Bangerhead.fi -arvonnan voittaja

Meinasin jo aivan unohtaa koko arvonnan! Ensinnäkin kiitos kaikille osallistujille, niin mieluusti olisin arponut tällaisen paketin vaikka jokaiselle teille mutta tällä kertaa onni suosi kommentoijaa nimimerkillä Shamppanjakuplatyttö (btw ihana nick :D). Sinulle lähtee tosiaan haluamasi setti Redkeniä ja lisäksi nuo muut lupaamani tuotteet siihen extrana. Onnea, toivottavasti tulevat tarpeeseen! :)

IMG_0875-002

Toivottavasti teillä on viikko muuten lähtenyt mukavasti käyntiin? Täällä mennään hyvällä moodilla ja Kaylan treeniohjelmakin on lähtenyt ryminällä käyntiin. Skippasin itseasiassa suosilla sen pre-workoutin, kun tuntui vähän lällylle ja menin suoraan ”asiaan”. Eilen tein tosiaan ensimmäisen treenin ja täytyy sanoa, että huhhuh. Olin sen puolituntisen jälkeen ihan rättipoikki, samalla fiiliksellä kuin olisin juossut kymmenen kilometriä. :D Eli tosiaan pakko sanoa, että tehokasta on. Tänään olisi vuorossa se matalatempoinen lenkki jonka todennäköisesti toteutan hölkäten. Mun on nimittäin todella vaikea tehdä kävelylenkkejä, aina ollut. Jotenkin käveleminen ei tunnu liikunnalle, tai ainakaan kehittävälle sellaiselle. Ja tiedän, väärässä ollaan. :D Mutta ehkä kukin tyylillään ja jokaiselle on se ominaisin ja mieluisin tapa tehdä aerobista.

Nyt kuitenkin vauhdilla sinne lenkille ja ulkoilmaan, kello on jo todella paljon. Huomiseen! 

IMG_8518-002

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta