Random facts

1. Hukkaan todella usein asioita tuhkatuuleen. Viimeisin ikävin hukkaukseni ja harmitukseni on mieheltäni lahjaksi saatu sydän kaulakoru. Se vaan hävisi mystisesti eikä ole löytynyt mistään, sniif.

2. Olen megahuono muistamaan näkemieni elokuvien nimiä. Eli jos käyn leffassa, en hyvin varmasti enää seuraavana päivänä muista katsomani leffan nimeä.

3. En omista vaakaa enkä tiedä paljonko painan. Arvioita mulla kuitenkin on sillä olen aina painanut +50 kiloa mutta mua ei kiinnosta paino yhtään. Vaatteet ovat niin hyvä mittari ja peili. Lisäksi lihashan painaa, joten painosta ei voi mielestäni päätellä juuri mitään.

4. Olen jo jonkun aikaa himoinnut mahongin väristä/mustaa tukkaa ja tänään se taitaa vaihtaa väriä. Vähän epäilen, että kallistun mahonkiin… Mielipiteitä? ;)

5. Mulla on joku fiksaatio valkoisiin siisteihin ”silkkipaitoihin”. Tykkään niistä ihan sikana. Välillä olisi varmaan hyvä ostaa jotain muutakin väriä sieltä kaupasta… :D

6. Rakastan kahvia. Saatiin joululahjaksi sellainen masina joka jauhaa kahvipavut ja tekee siten ns. tuoreemman kahvin. Ai, että! Maailman parasta ja mites se tuoksu mikä valtaa kodin…

7. Jostain syystä mua inhottaa nykyään keinonahka. Etenkin laukuissa, hyhhh.

8. Mulla on pääosin itseäni vanhempia ystäviä. On oikeastaan lähestulkoon aina ollut ja viihdyn paremmin vanhemmassa seurassa. Nykyään kuulen aika usein myös, että olen vanhemman oloinen kuin mitä todellinen ikäni onkaan. Jollain tapaa musta jo tuntuukin, että olen kolmekymppinen vaikka siihen on vielä yli 2,5 vuotta. :D

9. Musta on tullut kuukaudessa täysin kissaihminen. Olen jo ehdotellut miehellekin oman kissan hankintaa. En oikeasti ennen tiennyt millaisia eläimiä nuo ovat! Mulla on ollut kissoista sellainen fiilis, että ne vaan chillaavat eivätkä kauheasti ihmisistä välitä mutta pyh, ei pidä paikan! Mieskin sanoi, että oon nykyään kuin joku kissakuiskaaja. :D Vilpittömästi vaan rakastunut noihin otuksiin.

10. Ikävä kyllä uskon New World Orderin (illuminatin) pahuuteen ja siihen, että se todella vaikuttaa tulevaisuuden maailmassa. Se mitä meille täällä Suomessa esimerkiksi median kautta syötetään ei välttämättä ole asioiden puolitotuuskaan.

IMG_9595-001

On my way

13 vastausta artikkeliin “Random facts”

 1. Hei, tosi kiva blogi sinulla. Nämä fakta jutut ovat aina haukoja! :)

  Mietityttään jäi sinun kohtasi 7 ). ”Jostain syystä mua inhottaa nykyään keinonahka. Etenkin laukuissa, hyhhh”.
  Saanko udella mikä keinonahassa herättää vilunväreitä?

  Suurin osa nahkalaukuista valmistetaan Kiinassa (hyvänä esimerkkinä M.Korss), jossa eläinten olosuhteet
  ovat todella epäeettisiä. Muut suuret nahkamaat ovat Intia, Yhdysvallat ja entisen Neuvostoliiton maat, joissa eläinsuojelusäädäntö on osin hyvinkin puutteellinen. Epäilen , että aika harva miettii siellä laukkuosastolla mistä laukun materiaali on peräisin tai etenkään
  niitä eettisiä arvoja. Näihin asioihin olisi hyvä enemmän mielestäni puuttua, tai edes hetkeksi pysähtyä miettimään, jokainen
  eläin on mielestäni edes sen arvoinen :)

  • Ja eikös sulla niitä keinonahkakenkiä ja housuja ole vaikka kuinka?

  • Kiitos, ihana kuulla! :)

   Olen todella eläinrakas eikä se, että käytän nahkahousuja, kenkiä ja laukkuja liity mitenkään siihen ettenkö välittäisi eläimistä yhtä paljon. Turkista en ehkä ostaisi mutta en tuomitse siitä muitakaan, kukin tyylillään. Nahkaa tulee useimmiten sivutuotteena.

   Mielestäni keinonahka näyttää rumemmalle ja tuntuu huonolle päällä. Keinonahka ei kestä esimerkiksi laukuissa kovin kauaa.
   Annetaan jokaiselle kuitenkin vapaus toimia kuten haluaa, joten en tuomitse sinua äläkä sinä minua. :)

  • Keinis: On ollut kyllä mutta oikeastaan kaikki on myyty pois. :)

 2. New World Order, holy cow! You are advanced and AWAKE. You must be a fan of Alex Jones (radio show from Austin, TX) and of course David Icke. That is some interesting stuff to chew on. You should make a blog posting about that:-) and yeah the kitty thing happend to me too, one found us and waited on the steps to let him in….always been a dog person but this little black kitty crawled his way into my heart.

  • Yes. It`s not nice thing but I think that we all should know there is something which is rolling our world. For example you can see so many places this illuminati eye inside triangle. In musicvideos, clothes and everywhere, it`s creepy. Yes, I know that! :D They`re so cute! I think cats are some kind of way like us, people are. They understand more than we know…

 3. Ja taas tuli jotain uutta tietoa! ;) Jostain syystä mä luen näitä sun faktapostauksia tosi mielelläni. Löydän aina jotain samaa, tällä kertaa erityisesti kohta 8. Mulla on myös aina ollut vanhempia ystäviä, yleensä 2-5 vuotta vanhempia, mutta parhaimpiin ystäviin lukeutuu myös pari 8-10 vuotta vanhempaa. Ja mä siis olen samanikäinen kuin sinä :) Eli ei se ystävyys ikää katso! Osan näistä mun pitkäaikaisimmista ystävistä oon tavannut silloin, kun oon itse ollut tosi nuori. Oon kuullut, että oon kuulemma jo ekalla luokalla vaikuttanut vähän vanhemmalta, hah hah. Ja ainahan mä oon ollut pitkä, eli ehkä se pituuskin on vähän hämännyt ;) Tällaisen postauksen kyllä teen jossain vaiheessa itsekin! Voisi olla kiva.

 4. Näkyvässä ja näkymättömässä todellisuudessa tapahtuu asioita koko ajan…suurin osa meistä yltäkylläisyydessä elävistä ihmisistä ei halua tai ei ole kiinnostunut tarkastelemaan ympärillä tapahtuvia muutoksia laajemmasta näkökulmasta..ollaan vaan tyytyväisiä siihen omaan mukavaan elämään ja pyritään tyydyttämään omia mielihaluja ja tarpeita milloin milläkin asialla. En halua avata tässä mitään väittelyä asiasta, mutta omasta mielestäni aika selvästihän tässä ollaan menossa kohti uutta maailmanjärjestystä..jos aihe on jollekkin ihan uusi niin kannattaa googlailla, pohtia ja kyseenalaistaa asioita. Aika monesti me ihmiset ollaan sellaisia lampaita, että sokeina mennään samaan suuntaan, kun kaikki muutkin menevät tai kun joku korkeampi taho kehottaa tekemään jotain…hyvänä esimerkkinä sikainfluenssa -rokote hysteria.

  • Juurikin näin ja se on ikävää ettei suurinta osaa edes kiinnosta… Itse oon aina inhonnut tuota lampaana lauman mukana menemistä. Suomessa jengi luottaa liikaa ns. tyhjään.

   Hieno kommentti, kiitos siitä!

 5. Suosittelen jutta oikeesti kissoja! :D ihania otuksia. Vuosi sitten mies ei ollut juuri tuosta syystä halukas ensin ottamaan kun kissat ei tee mitään nyt vuoden jälkeen on onnekas että tuli otettua ja useammin toivoo nyt että se hurjapäämme olisi vaan eikä tekisi mitään :D oma kisu todella seurallinen nukkuu yöt kainalossa eikä ole missään huoneessakaan yksin:D monesti yöt joutunu lukitsemaan muualle nukkumaan ku meno niin kova otuksella!

  • On ne kyllä ihania. :D Meillä mieskin tykkää noista tosi paljon mutta katsotaan nyt päädytäänkö omaan. Oon kyllä ihan kisuhuumassa tällä hetkellä. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta