Ne täydelliset farkut

Kun sen täydellisen farkkumallin kerran löytää, ei siitä hevillä luovu. Itse olen todennut Dr.Denim Plentyt omiksi suosikeikseni ja niillä on menty jo hyvä tovi. Joku tosin voisi todeta, että eiväthän nuo ole edes oikeat farkut kerta ovat vähän liiankin mukavat. Se on kyllä totta, mukavathan ne ovat. Itse en varmaan enää edes osaisi käyttää ns. oikeita farkkuja tai sellaisia paksuja ja joustamattomia.

Oma suosikkini farkuissa on (ylläri, ylläri) se korkeavyötäröinen malli. Istuu vaan täydellisesti kropalleni ja tuo mukavasti jalkoihin pituutta, sekä korostaa uumaa. Myös peppu näyttää mielestäni paremmalle korkeavyötäröisissä pökissä, joissa taskut on vielä istutettu hieman korkeammalle. Itse en ainakaan osaisi enää käyttää matalavyötäröisiä malleja, niissä peppuvako vilkkuu ja selkä helottaa paljaana. Korkea vyötärö tuo ihanasti turvaa, hahah.

Vannoin tosiaan vielä joku aika sitten etten kurkkisi ”vieraisiin pöytiin” mutta mitäs teinkään, kun sain valita yhteistyökumppanini House Of Brandonin valikoimista kevätvaatetta? No lähdin tietysti sille farkkurintamalle ja eksyin *Tiger Of Swedenin farkkuvalikoimaan. Kyseinen merkki on itselleni merkki laadusta ja pidän itseasiassa heidän useimmista vaatteista todella paljon. Varsinkin miehille löytyy niin mageita kuteita! Merkin farkuistakin olen kuullut paljon hyvää ja joku joskus siteerasikin, että heidän Kellyt ovat ainoat oikeat highwaist -farkut. Oli siis ihan pakko nähdä ja kokea nuo.

IMG_1261-002IMG_1251-002IMG_1258-002

Mulla on mustia housuja kaappi pullollaan mutta tummansiniset uupuivat. Siispä *Kellyt Midnight Blue -sävyssä lähtivät tilaukseen ja pakko sanoa, että ihanat ovat! Vyötärölinja on todellakin korkealla ja taskutkin juuri oikeassa paikkaa. Mielestäni kyseinen sininen värikin tuo vähän piristystä vaatekaappiin, etenkin kesää kohden. Kellyistähän löytyy vielä vaaleampikin denimsävy jos oikein kesämielelle heittäytyy. Ainut ”miinus” itselleni on se, että lahkeet ovat aika pitkät ja mulla tosiaan tuo pienin valikoimista löytyvä koko 26/32. Malli on siis erinomainen pitkäsäärisille tytöille, joille ei meinaa normifarkkujen lahje riittää. Vaikka mäkin olen tosiaan 171 cm, eli en mikään lyhyenläntä niin jalkani eivät ole mitkään kovin pitkät. Mietinkin, että varmaan pätkäsen nuo ihan saksilla hieman lyhyemmiksi.

Muuten materiaalina Kellyt ovat joustavat mutta kuitenkin hieman paksummat kuin vaikka Dr. Denimit. Se miten farkut pysyvät kasassa ja muodossaan tulee varmaan paljastumaan mulle ihan tässä lähikuukausina. Uskoisin kuitenkin, että kyseisen merkin laatu yltää vähän paremman puolelle…? Jään seurailemaan. 🙂

Onko teillä kokemuksia Tiger Of Swedenin farkuista? Kenties juuri tästä Kelly -mallista?

IMG_1228-002IMG_1238-001IMG_1278-001IMG_1276-001

* Kaupallisia linkkejä

Kommentit (5)
  1. ”Myös peppu näyttää mielestäni paremmalle korkeavyötäröisissä pökissä, joissa taskut on vielä istutettu hieman korkeammalle”

    Ei ja ei. Olen 31v mies ja olen täysin eri mieltä noista kahdesta asiasta. 😀

  2. Ostin ensimmäiset Tiger of Swedenin farkut varmaan kolme vuotta sitten ja tykästyin heti! Malli oli matalavyötäröinen ja farkut oli kuin tehty vartalolleni. Omistan Kelly-mallisia kahdet, myös samanlaiset kuin sulla kuvissa ja ne ovat ihanat päällä! Farkut eivät löysty käytössä niin kuin monen muun merkin. 🙂

    1. Mukava kuulla! Epäilinkin, että laatu on kova sana näissä. Päällä ovat todella mukavat ja toivon todellakin, että pysyvät kivasti kasassa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *