Maanantai on hyvä päivä

Millainen maanantai sinulla on ollut? Täällä olo on ollut erittäin energinen ja aikaansaava, sitä ne lepoviikonloput teettävät. Välillä on oikeasti niin huojentavaa viettää pari päivää pääosin kotosalla. Toki joku leffassa käynti sopii hyvin kuvioon mutta ehkä tiedätte mitä meinaan, rentoa tekemistä ilman aikatauluja. Mieheni sai vedettyä meille jostain pienen flunssanpoikasen joka hänessä nyt jyllää. Minä niin toivon, että itse säästyn terveenä. Tässähän punnitaan nyt mihin niistä superfoodeista sun muista onkaan ja toistaiseksi vaikuttaa sille, että musta on kehkeytynyt aika supernainen. ;)

Mielestäni viikon ja ylipäänsä jokaisen päivän onnistuminen on aika pitkälle asennekysymys. Kun maanantaihin asennoituu siten, että tänään sitä saa aikaiseksi eikä vaan makaa työpöydällä niin kyllähän sitä hittolainen saakin! Asenne saattaa monesti muuttaa päivät ihan päinvastaisiksi. Eräs Facebook -kaverini lisäsi taannoin erinomaisen statuksen joka mielestäni kiteyttää aika paljon, eli ”Maanantait on hyviä päiviä, jos oot eri mieltä muuta elämääs”. Noinhan se menee. Jos joka ikinen maanantai teet kuolemaa kannattaa miettiä onko elämänlaatusi paras mahdollinen.

Mulle maanantai olivat joskus niitä viikon pahimpia, nykyään asiat ovat toisin. Siispä pienilläkin muutoksilla voi olla väliä.

Alla maanantain random räpsyjä.

IMG_0650-002IMG_0692-003IMG_0659-002IMG_0668-002IMG_0672-004IMG_0689-002IMG_0682-003IMG_0715-001IMG_0702-002IMG_0723-001

On my way

8 vastausta artikkeliin “Maanantai on hyvä päivä”

 1. Mua ei ole paljoa koskaan risonut maanantait.
  Oon ite maanantaisin ihan energiaa täynnä, kun viikonloppuna on saanut höllättyä ja rentouduttua. Viikonloput pyhitän just tolle hölläykselle, ja kaikki ”pakolliset” menot hoidan alkuviikosta. :)

  • No mutta tuohan on hyvä seikka! :) Jokainen tietysti jakaa ne pakolliset menot niille päiville joille haluaa. Itselleni toimii taas parhaiten niiden nihkeiden asioiden hoito viikolla, koska viikonloppuisin haluan tehdä ns. kivoja asioita. :D

 2. Ihana tuo Eva!! Ostitko ihan liikkeestä? :) mitäs se kustantaa nykyään? Vähän päälle viis mutta nouskohan ne hinnat taas vuodebvaihteessa!::

  • Moikka! Se on kyllä ihana. :) Ostin käytettynä eli en ole oikein perillä noista myymälän hinnoista. Itse suosin merkkilaukkujen ostossa hyväkuntoisen käytetyn ostoa jos sellainen mallista löytyy ja vielä hyvällä hintaa. :)

  • Mä katsoin tota Evaa Berliinissä loppuvuodesta niin siellä se oli 525 euroa :)

  • Joo, mahdollisesti. :) Itse sain onneksi hyvällä hintaa eikä haittaa vaikka onkin ollut käytössä ennen minua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta