Bangerhead.fi – voita hiustuotepaketti!

Kuten aikaisemmin lupailin, vielä tänään pärähtää arvonta käyntiin. Mukavaa järjestää teille sellainen pitkästä aikaa ja vielä aivan ihanista tuotteista. 🙂 Sain nimittäin taannoin yhteydenoton Bangerhead.fi:stä ja minulle tarjottiin pienimuotoista yhteistyötä. Kyseessä on verkkokauppa joka myy kauneustuotteita laidasta laitaan ja valikoimissa on mm. kampaamopuolen hiustenhoitotuotteita. Olen muutaman kerran blogissanikin painottanut, että olen aika tarkka tukkatuotteiden suhteen ja mitä tahansa en suostu käyttämään. Suosin siis pääosin kampaamotuotteita ja etenkin hoitotuotteissa. Toki joku lakka voi olla markettikamaa mutta hoitotuotteiden suhteen olen vähän natsi. 🙂

Bangerheadin valikoimista löytyy mm. seuraavia kampaamomerkkejä: Redken, Matrix, Sebastian, Kerastase, Kevin Murphy, Lanza ja Bangerhead Professional.

IMG_0997-002

Arvottava tuotepaketti pitää sisällään seuraavat tuotteet: 

  • Redkenin hiustenhoitopaketti joka sisältää hiuksillesi sopivan shampoon, hoitoaineen ja naamion. Itse olen aivan rakastunut näihin Redkenin tuotteisiin, ihan mielettömän hyviä.
  • REF -kuivashampooTämäkin tuote ollut itselläni käytössä nyt muutaman viikon ja en voi kuin peukuttaa. Tuo hiuksiin oikeasti puhtaan fiiliksen ja samalla antaa tuuheutta.
  • Bangerhead lämpösuojaTätä tuotetta itseasiassa kehuinkin jo muutama päivä sitten täälläkin mutta kertaus on opintojen äiti. Aivan ihana lämpösuojasuihke joka paitsi suojaa hiuksia, tuoksuu aivan ihanan karkkiselle.
  • Tyvimuotoilurauta. Kyseisellä raudalla pystyy kreppaamaan tyven ja täten saamaan siihen vähän lisävolyymia. Kreppaus tehdään siis ikäänkuin jakauksen sivuille ja kreppauksen jälkeen jakaus käännetään siihen päälle. Sopii etenkin kiharakampauksiin joihin halutaan tuuhea ja pitkäkestoinen look.

IMG_0875-002IMG_0892-002IMG_0897-003

Arvontaan voit ottaa osaa valitsemalla täältä omille hiuksillesi sopivan Redkenin lahjapakkauksen. Lisääthän kommenttiin sinun hiuksillesi sopivan setin nimen (esim. All soft, extreme, color magnetics tms.) ja lisäksi sähköpostisi (joko nimimerkkikohtaan tai kommenttikenttään). Osalllistumisaikaa on maanantaihin 9.2.2015 klo. 12.00 saakka. Oikein paljon tsemppiä arvontaan!

Alla muutama esimerkkipakkaus noista Redkenin trio boxeista. PS. Miehillekin löytyy oma joka ei vaan mahtunut kuvaan! 

Koko näytön kaappaus 6.2.2015 213252

Kommentit (157)
  1. Oi! All soft kiinnostaa!

  2. All soft ! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *