Mahonkinen tugee

Kuten maanantaina mainitsin, himo värjätä tukka (taas) tummemmaksi on jo jonkun aikaa ollut valloillaan. Itseasiassa tuo iskee aina silloin, kun se raidoitettu alue alkaa muuttumaan oranssiksi. Inhoan oranssia, se ei sovi mulle ei sitten yhtään… Päivässä tein lopullisen päätöksen kertomatta edes kampaajalleni ja zadaa, meidän vessassa tehtiin taikoja. Olen sitä mieltä, että ehdottomasti kampaaja on paras paikka värjätä hiuksia mutta, kun minä tosiaan saan näitä päähänpistoja jolloin asia on toteutettava samantien eikä kuukauden päästä. Pitäisi varmaan olla kuukauden välein se kampaaja-aika varattuna. :D

Onnistuin kuitenkin mielestäni ihan hyvin vaikkei väri takaa täysin tasainen olekaan, latvat huutavat myös jo saksia… Sävy on siis mahonkinen, vaikkei kaupan väreistä aina saa ihan sitä mitä tilaa. Tämä on kuitenkin jees tähän hetkeen ja helmikuulle voisi sitten varata taas ajan Jennille tasoittamiseen.

Tumma on kyllä kiva ja siinä olen ehkä eniten kotona. Kesää kohden tummempaan, mulla menee aina tämä nurin kurin. :D Piti muuten viellä mainita, että kuvissa hiukseni ovat ihan luonnontilassa, sekoitus taipuisuutta ja suoraa. Voi kumpa se olisi jompaa kumpaa mutta kaikkeahan ei voi saada.

Mitäs te olette mieltä, oliko värjäys hitti vai huti? 

PS. Huomenna tulossa postausta hiusteni kuntoon ja hoitoon liittyen!

IMG_0427-002IMG_0439-002IMG_0429-002

On my way

2 vastausta artikkeliin “Mahonkinen tugee”

    • Eikö! Lorealin Preference-sarjasta 4.15 caracacs tms. syvä mahongin ruskea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta