Startti Kaylan treeneihin

Tiedättekö, olen innoissani! Tein eilen tuon päätöksen jota olen vatvonut ihan liian pitkään, eli tilasin Kaylan Bikinibody -treeniohjelman (viikot 1-12). Ruokavaliota sen sijaan en koe tarvitsevani eli se jäi kokonaan tilaamatta. Hintaahan tuolle pelkälle ohjelmalle tuli vähän vajaa 50 euroa mikä ei mielestäni ole ollenkaan paha kolmen kuukauden treeneistä. Ja tosiaan ennen kuin ne varsinaiset treeniviikot lähtevät käyntiin on tässä vielä neljä viikkoa ns. pre-workouttia, jonka ajattelin toteuttaa. Pääsee hieman totuttelemaan tuollaiseen temmokkaaseen ja räjähtävään treeniin.

Olen kuullut ihan hurjasti kehuja kyseisestä ohjelmasta ja Kaylan Instagram -tilin kuvat puhuvat puolestaan. Moni on tehnyt huikeita tuloksia, joten en usko ohjelman ihan turha olevan. Lisäksi treeni on kuulemma todella raskas ja yllättää aika tavalla. Omat tavoitteeni ohjelman suhteen liittyvät lähinnä omaan kuntoon. Olen jo pitkään halunnut vahvemmaksi ja voimakkaammaksi, jäntevämmäksi ja samaan aikaan ketteräksi. Tietysti kropan kehittyminen myös ulkoisesti on aina plussaa. Kaylan treeniliikkeet ovat itseasiassa juuri sellaisia joita kaipaan! Mua ei kiinnosta tällä hetkellä yhtään huhkia salilla ja tehdä liikkeitä laitteissa, blaah. Janoan tosiaankin jotain uutta ja mielenkiintoista, joten toivottavasti tästä tulee rytinällä uutta motivaatiota!Koko näytön kaappaus 8.2.2015 154706Koko näytön kaappaus 8.2.2015 155047

Ohjelmassa tehdään Kaylan treenejä kolme kertaa viikossa ja välipäivinä sitten kävelyä, pyöräilyä tai matalatempoista juoksua. Kun ohjelma on pidemmällä korvataan noita matalasykkeisiä treenejä sitten intervallein. Lisäksi ohjelmaan kuuluu kehonhuoltoa, eli venyttelyä joka itselläni ainakin on ihan retuperälllä… Kaylan treenithän kestävät tosiaan puoli tuntia päivässä mutta hikisellä meiningillä. :D Aika ei aina kerro treenin laatua. Itse ainakin monesti viettänyt salilla parikin tuntia saamatta mitenkään ihan hurjan hyvää treeniä aikaiseksi. Toivon, että tällainen intensiivinen puolituntinen toimisi itselläni ja kokisin sen mielekkääksi. Uskoisin tämän sopivan hyvin myös jengille jolla tuppaa olemaan niitä tekosyitä treenaamattomuudelle. Puoli tuntia sinun päivästäsi omaan hyvään oloon ei ole kovinkaan paljon. :)

Tulen varmasti jakamaan fiiliksiä ohjelmasta täällä blogissani pitkin harjoittelujaksoa ja mahdollisesti sitten ennen-jälkeen kuvaa jos muutoksia oikeasti tapahtuu ulkoisessakin olemuksessa. Itse en pidä tuota kuitenkaan mitenkään tärkeänä seikkana. Mutta tosiaan huomenna lähtee, pre-workout day 1!

Onko moni teistä Kaylan treeniohjelmalla ja miten olette sen kokeneet? Ja millä viikolla olette menossa? Olisi kiva kuulla myös millaisia fiiliksiä teillä oli ihan treenin alussa, pääsittekö helposti vauhtiin? 

*Kuvat lainattu Kaylan nettisivuilta, josta löydät myös lisätietoa treeniohjelmista.

On my way

16 vastausta artikkeliin “Startti Kaylan treeneihin”

 1. Moikka! Mä ostin Kaylan treeni ohjelman joku pari kolme kuukautta sitten.. Alotin, mutta en jotenkin päässyt ekaa 1,5 vk pidemmälle. Sain kuitenkin otettua itteäni niskasta kiinni uudestaan ja huomenna alkaakin viikko 4! :) itse oon ollut ihan super tyytyväinen! Aluksi oli ihan kamalaa kun etenkin burbee-hypyt sai melkein itkemään ja puolessa välissä tuntui että kuolee! Mutta viime viikolla oli ihana huomata miten kevyesti burbeet kulki. Nyt odotan jo huomista että pääsen treenaamaan :) kunto on ainakin kohentunut ja oon myös huomannut että mahakin on litistynyt (ruokailut oon saanut pidettyä säännöllisenä). Innolla odotan millasia tuloksia on 12 viikon jälkeen. Mukava lueskella sun blogista mitä ite tykkäät treeneistä :) tsemppiä ja treeni intoa!

  • Moi! Mukava kuulla positiivista palautetta treeniohjelmasta. :) Nojoo, uskon et täälläkin on kyyneleet lähellä alkuvaiheessa. Burbeet eivät ole kuuluneet ihan mun jokapäiväiseen treeniin, heheh. Otitko myös ruokavalion? Itse mietin sitäkin mutta jotenkin olen aina todella huono noudattamaan mitään tiettyä… Ja varsinkin vielä, kun on näitä ruokarajoitteitakin. Helpompi syödä omatoimisesti mutta juurikin kohtuudella. :)

   Sinnekin tsemppiä! Toiv saat homman uudestaan käyntiin! ;)

  • Mä otin myös sen ruokavalio-oppaankin. Vaikka tiedän miten syödään terveellisesti ym, niin silti tuntuu että se on aina ollut mun kompastuskivi.. Tuntuu helpommalta kun joku on laittanut alkuun tarkat ohjeet siitä miten pitää syödä :) ite oon vähän varioinut niitä Kaylan ruokia, mutta idea on pysynyt samana. Ehkä kun sulla on jonkun verran niitä rajotteita, niin voi olla turha se ruoka-opas.. Mulla on tavotteena pudottaa joitain kiloja, niin kivempi että o kaikki oppaat saatavilla ;) hehe

  • No mutta se toimii varmasti kivasti eikä sinällään maksanut ihan kauheasti extraa jos otti koko setin. :) Muakin alkoi itseasiassa kiinnostamaan mitä se Kayla neuvoo syömään…?! :D Pitäisi varmaan Instagramista selailla hänen ruokatägejään.

   Mutta noin juuri mietin. Jos siellä on paljon maitotuotteita tai viljoja käytetty niin aika turha olisi itselleni. Enkä muutenkaan tykkää syödä minkään ohjeen mukaan mutta sen sijaan oon aina kyllä tosi kiinnostunut erilaisista resepteistä ja vinkeistä. :)

 2. Odotan innolla tulevia postauksia aiheesta! Itseänikään ei kiinnosta enää viettää montaa tuntia salilla (matkat yms mukaanlukien), muutenkin kiireisessä arjessa. Toivottavasti saat haluamiasi tuloksia aikaiseksi! :)

  • Kiva kuulla! :) Mä taas odotan treenien aloittamista. Niin no ihan ymmärrettävää! Tämä ohjelma sopii varmasti etenkin perheellisille tai vaikka juuri synnyttäneille. Puoli tuntia on varmasti jokaisella repästä päivästä. :)

 3. Ei vitsi odotan innolla mitä mieltä oot tosta! Oon oikeesti tosi kauan miettinyt ja jahkaillut, että otanko ton kanssa mutta en oo vaan jostain syystä sitä tehnyt. Toivottavasti nautit!:)

  • Joo, mä odotan innolla aloitusta! ;) No mä kans jahkailin mutta toivotaan, että oli turhaa jahkailua. :D Raportoin tilanteesta kyllä sitten tänne kunhan pääsen alkuun.

 4. Hei! oon katsonut ja lukenut tästä aiheesta muualtakin ja vaikuttaa tosi hyvältä. Miten se maksu,kun näytti hinnat vissiin olevan dollareita vai miten?

  • Joo. :) Maksoi tosiaan 48 €, lähti samantien luotolta. Ja pari minuuttia maksusta e-kirja tuli sähköpostiin. Helppoa siis oli!

 5. Jee, tsemppiä ja toivottavasti tykkäät tästä, päivittele tietoa heti kun pääset vauhtiin! :) Oon miettiny niin kauan ottaisko vai eikö, niin ois kiva kuulla sun mielipide.
  Ois kyllä piristävää näin kevään alkuun saada vähän uusia juttuja treeneihin, vaikka oon kyllä nyt jo kehonpainolla tehtävillä liikkeillä korvannut monet liikkeet mun saliohjelmassa ja muutenkin jättänyt perus punttia vähemmälle. Leuanvetoja, erilaisia punnerruksia, spagaatteja, erilaisia kyykkyjä yms on vaan jotenkin niin paljon mielekkäämpää harjoitella tällä hetkellä :)

  • Eka treeni takana ja wow, ihan huippis! Jätin suosiolla sen pre-workoutin sittenkin kokonaan väliin, koska tuntui vähän lällylle… Mutta oli tosiaan kyllä aikamoinen treeni, hiki lensi ja lopussa olin ihan itku kurkussa. :D

   Oon tosi innoissani ja motivoitunut!

 6. Ostin tuon samasen myös syksyllä mutta se jäi heti ensimmäiseen viikkoon ku penikat oli tosi pahana eikä pystyny pomppimaan. Oishan sitä toki niitä muita voinu treenata mutta tekosyitä.. ;) nyt alotin se uudestaan ja ihan mahtava fiilis aina treenin jälkeen. Ensimmäiset burbeet tuntu tosi pahalta mutta tuntu ihan että saman viikon viimesessä treenissä neki meni jo helpommin,, ;)

  • Mulla sattui polviin eteenpäin askelluksissa. Ollut myös siis salilla ongelmaa noiden kanssa… mutta burbeet ja muut menivät ihan kivasti. Tosin, aika haastava liike näin alkuun. :D Olin tosi poikki mutta huh mikä energialataus! Henkisesti ihan fileissä ja fyysisesti sama fiilis kuin olisin juossut pitkän lenkin.

   Innolla jään odottamaan tulevia treenejä! :)

  • Onko mielestäsi oikein ostaa se parilla eurolla jostain? Tuskin Kayla itse sitä siellä ainakaan sillä hintaa kaupittelee…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta