Cityshoppailua

* Postaus on toteutettu yhteistyössä Cityshopparin kanssa.

Olen omistanut *Cityshopparin varmaan jo viimeiset viisi vuotta ja mielestäni se on erinomainen kortti meille kaupunkilaisille. Kyseiseltä kortilta löytyy paljon alennuksia vaatetusliikkeisiin, erilaisiin kauneudenhoitopalveluihin, ravintoloihin, hotelleihin, kulttuuriin jne. Itse käytän korttia jatkuvasti ja olenkin oppinut tarkistamaan lähes jokaisessa puljussa löytyisikö heiltäkin jotain shopparietua. Tavallisesti kassasta löytyy Cityshopparitarra jos kyseisessä paikassa on etu/etuja.

Viime vuonna tuli muun muassa ostettua vaatteita shopparin alehinnoin (monissa paikoissa -20%), syötyä brunssia Primulassa, illallistettua mm. Kiilassa, Grande Grillissä ja Kokomossa, sekä napattua smoothie ja salaatti Picnikistä. Aika monissa ravintoloissa kortilla on kaksi yhden hinnalla -etu mikä on ihan tuntuva. Kortin hintahan on 24 € + toimituskulut 5 € (määräaikainen tilaus vuodeksi) mikä sinällään maksaa kyllä itsensä aika nopeasti takaisin jos korttia vaan käyttää. :)

Tänä vuonna shoppariin on tullut jälleen paljon uusia etuja niiden vanhempien rinnalle. Omaan silmääni pisti useampikin etu mutta suosikkini, jotka varmasti tulen käyttämään tulevat tässä:

 • Bik Bok -20 % yhdestä tuotteesta
 • Cubus -25 % yhdestä tuotteesta
 • Fit -lehti 6 kk jakso 21,90 €
 • Jungle Juice bar -20 % juomasta
 • Picnic -20 % ostoksesta
 • Dinsko -20 %
 • Dennis – kaksi pizzaa tai pastaa yhden hinnalla ma-to klo 15 lähtien. 
 • Grande Grill -pihvi kuin pihvi 20 €
 • Iguana -Mixed Fajitas ja pullo viiniä 49 €
 • Medismile -tehovalkaisu 149 €
 • Zalando -15 % yhdestä kertaostosta
 • Primula -kaksi brunssia yhden hinnalla.
 • Radisson Blu Royal Hotel -kaksi super breakfast -aamiaista yhden hinnalla.
 • H&M -20 % normaalihintaisesta tuotteesta
 • Kiila -kaksi pääruokaa yhden hinnalla ma-ti klo. 15 alkaen. 

IMG_0186-001

Yhteistyön merkeissä Cityshoppari tarjosi minulle haluamaani palvelua/testikokeilua kortiltaan. Päädyin hotelliyöhön Katajanokalla, luksusta arjen keskelle. Olen aina rakastanut hotellimajoittumista, koska se on niin vapauttavaa ja mites ne hotlasängyt… Meillä oli entisessä himassa kunnon hotlasänky mutta nyt nukutaan taas 140 senttisessä. Siispä tuollainen normaali parivuode on aika luxusta meille aina välillä. ;)

Majoituimme Best Western Premier Katajanokalla joka tunnetaan tutummin ”vankilahotellina”. Miljöö on siis hieman erilainen kuin useimmissa muissa hotelleissa. Oli muuten aika magea! Hotellissa oli säilytetty se vankilahenkisyys ihan kauttaaltaan ja mielestäni tuo toi mestaan todella paljon jotain mystistä viehätystä. Cityshopparihan tarjoaa kyseiseen hotelliin viikonlopun (pe-su) -25 % hinnalla kunhan varauksen tekee 14 päivää ennen saapumista. Hintaan sisältyy majoituksen lisäksi ihana aamiainen alakerran Jailbird- ravintolassa. Tuolla oli oikeasti ehkä paras aamiainen verrattuna muihin hotelleihin jossa olen vieraillut! Leipä oli leivottu aamulla paikan päällä ja muutenkin tarjolla oli kaikkea hieman erikoisempaakin. Hyvän aamiaisen kruunasi ihanan tunnelmallinen ravintola jossa paloi kynttilät. Voisikin joku kerta suunnata tuonne aamiaiselle ihan muutenkin, sen verran paljon tykästyin. :)

Alla vähän fiilistelykuvia hotellivierailultamme. Majoittumisen lisäksi vieteltiin rentouttavaa iltaa mm. dinnerillä Memphiksessä ja leffassa. Niin ja treenejä unohtamatta. Hotellissa oli mukava pienehkö treenihuone jossa sai hien pintaan ennen dinneriä. 

IMG_9830-002IMG_9780-002IMG_9762-001IMG_9774-001

IMG_9824-001IMG_9820-001IMG_9808-001IMG_9832-001IMG_9779-001IMG_9788-001IMG_9795-001IMG_9794-001IMG_9802-001IMG_9804-001

Onko kyseinen kortti monelle teistä tuttu? Kenties jokavuotinen satsaus? :)

PS. Kaikki alennukset, lisätiedot ja tilauslomake löytyy *täältä

* Mainoslinkkejä

On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Cityshoppailua”

 1. Itse saan cityshopparin joka vuosi PAM:in jäsenenä ilmaiseksi. On muuten huippu kortti ja etenkin nuo ravintola/kahvilatarjoukset. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta