Kurkistus laukkuuni

Naisena rakastan käsilaukkuja. Pieniä, suuria, nahkaisia ja mokkaisia. Ennen omistiin varmaan kymmenkunta turhaa laukkua, nykyään vaan muutaman mutta ne ovat sitäkin rakkaampia. Arkilaukkuja mulla on kolme kappaletta ja niiden käyttöä vaihtelen päivän ja fiiliksen mukaan. Oikeastaan jokainen noista on hieman eri tyylinen mutta kuitenkin lähestulkoon asuun kuin asuun sopivia. Harvoin ostankaan mitään väriläiskälaukkuja, joiden yhdistäminen on hankalaa. Mielestäni musta ja ruskean sävyt toimivat aina. En myöskään ole merkkivannoutunut mutta tykkään panostaa laatuun.

Tällä hetkellä arkikäytössä suosikkini on Louis Vuittonin Vintage Speedy 25, joka on hyvin patinoitunut mutta samalla mielestäni aivan ihana. Rakastan vintagea ja laukuissa se ajan henki tuo niihin tiettyä arvokkuutta. Siis ei niinkään rahallisesti vaan fiilikseltään. :) Muhun esimerkiksi iskee paljon enemmän LV:n vintage värimaailma jo ihan sävynäkin kuin vastaava uutena.

IMG_1362-001IMG_1344-001

En höpöttele sen enempää laukuista vaan pureudunkin ylläri, ylläri sen sisältöön! En tiedä kiinnostaako ketään mitä laukkuni sisältää mutta kerrompa kuitenkin. :D Käsilaukustani ei löydä papereita joihin on purkka liimattuna tai muutenkaan läjää vanhoja kuitteja ja roskia. Tyhjään laukkuani siis säännöllisesti ja pidän sen suhteellisen siistinä. Tähän tietenkin vaikuttaa se, että laukkua tulee vaihdeltua päivän ja fiiliksen mukaan jolloin sisältöä automaattisesti tyhjentelee viikottain.

Jokaisella meillä on varmaan ne tietyt jutut jotka kulkevat veskassa päivästä toiseen. Mullakin tuo vakkarisetti pysyy lähestulkoon poikkeuksetta ja niillä tiedän selviäväni tilanteesta kuin tilanteesta.

No mitäs sieltä sitten löytyykään?

 • Hiuslakka tai muu suihke jolla saa sähköisyyden kuriin. Viime aikoina mukana on kulkenut KMS:n Free Shape muotoilu -ja viimeistelysuihke, joka taltuttaa oikukkaan tukan mukavasti. Pitäisikin ostaa taas matkakokoinen hiuslakka mutta empä vaan ole saanut aikaiseksi…
 • Kalenteri. Itselleni aivan ehdoton! Merkkaan sinne kaikki tärkeät menot ja päivät, ilman kalenteria olisin aivan hukassa…
 • Tangle Teezer matkakoossa. Tätä mallia olenkin tainnut jo muutamaan otteeseen blogissa hehkuttaa. Kooltaan pieni, eli menee hieman pienempäänkin laukkuun. Ehdoton plussa on tuo ”vastakappale” joka suojaa harjaa ja samalla ihan jo kaikkea muutakin laukussa olevaa.
 • Raakapatukka. Laukussani on lähestulkoon aina joku patukka hätävarana. Kuten olen joskus blogissakin kirjoittanut, saattaa mulle iskeä heikotuksia perinnöllisen alttiuden vuoksi ja jos näin käy, on saatavilla oltava äkkiä jotain verensokerit kohottavaa! Itse inhoan ja ällöän kantaa banaania laukussa vaikka sekin sinällään hyvä ja halpa verensokerit kohottava olisi. En tiedä teistä mutta mun mielestä banaania on myös kiusallista syödä julkisilla paikoilla… Tuntuu, että etenkin miehet katsovat vähän irvokkaasti, hahah. Tai sitten mun villi mielikuvitus taas vaan laukkaa…
 • Lounarit. Yksi parhaimmista keksinnöistä, selvää säästöä.
 • Avaimia, duuniin ja kotiin. Nyt kotiavain -nipussa on itseasiassa enemmän kuin laki sallii sillä siinä on edellisenkin kämpän avaimia.
 • Meikkipussukka joka sisältää kaiken tarpeellisen eli huultenrajauskynän, huulipunia, kajalin, puuterin ja poskipunan. Joskus myös jotain muuta extraa mutta koitan pitää sen kevyenä ja mukana vaan oikeastaan ne tarpeelliset hätävarat.
 • Rahapussukka/lompakko. Ja joo tämän hetken tilanne tuolla saraa on aika säälittävä. Mulla on ollut sama lompakko nyt varmaan jo pari vuotta ja tällä hetkellä se on niin epäsiisti, että joku hätävara oli saatava tilalle siihen saakka kunnes saan hankittua uuden. En enää kehtaa käyttää sitä, koska saumat repeilevät. :D Haluan kuitenkin ostaa kunnon lompsan, joten nyt mennään hetki tällaisella pienellä Ginan pussukalla siihen saakka kunnes saan päätettyä millaisen lompakon hankin.

Millainen on sinun laukkusi sisältö? Löytyykö sieltä samankaltaisia juttuja kuin minun laukustani? :)

IMG_1320-003IMG_1308-002IMG_1317-002

On my way

15 vastausta artikkeliin “Kurkistus laukkuuni”

  • On kyllä. :) Yllättävän paljon on samaa näköä mutta niinhän se menee, halppisketjut koittaa ”plagioida” sallitun rajoissa eli tehdä mahdollisimman paljon saman näköisiä. Ton pussukan sain itseasiassa kaupan päälle viimeksi kun kävin, oli leimakortti tyyliin puolivällissä ja meikkipussi on ostettu ajat sitten. :)

 1. Heippa! Ostin myös itse Kaylan treenin ja aloitan sen muutaman viikon päästä. Olen kerran tehnyt tuon ilmaisen treenin ja se vaikutti tosi raskaalta mutta hyvältä.

  Muutama kysymys:

  – Montako liikettä ”kierrosta” teet 7 minuutin aikana 4 liikettä?
  Itse sain tehtyä vain 1,5 kierrosta, onkohan tuohon jotain tavoitetta vai riippuuko täysin liikkeistä ja tahdista jolla tekee? Itse tykkään tehdä reippaasti mutta niin että liikkeet tulee tehtyä hyvin ja hosumatta ja se lienee takoituskin.

  -Kauanko pidät taukoa 7 minuutin sarjojen välillä? Musta ainakin näin kokeilun jälkeen se 30 sekuntia tuntui liian lyhyeltä ja pidinkin 1,5 min. taukoa.

  Tsemiä treeniin! Muistahan kertoa täällä treenikuulumisia!

  • Moikka! Jee, mahtavaa! Ensimmäisellä kierroksella olen saanut sen kaksi kierrosta mutta sitten se tahti hiipuukin, kun väsähtää. :D 1,5 kierrosta on mennyt muilla rundeilla. Ihan kuten sinullakin. :) Mä teen hyvällä temmolla mutta samalla liikkeeseen keskittyen. Loppuvaiheessa tosin alan olemaan niin poikki, että tietenkin se liikkeiden puhtaus helposti heikkenee.

   Olen tehnyt todella vähän punnerruksia, joten tuo on mulle super raskasta. Oon kuitenkin iloinen siitä, että vihdoin saan kehitettyä tuota omaa heikkoa osa-aluettani. Tänään olin ihan oksennus kurkussa, kun väänsin tokaa Kaylatreeniä. :D Vatsoja ja käsivarsia, huhhuh.

   Taukoa pidän 30-60 sekuntia. Loppuvaiheessa tosiaan tuo minsa menee helposti, kun on poikki. Muistaakseni tuo olikin Kaylan ohje mutta suosittelen kuitenkin pitämään sen verran breikkiä ainakin alkuun, että saa oikeasti vähän happea ja pystyy tekemään seuraavan setin puhtaasti. Sinnekin tsemiä! Itse oon todella innoissani ja oon varma, että sinäkin innostut! ;)

 2. heissan! katoin sun vanhoja kuvia! oot älyttömän laiha ja sulla on isot tissit! onko näin ollut aina? tuntuu et laihuttaessa aina tisseistä lähtee ensimmäisenä

 3. NIIN SYMPPIS toi kissan vakava poseeraus :D:D Kuolen nauruun <3
  Mulla sama juttu laukkujen kanssa, ois se ihana ostaa esim. joku sen hetken "muotivärissä" oleva laukku, mutta kyllä ne aina jää kuitenkin käyttämättä lopulta ja tulee juuri toi yhdistämisongelma..Voihan väreillä leikitellä vaikka yksittäisten vaatekappaleiden sekä asusteiden avulla =) Ja vihaan sitä, jos laukku on täynnä turhaa shaibaa, siivoan myös laukkua hyvin usein ja pidän kaikki omalla paikallaan :'D

  • Eikö, hän on niin ihanainen. :) Jep, samaa mieltä. Ja muutenkaan ei niihin väriläiskiin kauheasti viitsi rahaa pistää, koska käyttöä ei ole niin paljon. Mä tosiaan kans inhoan sitä jos laukku on täynnä turhaa rojua! Just joku purkka joka tarttuu sun harjaan tai muuta vastaavaa… Hyi. :D Käsilaukun ei kuitenkaan tarvitse olla roskis.

 4. Omasta laukustani löytyy turhan usein juuri niitä purkkapapereita ja kuitteja :D Meikkipussista tuli mieleeni, et millaisia huultenrajauskyniä käytät? Onko sulla jokaiselle punalle oma jne.. Itse oon aika huono käyttämään niitä, vaikka sillä saisi kyllä huolitellumman ilmeen huulille.

  • Heheh, no mutta tuskin olet kuules ainokainen. :) Käytän tällä hetkellä pääosin Avonin nuderajaajaa joka on sellainen beigehtävä. Mulla on todella monia rajauskyniä mutta noi nuden sävyiset sopivat lähestulkoon kaikkeen. Suosittelen ehdottomasti! Rajauksella saa huuliin mukavasti muhkeutta ja muotoa. ;)

 5. Ihana toi korttikotelo ja meikkipussi, täytyykin kurkistaa josko niitä vielä jostain ginasta löytyisi!
  Oon blogisi ihan alkuperäinen seuraaja ja edelleen lemppariblogi, kiitos siitä :) Niin kivaa, vaikka blogi siirtyikin ”fitness-sivuille” niin postausten sisältö on pysynyt aikalailla ennallaan, tykkään nimenomaan lukea noita sun ”syvällisempiä” ajatuksia ja kauneusjuttuja !

  Ihanaa kevättä!

  • Joo ne ovat kyllä söpöjä. :) Oi, aivan mahtava kuulla!! Mukavaa, että viihdyt edelleenkin messissä. Niin no tämä on minun blogi ja minua pyydettiin Fitfashionille joten en oleta, että he odottaisivat minun muuttavan blogini sisältöä. :) Tykkään itsekin monipuolisuudesta, joten mitään pelkkää treeniblogin kirjoittajaa musta ei kyllä saa millään.

   Ihanaa kevättä sinullekin! :)

 6. Eikä iha sama mulla ton banaanin kanssa :”D autolla ajaessa esim jos on baanaani mukana liikenne valoissa tarkkailen sivuille ettei kukaa sattuisi katsomaan kun syön:D jos auto kaahaa vierelle äkkiä pala suuhun ja pokerinaama!

  • Hahah, no juurikin näin. :D Joskus jotkut äijät siis heitti jotain uuh aah -tyylistä, kun söin banaania ja kävelin niiden ohitse. Tuosta sain sen viimeisen kauhun ja en vaan enää pysty julkisesti vetämään banskua. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta