Glitterkynnet

Sanana glitter herättää ainakin minussa hieman ristiriitaisia fiiliksiä. Yleisesti ottaen en tykkää meikeissä glitteristä, etenkään siis missään meikkivoiteissa tai muissa pohjatuotteissa. Kuulas ja valonhohtoinen iho on kyllä kaunis mutta kaikki kimallehiput aika ei kiitos. Muistatteko muuten ne sellaiset ”glittervoiteet” joita käytettiin ala-asteella kulmaluulla ja silmänurkissa?! Hahah, multa löytyi ainakin sellainen torni jossa oli kolmen sortin kimalteita. Taisi olla kolmea eri väriäkin ja sitten ihan pikkukimalteilla, sekä tähdillä varusteltuja. :D Oivoi, koskahan ne tekevät comebackin?! Ei nyt liittynyt mitenkään kauheasti aiheeseen mutta tulipahan mieleen näin rönsyilevän maanantaiaamun kunniaksi.

Vaikken meikissä tosiaan kimalteisiin syty, niin jostain syystä sitäkin enemmän sitten kynsissä. Rakastan vaaleita kynsilakkoja ja luonnollista manikyyria tai sitten vastaavasti vaaleaa kynsilakkapohjaa johon tulee päälle kimallejuttuja. Lumenehan on lähettänyt mulle aika tiuhaan tahtiin kynsilakkoja ja olen onnekkaana niitä päässyt aina testailemaan. Eihän mun olisi muuten salettiin tullut itse sokkona ostettua tuollaista glitterlakkaa, noup.

Kyseisistä lakoista omia suosikkejani ovat ehdottomasti Gel Effect -kynsilakat joiden puolesta olen liputtanut niin kauan, kun niitä on markkinoilta löytynyt. Toinen lakkamerkki jota suosin on Essie. Molemmilta merkeiltä löytyy aivan ihania sävyjä ja ainakin Lumenelta myös noita ihania kimallelakkoja, joilla voi mageasti sitten ”päällystää” kynnet. Sain joku aika sitten heiltä tuollaisen täysin hopeisen kimallelakan (sävy 38, Silversand) jota päätin kokeilla laivalta ostamani Essien (sävy Ballet Slippers) päälle. Lakka on todella tuhti ja peittävä, mielestäni aivan ihana! Vaikka tuo Essiekin on aika ihana sellaisenaankin niin tästä hopean vaaleanpunaisesta yhdistelmästä tuli kyllä uusi suosikkini.

IMG_9729-001IMG_9722-001

Joku oli muuten kommentoinut mulle Instagramiin, että mun kynsilakkaus näyttää ihan lapsen lakkaamalle. :D Minua lähinnä huvitti, koska en tosiaankaan väitä olevani mikään maesto kynsien kanssa ja varsinkin, kun omat kynnet ovat pituudeltaan tuota luokkaa. Muutenkin olen siis aika suurpiirteinen ihminen eli mulle ei monetkaan jutut ole niin justiinsa. Tärkeintä on se, että kynsilakkaa on kynsissä eikä se ole rönsyillyt irti. Kuten johonkin faktapostaukseen kirjoitin, en kestä yhtään sellaisia epäsiistejä puoliksi kynsilakattomia kynsiä. :) Haaveilen aina välillä ihan rakennekynsistä mutta, koska käytän piilolinssejä niin en ole oikein lämmennyt idealle… Joskus aikanaan käytin sellaisia ”tippejä” ja niiden kanssa muistan kuinka monet kerrat piilareita hajosi. Ei ehkä sitten kuitenkaan ole sen arvoista…

Onko moni teistä innostunut normilakan ja glitterlakan yhdistämisestä? Tai mikä on teidän tämän hetken kynsilakkavillitys? 

IMG_9693-001IMG_9706-001

On my way

2 vastausta artikkeliin “Glitterkynnet”

  1. Haha, oon yhtä suurpiirteinen kynsien lakkaaja! Kyllä ne yli lakatut kohdat kuluu nopeeta pois :D Hyvältä näyttää kynsissä toi yhdistelmä. Itsellä tällä hetkellä viininpunainen on se lakka mikä on kovalla käytöllä. En malta odottaa kesää kun osaa taas käyttää jotain kirkkaimpia sävyjä! Ihanaa viikon jatkoa :)

    • Heh, no niinpä. :) Se onkin ihanan talvinen sävy. Jostain syystä en ole itse päässyt ollenkaan noihin talvisävyihin kiinni tänä vuonna. En kosmetiikassa enkä pukeutumisessa. Sinnekin kivat viikon jatkot!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta