenin lopussa ja juuri kun piti siirtyä vatsoihin. Pääsin siis heti testaamaan ja pakko sanoa että nyt vatsat huutaa hoosiannaa. Ihan mahtavia reenejä!!

  • Kannattaa kurkata myös BeFit-kanavan treenejä. (esim. ”extreme”-soittolistan treenit on vähän haastavampia).
   Ja Nike Training Clubin treenit on must! :)

  • Hei kiitos paljon Mari. :) Pitää ehdottomasti kurkata nuo!

 3. Hei!!
  Pakko kysyä, että mistä olet löytänyt nuo kuvassa näkyvät harmaat housut kun itsellä on ollut jo jonkin aikaa tuollaiset hakusessa? :)

 4. Moikka! Harvoin tulee kommentoitua mitään kännykällä selatessa mut nyt pitää, kun oon kerrankin läppärillä.
  Täällä yks kotihiiri 21v. :D Just salilla yks tuttu kyseli miksen ”koskaan” käy baareissa ja vihjas että kannattais, koska vaan kotirouvana oleminen ei oo hyväksi.. -.- Ihan ku se olis vaan 1. hima (=tylsyys) tai 2. baari (=kivaa tekemistä). Kiitos ehdotuksesta hänelle, mutta suuntaan edelleen mieluummin vaikka sinne leffaan :D
  Nyt on pakko tähän väliin heittää suuret kehut sulle Jutta! Kiitos, kun kirjoitat postauksia näin usein. Aina paljon mielenkiintoista luettavaa, kun blogin avaa! Tykkään siitä kun kirjoitat kaikenmaailman mietteitä ja vakavaakin pohdintaa! :) Nykypäivän kuvapainoitteisten blogien seassa tää on sen takia yks lemppareista. Toisaalta, sun kuvatkin saavat puolestaan plussaa! :D Ne on aina superhienoja ja harkittuja, ei mitään diibadaabaa turhaa ”täytettä”.
  Yksi suurimmista syistä miksi tykkään sun blogista niin paljon on varmaan se, että me ollaan monissa asioissa niin pelottavan samanlaisia ihan yksityiskohtia myöten, että ihan huvittaa aina :’D
  Mukavaa viikonloppua! :*

  • Moikka, no ihana kun nyt kommentoit! :) Huoh, ei siellä baareissa ole mitään joten tuskimpa kauheasti menetät vaikket käy. Ei kannata siis kuunnella, jokainen käy sen verran kuin haluaa ja käyttää todellakin aikansa kuten parhaaksi näkee.

   Hei kiitos ja kumarrus, ihanaa kun sanoit tuon. Tuollainen palaute motivoi todella paljon! Hahah, ai ollaan? Soulmates. :D Hauskaa kyllä kuulla mutta mikäs siinä.

   Ihanaa viikonloppua sinnekin! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta