Kurkistus laukkuuni

Naisena rakastan käsilaukkuja. Pieniä, suuria, nahkaisia ja mokkaisia. Ennen omistiin varmaan kymmenkunta turhaa laukkua, nykyään vaan muutaman mutta ne ovat sitäkin rakkaampia. Arkilaukkuja mulla on kolme kappaletta ja niiden käyttöä vaihtelen päivän ja fiiliksen mukaan. Oikeastaan jokainen noista on hieman eri tyylinen mutta kuitenkin lähestulkoon asuun kuin asuun sopivia. Harvoin ostankaan mitään väriläiskälaukkuja, joiden yhdistäminen on hankalaa. Mielestäni musta ja ruskean sävyt toimivat aina. En myöskään ole merkkivannoutunut mutta tykkään panostaa laatuun.

Tällä hetkellä arkikäytössä suosikkini on Louis Vuittonin Vintage Speedy 25, joka on hyvin patinoitunut mutta samalla mielestäni aivan ihana. Rakastan vintagea ja laukuissa se ajan henki tuo niihin tiettyä arvokkuutta. Siis ei niinkään rahallisesti vaan fiilikseltään. 🙂 Muhun esimerkiksi iskee paljon enemmän LV:n vintage värimaailma jo ihan sävynäkin kuin vastaava uutena.

IMG_1362-001IMG_1344-001

En höpöttele sen enempää laukuista vaan pureudunkin ylläri, ylläri sen sisältöön! En tiedä kiinnostaako ketään mitä laukkuni sisältää mutta kerrompa kuitenkin. 😀 Käsilaukustani ei löydä papereita joihin on purkka liimattuna tai muutenkaan läjää vanhoja kuitteja ja roskia. Tyhjään laukkuani siis säännöllisesti ja pidän sen suhteellisen siistinä. Tähän tietenkin vaikuttaa se, että laukkua tulee vaihdeltua päivän ja fiiliksen mukaan jolloin sisältöä automaattisesti tyhjentelee viikottain.

Jokaisella meillä on varmaan ne tietyt jutut jotka kulkevat veskassa päivästä toiseen. Mullakin tuo vakkarisetti pysyy lähestulkoon poikkeuksetta ja niillä tiedän selviäväni tilanteesta kuin tilanteesta.

No mitäs sieltä sitten löytyykään?

  • Hiuslakka tai muu suihke jolla saa sähköisyyden kuriin. Viime aikoina mukana on kulkenut KMS:n Free Shape muotoilu -ja viimeistelysuihke, joka taltuttaa oikukkaan tukan mukavasti. Pitäisikin ostaa taas matkakokoinen hiuslakka mutta empä vaan ole saanut aikaiseksi…
  • Kalenteri. Itselleni aivan ehdoton! Merkkaan sinne kaikki tärkeät menot ja päivät, ilman kalenteria olisin aivan hukassa…
  • Tangle Teezer matkakoossa. Tätä mallia olenkin tainnut jo muutamaan otteeseen blogissa hehkuttaa. Kooltaan pieni, eli menee hieman pienempäänkin laukkuun. Ehdoton plussa on tuo ”vastakappale” joka suojaa harjaa ja samalla ihan jo kaikkea muutakin laukussa olevaa.
  • Raakapatukka. Laukussani on lähestulkoon aina joku patukka hätävarana. Kuten olen joskus blogissakin kirjoittanut, saattaa mulle iskeä heikotuksia perinnöllisen alttiuden vuoksi ja jos näin käy, on saatavilla oltava äkkiä jotain verensokerit kohottavaa! Itse inhoan ja ällöän kantaa banaania laukussa vaikka sekin sinällään hyvä ja halpa verensokerit kohottava olisi. En tiedä teistä mutta mun mielestä banaania on myös kiusallista syödä julkisilla paikoilla… Tuntuu, että etenkin miehet katsovat vähän irvokkaasti, hahah. Tai sitten mun villi mielikuvitus taas vaan laukkaa…
  • Lounarit. Yksi parhaimmista keksinnöistä, selvää säästöä.
  • Avaimia, duuniin ja kotiin. Nyt kotiavain -nipussa on itseasiassa enemmän kuin laki sallii sillä siinä on edellisenkin kämpän avaimia.
  • Meikkipussukka joka sisältää kaiken tarpeellisen eli huultenrajauskynän, huulipunia, kajalin, puuterin ja poskipunan. Joskus myös jotain muuta extraa mutta koitan pitää sen kevyenä ja mukana vaan oikeastaan ne tarpeelliset hätävarat.
  • Rahapussukka/lompakko. Ja joo tämän hetken tilanne tuolla saraa on aika säälittävä. Mulla on ollut sama lompakko nyt varmaan jo pari vuotta ja tällä hetkellä se on niin epäsiisti, että joku hätävara oli saatava tilalle siihen saakka kunnes saan hankittua uuden. En enää kehtaa käyttää sitä, koska saumat repeilevät. 😀 Haluan kuitenkin ostaa kunnon lompsan, joten nyt mennään hetki tällaisella pienellä Ginan pussukalla siihen saakka kunnes saan päätettyä millaisen lompakon hankin.

Millainen on sinun laukkusi sisältö? Löytyykö sieltä samankaltaisia juttuja kuin minun laukustani? 🙂

IMG_1320-003IMG_1308-002IMG_1317-002

Kommentit (15)
  1. Eikä iha sama mulla ton banaanin kanssa :”D autolla ajaessa esim jos on baanaani mukana liikenne valoissa tarkkailen sivuille ettei kukaa sattuisi katsomaan kun syön:D jos auto kaahaa vierelle äkkiä pala suuhun ja pokerinaama!

    1. Hahah, no juurikin näin. 😀 Joskus jotkut äijät siis heitti jotain uuh aah -tyylistä, kun söin banaania ja kävelin niiden ohitse. Tuosta sain sen viimeisen kauhun ja en vaan enää pysty julkisesti vetämään banskua. 😀

  2. Ihana toi korttikotelo ja meikkipussi, täytyykin kurkistaa josko niitä vielä jostain ginasta löytyisi!
    Oon blogisi ihan alkuperäinen seuraaja ja edelleen lemppariblogi, kiitos siitä 🙂 Niin kivaa, vaikka blogi siirtyikin ”fitness-sivuille” niin postausten sisältö on pysynyt aikalailla ennallaan, tykkään nimenomaan lukea noita sun ”syvällisempiä” ajatuksia ja kauneusjuttuja !

    Ihanaa kevättä!

    1. Joo ne ovat kyllä söpöjä. 🙂 Oi, aivan mahtava kuulla!! Mukavaa, että viihdyt edelleenkin messissä. Niin no tämä on minun blogi ja minua pyydettiin Fitfashionille joten en oleta, että he odottaisivat minun muuttavan blogini sisältöä. 🙂 Tykkään itsekin monipuolisuudesta, joten mitään pelkkää treeniblogin kirjoittajaa musta ei kyllä saa millään.

      Ihanaa kevättä sinullekin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *