Ripsivärien ykkönen

Tässä on eletty nyt ”ripsetöntä” elämää suunnilleen reilu kuukauden päivät ja hommaan on ehkä hieman ehtinyt tottua. Ripsarista on tullut mun joka aamuinen kaveri vaikkei me vielä ihan bestiksiä ollakaan… Nimittäin, ikävä pidennyksiä! Ne olivat niin huolettomat. Aamuisin selvisi niin nopeaa ja aina näytti freesille. Edes darrassa ei näyttänyt pahalle, hah.

Nojoo, sen minkä tässä olen nyt kuukauden aikana huomannut on se, että noissa ripsareissa on himpskatti vie eroja! Mulla on himassa varmaan kuusi puteloa, kaikki joskus blogin kautta jostain saatuja mutta vain yksi on ylitse muiden. Mulla ei ole luonnostaan taipuisat ripset, eli joudun ne vielä taivuttamaan useampaan otteeseen ennen kuin ripsivärin levitän. Omat ripseni ovat myös hyvin itsepäiset, eli tosiaan taivutus tulee tehdä moneen kertaan ja ikäänkuin ripsissä pikkuhiljaa edeten. Lisäksi yksi huomio jonka olen tehnyt on se, että en voi käyttää vesiliukoista ripsaria. Mulla on kai sitten kuitenkin aika pitkät ripset (ylä- ja ala) ja tämän vuoksi vesiliukoinen ripsiväri on päivän mittaan pitkin luomia. Lisäksi jostain syystä vesiliukoinen ripsiväri suoristaa mun ripsiä. :D Kunnon ongelmaräpsyt!

Tosiaan se yksi ja ainoa ripsiväri jota voin lämpimästi suositella on Lumenen Blueberry Curl Mascara, vedenkestävä ja väriltään tietysti musta. Harjassa on joku sellainen maaginen ominaisuus, että se tosiaan taivuttaa ripsiä ja saa ne pysymään kaarevina koko päivän. Lisäksi ripsari tuo ihanasti erottelevuutta ja saa ripset näyttämään vielä pitkiltäkin, monta plussaa! En ole suostunut käyttämään enää mitään muuta sillä tämä on yksinkertaisesti täykkis ripsilleni. Tietysti jokaiselle toimii se omansa mutta itse voisin suositella tätä etenkin oikukkaille ja itsepäisille räpsyttimille. Se ikäänkuin liimaa ne paikoilleen. :D

IMG_1040-001IMG_1058-003

Alla ennen -kuvat ilman ripsiväriä. Mun on pitänyt koko tämän ajan ostaa joku väri jolla värjätä ripset mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Siispä pikkupoika -meiningillä mennään. :D

2015-02-07

Ja sitten ripsivärin kanssa. Nämä kuvat on napattu työpäivän jälkeen, eli ripsari on ollut koko päivän in action. Päivän mittaan en siis koskaan väriä lisäile ja mielestäni hyvä ripsiväri pysyykin aamusta iltaan moitteettomana. Ja mitä siihen varisemiseen tulee, mielestäni sitäkään ei saisi tapahtua, ei edes lumituiskussa. Vaativia ollaan mutta niin sitä pitääkin!

Onkos kyseinen ripsiväri kenenkään muun suosikki? 

IMG_0854-001IMG_0855-001IMG_0857-001

PS. Ei liity nyt mitenkään postaukseen mutta haluan vinkata yhteistyökumppanini House Of Brandonin ystävämyynneistä, jotka ovat vielä huomisen klo. 10-18 heidän varastollaan Vantaalla. Kannattaapi poiketa jos siellä suunnalla liikkuu! Heidän valikoimistaan löytyy useita merkkivaatteita, eli nyt mahdollisuus tehdä hyviä löytöjä edullisin hinnoin.

Ihanaa lauantai -iltaa jokaiselle! Täällä se taitaa mennä ihan kotosalla löhöillen, syöden  ja leffoja katsellen.

ystis-002

 

On my way

28 vastausta artikkeliin “Ripsivärien ykkönen”

 1. Joo toi on hyvä ripsiväri! Ostan aina tuota tai sit isadoran vastaava vedenkestävä. Mä en edes ymmärrä miks tehdään muita kuin vedenkestäviä värejä….tällä urheilumäärällä olis jatkuvasti värit poskilla.

  • Okei, Isadoralla on ainakin hyviä meikkejä joten en epäile. :) No samaa mieltä. Tokihan ne on helpompi poistaa mutta silti… Niin turhia.

  • Kiitos! Ripsienpidennysten kanssa olin tosi usein ilman mitään meikkiä mutta ilman ripsiä on kyllä aika kalju ja poikamainen fiilis. :D No mutta kiva jos toisten silmissä noin. :)

 2. Toi on paras ripsari!! Itse käyttänyt jo vuosia (aina kun ei ole pidennyksiä) samaa ja ihan mahtava tuote kyseessä :) joku on joskus sanonut että nimenomaan vedenkestävät ripsarit pitää taivutukset parhaiten, joten niissä olenkin pysynyt siitä asti – ja toimii! :)

  • Kyllä, samaa mieltä todellakin! ;) Ja joo sen kyllä ymmärtää, toimii loogisesti juurikin noin. Vesiliukosella mulle tuli ainakin ihan piikkisuorat ja semmoset suikulat ripset, ei kiitos.

 3. Ehdottomasti peukutan Lumenen ripsivärejä varsinkin arkikäyttöön. Kestäviä ja tosiaan taivutukset pysyy hyvin. Ehkä juhlakäyttöön kaipaa kuitenkin hieman näyttävämpiä ripsiä ja jotkut muut merkit toimivat siihen paremmin.

  • Joo, sanos muuta. Mikäs on esimerkiksi sellainen joka mielestäsi toimii juhlakäyttöön? Mielelläni kuulisin. :) Itse olen mennyt tällä arjessa ja juhlassa. Tosin monia juhlia tässä tammikuussa ei ole tainnutkaan olla. :D

  • Varmaan eri tyyppisille ripsille sopii eri ripsarit, mutta omissa lyhyissä suorissa ripsissä toimii erinomaisesti Estee Lauderin Sumptuous Extreme, jolla saa tosi näyttävät ripset ja voi huoletta laittaa useamman kerroksen: pitää kaarevuuden, tulee kuitenkin lisää volyymiä ja pituutta mutta erottelee myös ettei tule sellaista hämähäkkiefektiä.. (http://www.sokos.fi/fi/sokos/estee-lauder-sumptuous-extreme-lash-multiplying-volume-mascara-ripsivari-8-ml) HIntaahan tuolla on perusripsaria enemmän, mutta itse olen kokenut että maksaa kyllä itsensä takaisin. Lisäksi on kyllä aika usein esim. Sokoksella tarjouksessa.

   Toinen pienemmän budjetin löytö on nuo Maybellinet, joilla en kuitenkaan samanlaista yhtäaikaista volyymiä+pidennystä ole saanut kuin tuolla Estee Lauderilla.

 4. Jos tykkää ”irtoripsimäisyydestä” tuuheudesta niin kannattaa kokeilla maybellinen ripsareita kans, ehdottomasti vedenkestävinä nekin! Ainakin se falsies ja colossal on tosi hyviä!! :)

  • Joo mä tykkään just semmosesta! :) Kiitos vinkeistä.

 5. Olen itse käyttänyt kyseistä ripsiväriä usean vuoden ajan, mielestäni paras ripsiväri! Pitää piikkisuorat ripset taivutettuina kunnes sen pesee pois :)

 6. Kokeile kesällä Lorealin Double Extension ripsaria ja sitä joka lähtee vedellä pois. Ihan huippu reissussa ja on näyttävät!

 7. Saman ripsarin puolesta liputan – ihan paras tuote ja tekee hyvä räpsyttimille! Mulla on tässä muutaman kuukauden aikana ripsien kunto kohentunut sen jälkeen kun annoin pidennysten tippua pois, nyt tuntuu että näyttää jotenkin luonnollisemmalle enkä taida enää ripsipidennyksiä laittaakaan :)

  oot kyllä niin kaunis tapaus, meikeillä tai ilman! ^^

  • Joo, on kyllä erinomainen tuote. :) Itse taas olin tosi yllättynyt miten hyvässä kunnossa ripset olivat 4,5 vuoden ripsipidennysten jälkeen, enkä tosiaan ole pitänyt yhtään taukoa. :D Pelkäsin kokoajan ettei ripsiä olisi tyyliin ollenkaan.

   Itse aijon kyllä laittaa ripset takaisin sen huolettomuuden vuoksi. Nämä ovat varmaan makuasioita, koska monen mielestä taas ripsettömyys on huoletonta. :) Tietysti luonnollisuus on aina luonnollisuutta mutta pidennyksissä voi onneksi myös toivoa sitä luonnollisempaa lopputulosta. Ajattelin kokeilla volyymiripsiä jotka ovat tavallisia pidennyksiä juurikin luonnollisemmat.

   Ja kiitos paljon, kuinka kivasti sanottu!:)

 8. Itse taas en voisi kuvitellakaan käyttäväni vedenkestävää ripsaria paitsi ehkä rannalla! Sen verran herkkä iho, että mitä helpommin ripsarin saa pois, sen parempi. Itsellä myös ripset pysyy tuuheampina kun ei joka ilta tarvitse meikkiä hinkkaamalla hinkata irti… Ja vaikka urheilen usein ja kovaa niin harvoinpa nuo on valumaan lähtenyt ellei nyt ihan silmiä kädellä hieraise…

  • Tiedätkö mitä, mulla on itseasiassa tuo sama ongelma. Silmieni iho on todella herkkä ja meikin hinkkaus saattaa jopa kirvellä ihoa meikinpoiston jälkeen. Eli kyllä, käyttäisin tuossa mielessä mieluummin vesiliukoista mutta, kun on tuo toinen probleema eli ripsien ulkomuoto. :D Kun vesiliukoinen ei toimi niin se ei toimi.

   Sanoisin, että kyllä ne pidennykset ovat vaan huolettomammat kun ei ole tuotakaan probleemaa. :D

 9. Tiedän niin ton tönkköripsi tunteen, mulla on kanssa pitkät ja jämäkät ripset, jotka pitää taivuttaa huolella ja ripsarissa ei tulis mieleenkään käyttää muuta kuin vedenkestävää, jos haluu että taivutus niissä pysyy. Mun ehdoton luottoripsari jo vuosien ajan on ollut Diorin diorshow, sillä saa todella wow räpsyt, hintakaan ei oo niin suolanen jos muistaa ostaa laivalta tai lentokentältä. :)

  • Joo, sanoppa muuta. Okei, pistetääs mieleen tuo! Mulle hinnalla ei ole tuollaisissa jutuissa väliä jos kyseessä on hyvä tuote. :) Kiitos vinkistä!

 10. Toi on ihan selkeesti paras markettiripsari mut kertokaapas hieman vinkkejä siihen miten värin saa parhaiten/helpoiten/vähiten hinkkaamatta pois silmistä? On nimittäin niin tiukkaa kamaa ettei meinaa irrota kovin hyvin ainakaan mun ripsistä, käytössä L’orealin vedenkestävän silmämeikin poistoaine.

  • Heh, tuossa aikaisemmin kommentoin, että vähän samaa ongelmaa täällä. Tai oma silmänympärysiho on herkkä ja täten monesti kirvelee, kun on aikansa hiestänyt. Hyvä homma, että pysyy mutta olisi kiva saada nopeammin irti. :)

   Itse olen kokeillut ottaa myös kookosöljyllä ne vikat jämät ja sillä sai aika hyvin. Vedenkestävän meikinpoistovesi toimii myös siten, että imeyttää sitä ripsiin hetken ennen kuin alkaa hiestämään. Periaatteessahan silmänympärysihoa ei saisi edes kauheasti hiestellä, eli siinä mielessä vähän huono juttu.

   Mä oikeasti veikkaisin, että ripsienpidennyksillä saattaisi säästää muutamat silmärypyt. :D Tai, kun eihän sitä silmänympärysihoa tule hiestettyä samalla tapaa kuin ripsarin kanssa… Tiedä sitten mutta veikkaisin näin. ;)

  • Hehee. :D Mielestäni näytän ilman meikkiä pikkupojalta ja varsinkin, kun ei ole edes noita pidennyksiä. Mutta tämä nyt oli tällainen heitto/vitsi. :)

 11. Mä käytän myös aina vedenpitävää ja lumenea on tullut ostettua kerean jos toisenkin, tuo on takuuhyvä, mutta mulla on myös lorealilta tosi hyvää ripsaria ja noita kahta olen käyttänyt…

 12. Ihanaa nähdä sun omat ripset! Vaikka susta saattaakin tuntua näin aluksi vähän oudolta olla au naturel, niin näytät oikeasti todella hyvältä ilman niitä tekoripsiä. Mulla ainakin tulee sellainen fiilis, että monen naisen look on freesiintynyt kovasti, kun ovat jättäneet pois kaiken tuollaisen ”ylimääräisen”. Tyylikäs ja itsevarma veto! :)

  • Kiitos, nätisti sanottu. :) Tosin itse olen kyllä enemmän ”ripsi-ihmisiä”. Ja tästä johtuen paluu ripsiin kävi vähän ajateltua nopeampaa. Kyse on lähinnä huolettomuudesta ja ajankäytöstä, toki aina huoliteltu ilmekin miellyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta