PINK favorites

Pinkkejä suosikkeja kosmetiikkahyllyltäni ja meikkipussista.

IMG_0637-001IMG_0627-002

1. Lierac Hydra-Body scrub – Vartalokuorinta (*blogin kautta saatu). Kuorin ihoni suunnilleen kerran viikossa, vaikken enää aikoihin olekaan itseruskettavia vartalolleni käyttänyt. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tekee ihosta huomattavasti pehmeämmän. Tässä tuotteessa on mielestäni aivan ihanan tuoksun lisäksi juuri sopiva määrä kuorivia rakeita -ei liikaa eikä liian vähän. Sopii muuten todella hyvin myös herkkäihoisille!

2. Bangerhead PROTECT MY HAIR – lämpösuojasuihke (*blogin kautta saatu). Uusi suosikki lämpösuoja Lanzàn rinnalle ja on muuten hyvä! Vaihteeksi hieman kosteutta hiuksiin tuova suihke joka toimii erinomaisesti raudan kanssa. Ihanan karkkinen tuoksu plussaa. :)

3. Escada – Magnetism -tuoksu. Tämä lähti taannoin laivalta mukaan ja on muuten aivan ihana tuoksu. Hyvin mausteinen ja tumma, ehdottomasti yksi suosikkini. Mulla on ollut tätä siis ennenkin, joten ihan vieraille vesille ei tullut lähdettyä.

4. Lumenen irtopuuteri -Roosanauhakampanja. Todella hyvä irtopuuteri meikin viimeistelyyn ja on muuten hyvin riittoisa. Mulla päivittäisessä käytössä ja kestänyt jo useamman kuukauden.

5. Maybellinen huulipuna, sävy 900 Pink Pop. Tämä huulipuna on löytynyt meikkipussukastani jo pitkään. Viime aikoina olen taas innostunut sitä enemmän käyttämäänkin ja on muuten aika hauska väripilkku naturellissa meikissä. Ainut miinus on se, että tällainen kylmä vaaleanpunainen saa hampaat näyttämään keltaisille. :D

6. Estèe Lauderin Pure Color Envy huulipuna sävy 310 Potent. Yksi arkisuosikkini joka on hieman pehmeämmän vaaleanpunainen kuin tuo Maybellinen puna. Helppo yhdistää moniin asuihin ja lookkeihin, korostaa kivasti päivetystä. Laatu priimaa, eli edelleenkin täällä suositellaan täysillä näitä Lauderin punia.

7. Kynsilakka Essie sävy lovie dovie. Pitkäaikainen suosikki kynsilakkani joka on sävyltään aivan täydellisen söpö vaaleanpunainen. Essiethän tunnetusti myös pysyvät hyvin ja ovat aika kestäviä.

8. Lumenen Gel Effect kynsilakka sävy Pionimeri (*blogin kautta saatu). Lumenen lakoista niitä suosikkejani ovat edelleen Gel Effect -lakat. Mielettömän hyviä ja onneksi niistä on tullut lisää sävyjä valikoimiin. Tämä hyvin hempeä vaaleanpunainen on todella toimiva arkilakka.

Löytyikö tuttuja suosikkeja? :)

On my way

2 vastausta artikkeliin “PINK favorites”

  1. Mitä muita suosikkituoksuja sulla on? Itsekin tykkään tuosta Escadan tuoksusta.

  2. Nuo Lumenen Gel Effect lakat on kyllä hyviä, itsekin olen niihin tykästynyt :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta