Ripsetön

Viime ripsihuoltokerrasta alkaa nyt olemaan jo se kuutisen viikkoa ja ne viimeisimmätkin pidennykset tippuneet pois. Itse en jaksanut mennä poistattamaan noita vaan päätin antaa niiden putoilla sitä mukaa, kun omat ripset kasvavat. Pientä totutteluahan tämä on ollut kieltämättä. Sitä on tottunut neljän vuoden ajan joka päivä siihen, että olen aamulla herätessä valmiiksi huolitellun näköinen ja meikkauskin käy kädenkäänteessä. Nyt vessassa menee se puolisen tuntia ihan vaan, koska en ole vielä oikein rutinoitunut tuohon ripsarin laittoon. 😀 Ja tosiaan ihan tähdennökseksi, olen pitänyt ripsienpidennyksiä nyt 2010 syksystä lähtien, ilman yhtään taukoa.

Olin kuitenkin aika yllättynyt siitä, että mulla tosiaan on ihan mukavasti omiakin ripsiä. Anniina kyllä sanoi useaan otteeseen ettei ole pakottavaa tarvetta tauolle, koska ripsiä löytyy mutta en oikein pystynyt uskomaan tuota. Noh, kyllähän niitä nyt sitten tosiaan on ja se on positiivista! Olen kuitenkin vähän liian tottunut ripsiin jatkaakseni tällä tiellä kovin pitkään… Mulle se, että saa ”pestä” silmät kunnolla ei ole mitenkään autuaalista vaan ennemminkin silmäni ärtyvät tuosta. Silmäni ovatkin punottaneet ihan mukavasti nyt aina iltaisin, kun olen ripsivärejä silmämeikinpoistovedellä poistellut… Voipi olla, että tuo ajan kanssa helpottaisi mutta empä tiedä.

Monet sanovat, että ripsettömyys on hellävaraisempaa silmille mutta itse en oikein välttämättä tuota allekirjoita. Onhan se sitä varmasti ripsille mutta entäs silmänympärysiho?! Minä ainakin räävin silmiäni enemmän ilman ripsiä. Ja mites se silmämeikin poisto? Itse käytän nyt kyllä nestemäistä öljypitoista poistaria juuri sen vuoksi, että poistaminen olisi mahdollisimman hellävaraista mutta jotenkin tuon jälkeen iho on kuitenkin arkana. Tai sitten se johtuu vaan siitä, että ihoni ei ole vielä tottunut. En siis koskaan arkisin meikannut silmiäni pidennysten kanssa, siksi näin.

Uskaltaisin kuitenkin väittää, että se miten kunkin karva reagoi erilaisiin jatkeisiin on aika yksilöllistä. Kun mulla oli aikanaan hiustenpidennykset niin tukkani ennemmin paksuuntui niiden alla kuin oheni. Hiukset olivat super hyvässä kunnossa poiston jälkeen. Saattaa kuulostaa erikoiselle mutta näin se vaan oli. Eli empä nyt tiedä ovatko nuo lisukkeet niin rassaavia kaikille kuin sitä väitetään. 🙂

IMG_0040-001IMG_0042-001IMG_0043-001

Tällä hetkellä kotoa löytyy useampi täsmäase näiden räpsyjeni terästykseen. Ensinnäkin käytän iltaisin ripsien tyveen ja huvikseen myös kulmakarvoihin Xtreme Lashesin Amplifeye -hoitoainetta jonka olen blogin kautta saanut. Aloitin käytön jo joulukuun lopussa ja nyt sitten katsotaan onko tuolla mitään vaikutusta. Ainakin kulmakarvojen olen kyllä valehtelematta huomannut kasvaneen niihin kohtiin, joissa mulla on ollut ns. aukkoja. Ripsistä en oikein osaa vielä sanoa… Kuulemma tuotteen pitäisi olla aika toimiva, joten eipä tässä ainakaan mitään menetä. 🙂

Ripsivärejäkin olen blogin kautta saanut useampia kokeiluun mutta tässä kaksi parhaaksi toteamaani. Toinen on tuuheammalla harjalla varusteltu Avonin LUXE -mascara ja toinen Lumenen vedenkestävä Blueberry Wild Curl. Avonin mascara tuuheuttaa ja tuo ripsiin runsautta, Lumenen putilolla taas saa räpsyihin pituutta ja eroteltavuutta. Alaripset tykkään ehdottomasti laittaa tuolla Lumenella, koska siinä harjapää on huomattavasti kapeampi! Tykkään käyttää kahta mascaraa jotta lopputulos olisi mahdollisimman molempia, eli pitkä ja tuuhea. Niin ja ripsien taivutusta unohtamatta. Kuvissa nämä räpsyt ovat kyllä jo pahemman kerran suoristuneet… 😀 Pitäisi varmaan taas alkaa föönaamaan ensin tuo taivuttaja ennen taivutusta niin saisi kestävämmän lopputuloksen.

Millaisia kokemuksia teillä on ripsienpidennysten poiston jälkeisestä elämästä? Ja oletteko saaneet tuloksia ripsienhoitoaineilla/seerumeilla?

IMG_0101-001IMG_0107-001IMG_0113-001

Kommentit (24)
  1. Minulla hiustenpidennykset aiheutti vain omien hiusten kulumista latvoista, ja erityisesti päänahan ongelmia (kutina ja hilse). Käytössä oli teippipidennykset.

    1. Joo. Mulla oli myös teipit ja oikeastaan muuten ei ollut mitään ongelmia muuta kuin siinä vaiheessa, kun teipit alkoivat kasvamaan. Tuolloin päänahkaa yleensä kutitti ja teipit tuntuivat ikäville…Itse jouduin huoltamaan noita parin kuukauden välein mikä oli kyllä kans yksi rasite. Onneksi nykyään omalla tukalla ja hyvin pyyhkii! 😉

  2. hillamaaria
    23.1.2015, 11:54

    Mulla oli 5 vuotta putkeen megapitkät pidennykset. Otin 2 vuotta sitten ne pois, kun liimat alkoivat ärsyttämään. Käytin ensimmäiset 3 kk seerumia – sitten tauko. 🙂 Välillä vielä käytän kuuriluontoisesti noita seerumeja ja nykyään ongelma on, että ripset on niin pitkät, että ne osuu kulmakarvoihin ja sotkee yläluomet. 😀 En usko, että nuo pidennykset aiheuttaa mitään pahempaa tuhoa, mutta toki huonosti laitetut ripset saattavat ripsen tyveä vahingoittaa, niin että ripset eivät kasva normaalisti.

    1. Okei, kuulostaa ihan hyvältä probleemalta. 😀 Mua tosin alkoi mietityttämään noiden terveellisyys tuon edellä mainitun artikkelin jälkeen… Olisi ikävää jos sitä saisi jotain pysyviä silmäongelmia tuollaisen seikan vuoksi.

      Ja totta, laittajalla on väliä! Itselläni on ollut niin ammattilainen, että tosiaankaan oma ripsi ei ole näemmä vahingoittunut. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *