Seuraava matkakohde?

Oikein ihanaa sunnuntaita! Toivottavasti viikonloppu on mennyt mukavasti? Täällä on ainakin rentoiltu ihan olan takaa. Nukuttu pitkään ja mitään suurempaa ohjelmaa ei ole näille kahdelle päivälle ollut. Hyvästä ruoasta on nautiskeltu, treenattu ja eilen käytiin leffassa katsomassa Angelina Jolien ensiohjaus Murtumaton. Oli muuten ihan mielettömän hyvä pätkä, suosittelen lämpimästi! Mä lähdin taas leffasta ihan itku kurkussa mikä nyt ei sinällään yllätä. Mulla on vielä sellainen ”ongelma”, että kun alan pillittämään niin se ei meinaa loppua…. Jengi katsoo, kun yksi itkee vielä leffateatterin pihassakin. 😀 Nojoo mutta oli tosiaan ihan mielettömän koskettava ja todellinen elokuva. Tuohan perustuukin tositapahtumiin mikä se vielä tekee elokuvasta entistä paremman. Mä niin rakastan tuollaisia leffoja joissa on oikeasti sanomaa ja jotka ottavat katsovan valtaansa. Jenkkikomedia on sellaista jota en vaan voi sietää mutta noita draamoja voisin katsella toinen toisensa perään.

No mutta asiasta kukkaruukkuun. Ollaan viikonlopun aikana katseltu matkoja keväälle, siis ihan jotain sellaista viikonloppureissua huhti-toukokuulle jolloin matka sijoittuisi ajalle pe-su. Vaihtoehtoina ovat olleet lähinnä Berliini, Praha ja Budapest. Kaikki sellaisia kohteita joihin lennot eivät kestä kauaa ja joissa parin päivän seikkailu on pieni irtiotto arjesta. Tokihan kesälomat ovat taas lähellä ja sitten taas mietitään jotain matkaa mutta joku ”välietappi” tulisi tässä keväällä tarpeeseen. Mullahan on kesällä ensimmäistä kertaa elämässäni neljän viikon kesälomat joita odotan aivan innolla, heh. Toisaalta mietin myös tuon loman jaottelua siten, että pitäisikö osan kesällä ja jättäisi tyyliin viikon syksyyn jolloin syksyllä voisi ottaa jotain reissua taas. Pitää funtsia mutta nyt tosiaan tämä kevään matkakuume pitäisi saada jotenkin tyydytettyä. 😀

Googlailin jonkun verran tietysti edellä mainitsemiani kohteita ja Berliini vaikuttaisi tällä hetkellä meistä molemmista sen Budapestin rinnalla sellaiselle hyvin mielenkiintoiselle ja nähtävälle kohteelle. Molemmissa mestoissa toukokuussa saattaisi olla jo ns. Suomen kesäilmasto eli pieni varaslähtö kesään voisi olla mahdollinen. Prahahan on myös todella kaunis mutta sinne näyttivät lennot olevan suhteellisen kalliita. Budjetti lennoille olisi kuitenkin sellaista parin sadan euron luokkaa per nokka ja tällä hetkellä jos lentoja tilaa on noilla hinnoilla vielä mahdollista matkaa saada. No miksi tästä nyt tänne blogiin kirjoitan on se, että kaipaisin apuanne! 🙂 Me ollaan matkaajina sellaisia, että tykätään kierrellä nähtävyyksiä ja haahuilla ympäriinsä. En kyllä kauheasti epäile etteikö noissa mestoissa nähtävää riittäisi mutta jos sinulla on kokemusta vaikka paristakin kohteesta niin olisi kiva kuulla kumpaa suosittelet? Valinta on aika hankalaa ja tällä hetkellä ilman vinkki vitosia menee oikeastaan sitten lentojen mukaan. Paras tarjous joka satutaan löytämään… Hotellipakettia ei todennäköisesti oteta vaan hankitaan se sitten erikseen.

Mutta nyt niitä vinkkejä jos sellaisia löytyy?! 🙂

25-001Berliini-0021-0012-0014-00110-00120-001

* Kuvat lainattu Aurinkomatkat.fi -sivustolta.

Kommentit (19)
  1. Outi Karita
    5.2.2015, 12:55

    Mä oon Prahaan ihan rakastunut, kaks kertaa käynyt ja koska vaan uudestaan 🙂
    Budapest on myös kiva paikka, mutta häviää Prahalle. Berliinissä en olekaan käynyt, mutta kiinnostaisi itseänikin, se onkin sitten varmaan hyvin erilainen kuin Praha…

    http://outikarita.fitfashion.fi/

  2. Itse olen käynyt Budapestissä ja tykkäsin paikasta kovasti. Todella edullista, siellä on ihania trofee grill buffetteja, mitkä maksaa noin 18 euroa, ja sillä hinnalla saa alkupaloista jälkiruokaan erilaisia ruokia sekä juomat myös. Muutenkin paljon nähtävää ja varmasti jo lämmin huhtitoukokuussa 🙂 Szimpla bar hauska paikka, kylpylät, budan puolen kukkula ja muutenkin ihana paikka edulliseksi kohteeksi.

    1. Joo näin olen kuullut. 🙂 Halvat hinnat houkuttaisivat! Lentojen bongailu jatkuu… 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *