Perjantain faktat ja pari muuta

1. Olen todella huono juomaan tiukkoja viinoja. Ensinnäkin mulla on huono viinapää, kaksi pientä lasia valkkaria niin oon jo huppelissa. Usein jopa parin huikan ottaminen viinistä tuntuu päässä, se on tosi outoa. :D Jos juon viinaa menen jotenkin tosi sekaisin, tai ainakin ennen menin. Vuosiin en ole siis mitään tujuja viinakännejä vedellyt mutta jos silloin tällöin jonkun yllyttämänä jonkun shotin ottanut niin hyi, siitä tulee kyllä heti aivan kauhea olo. En tykkää sellaisesta tunteesta, että alkoholi nousee ryminällä päähän, se on vastenmielinen olotila.

2. Käytän nykyään todella vähän Facebookkia. Oikeastaan ainoat jutut mitä siellä teen on blogisivun päivitys, kirppisryhmien selailu ja keskustelut. Statusta en taida päivittää juuri koskaan enkä muutenkaan ole keskustelussa online. Jotenkin blogissa kerron niin paljon kuulumisia ja ajatuksia, että tuntuu turhalta niitä enää Facessa huudella.

3. Meillä on jo jonkun aikaa ollut mietinnässä suurempi asunto. Vielä toistaiseksi ei olla valmiita omaa ostamaan, joten ollaankin katseltu vuokrakämppiä Helsingistä. Alueet joihin oltaisiin halukkaita muuttamaan ovat Eira, Ullanlinna, Hakaniemi, Krunikka ja tähän Töölöön ollaan ihan rakastuneita! Kesä tulee ainakin vielä menemään siinä meidän Alppilan asunnossa mutta varmaan ensi syksynä aletaan sitten tosissaan katselemaan… Kaksi vuotta kaksin yksiössä on ehkä aika maximiaika.

4. Olen kahden vaiheilla tilaanko vihdoin ja viimein sen Kayla Itsinesin treeniohjelman (vkot 1-12). Mua on jo hyvin pitkään tuo kiinnostanut ja nyt varsinkin, kun himassakin on tilaa tehdä enemmän treenejä mietin sitä ihan tosissaan. Onhan tuolla ohjelmalla toki hieman hintaa mutta jos vertaa vaikka kolmen kuukauden salikorttiin niin onhan se siihen nähden hyvinkin edullinen. Eniten ehkä on pohdituttanut se pystynkö tekemään treeniä kuitenkaan kunnolla himassa. Ohjelmassa on aika paljon sellaisia tuoleille hyppyjä sun muuta ja meillä ei täällä sellaisia tuoleja ole joille voisi pompsahdella…

5. Ostan nykyään aika vähän vaatetta uutena. Itse olen täysin hurahtanut erilaisiin Facen kierrätysryhmiin ja muihin second hand -liikkeisiin. Niin kivoja löytöjä ja mikä parasta puolet edullisemmin mitä niistä kaupassa maksaisit. Sama pätee merkkilaukkuihin, miksi et kurkkaisi ensin löytyisikö sama malli käytettynä ja hyväkuntoisena ennen kuin ostat upouuden? Jos ei löydy niin toki sitten ostaisin itsekin uutena mutta hyväkuntoisen käytetyn ostan ehdottomasti mieluummin.

6. Mulla oli joskus aikanaan hammaskoru, hyi. Se oli joku silloinen villitys ja toki tuollainen oli vaan saatava. :D Kultainen sydän etuhampaan viereisessä hampaassa, joka näytti usein ihan roskalle. Onneksi tajusin sen jossain vaiheessa poistaa.

7. En ole koskaan himassa farkut jalassa. Olen siis hyvin mukavuudenhaluinen ja kotiin tullessa duunivaatteet lentää oitis kaappiin! Jo lapsena hengailin aina himassa sukkahousuilla tai kalsareilla, hah. Eli sen minkä taitaa lapsena, taitaa vanhempanakin. ;)

8. Jos joskus menen naimisiin, haluaisin hieman erikoisemmat häät. Jotain speciaalia, ei mitään perus ”leikkejä morsiusparin kustannuksella” vaan oikeasti erikoista ohjelmaa. Vaikka joku erikoisempi teema ja paikka. Kirkkohäät eivät ole välttämättömät ja itseasiassa en edes tiedä saisinko mennä kirkossa naimisiin, koska en ole käynyt riparia ja olen eronnut kirkosta. Tietysti aina voi liittyä uudestaan mutta jostain kuulin, että jos ei ole riparia käynyt eivät kirkkohäät ole mahdolliset… Tiedä sitten?

9. Edelliseen viitaten, en tosiaan kuulu kirkkoon. Erosin kirkosta joskus aikanaan, kun liityin vapaaseurakuntaan. Nykyään mulle ei ole väliä mihin mä ”kuulun”. Tärkeintä on se mitä sieltä sydämestä löytyy eikä muodolliset seikat.

10. Inhoan lausetta ”Haters gonna hate”. Tuo on mielestäni ihan super ärsyttävä lause, sen enempää asiaa perustelematta. :D

IMG_9609-001

PS. Tänään myöhemmin tulossa huikeaa hiustuote -arvontaa! Pysykäähän siis kuulolla. :)

On my way

9 vastausta artikkeliin “Perjantain faktat ja pari muuta”

 1. HAHA! Etenkin 6,7,9 ja 10 :D Hammaskorut on omastakin mielestä tosi mauttomia ja mitä haters gonna hate:en tulee niin kyllä sappi kiehahtaa, kun sen jossain nää. Onneks lover’s gonna love ;D

  • Hehee, kyllä! :D Mä en tiedä mikä tossa lauseessa risoo mutta jotenkin se on semmonen ylimielinen ja ärsyttävä.

 2. Tykkään sun blogista paljon ja varsinkin kun postaat niin usein! Yksi toive kuitenkin olisi: enemmän asukuvia! Tai ainakin edes sillon tällöin, tuntuu että ne olisivat vähentyneet? :) Saan niistä paljon inspistä!

  • Ihana kuulla Eve ja kiitos palautteesta! Ne ovat vähentyneet, olet oikeassa… Se on ollut tämä talvi ja valon vähyys. Nyt olen tosin havainnut, että monesti duunista tullessani ulkona on ollut suhteellisen valoisaa eli eiköhän niitä kohta taas kehiin saada! ;)

 3. Täälläkin toivotaan lisää asukuvia!! Oot kyllä superkaunis ja oon aivan ihastunut sun blogiin :) voitko vinkkaa mistä etsit niitä second hand vaatteita?

  • Kiitos palautteesta! Arvostan todella paljon, että annatte toiveitakin vaikka toki se positiivinenkin palaute on ihanaa. Asukuvia lisää, siispä skarpataan asian suhteen nyt, kun valoakin on taas enemmän. :)

   Itse ostan juurikin noista Facekirppareista: Punavuori kierrättää, Kallio kierrättää, Töölö ostaa ja myy, sekä Design Corner jne. Kirpparisuosikkini on ehdottomasti Kaivarin Kanuuna ja second handia ja Vintagea saa esim. Punavuoresta. Kaksi liikettä ovat nyt osuneet silmiini joissa en tosin vielä ole kerennyt käymään eli Helsinki 1989 ja Ni Po`s Honky-Tonk Corner. Molemmilta löytyy facesivut jos haluaa hieman esimakua. :)

 4. Mäkin olen miettinyt sen Kayla Itsinesin treeniohjelman tilaamista! Jos hankit sen, olisi kiva kuulla sun kokemuksia. Oon itse ollut kahden vaiheilla jo pitkään. Joskus tilasin jostain jenkkiläiseltä nettisivustolta Joey Atlasin treeniohjelman ja sillä sain kyllä tuloksia. Taisin maksaa siitä jonkun 60€. Aluksi kyllä mietin, että mitähän sitä tuli tehtyä, meniköhän rahat hukkaan. Mutta kyllä se ohjelma sitten sähköpostiin pamahti. Tai sain tunnukset nettisivuille ja sieltä treeniohjelmaa ja muuta vinkkiä. Kayla Itsinesin ohjelmaa on todella moni kehunut, joten uskon sen kyllä toimivan. Mutta silti mä olen vielä mietintävaiheessa :D

  PS. Nro 7 olisi voinut olla mun kirjoittama! IKINÄ, SIIS IKINÄ, mua ei näe kotona farkut jalassa. Ensimmäisenä lähtee farkut jalasta, kun tuun kotiin :D

  • Mä hankin hei sen tänään, vihdoin! ;) Pari napin painallusta niin siinä se oli ja euroissa suhteellisen edullinen kuitenkin. Aloitan tuon maanantaina ja pyrin noudattamaan mahdollisimman tarkkaan. Tilasin siis vaan sen treeniohjelman, en ruokavaliota. Innolla kyllä aloitan ohjelmaa vaikka osan liikkeistä joutuukin himassa soveltamaan. :)

   Heh, rennot kotivaatteet on niin parhautta! Farkut ovat jotenkin nihkeät, en tiedä miten jotkut niillä pystyykin rennosti hengailemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta