Ihanat ripset

Aika moni on kommentoinut mulle ripsien poistamisen jälkeen, että olet freesimpi ja paljon nätimpi ilman pidennyksiä. Toki otan nuo kommentit kohteliaisuutena ja mahtavaa, että osa ajattelee noin. Kiitokset. Itse kuitenkin pidän ripsipidennysten ulkonäön lisäksi niiden käytännöllisyydestä. Nyt varmaan muutama toteaa, että ”voi eiii”, kun kerron laittaneeni pidennykset takaisin. Mulle ne vaan ovat osa ulkonäköäni ja kaippa olin jo ihan liian tottunut niiden helppouteen.

Ensinnäkin koin ripsiväritouhut kovin vaivalloisiksi. En ole neljään vuoteen käyttänyt ripsareita ja olinkin aika tunari niiden kanssa. Aamuisin aikaa meni vessassa helposti yli 15 minuuttia kauemmin kuin aikaisemmin. Ripsarit olivat luomilla ja välillä toisen silmän ripset kaartuivat mutta toisen taas eivät. Mikä sitten oli kaikista ikävintä niin se ripsivärin poistaminen… Silmäni ovat kuivat ja herkät, joten putsareilla vedenkestävän pois hinkkaaminen oli välillä jopa kivuliasta puuhaa. Yleensä silmäni kirvelivät poiston jälkeen ja silmänympärysiho tuntui todella herkälle. Vaikka poistin kaiken jäi ripsiin yleensä niitä pieniä jäänteitä, jotka tuntuivat iljettäville. Joku varmaan nyt miettii, että ompas sillä ongelmat mutta näin se vaan on. Mut on luotu pidennysten käyttäjäksi. :D Ripsien kanssa en turhaa hiero silmiäni, en räävi niitä, enkä joudu käyttämään silmämeikkiä. Aamuisin selviää niin paljon nopeammin, kun joutuu tekemään vaan meikkipohjan. Tykkään myös siitä, että ulkonäkö on aina huoliteltu.

IMG_1468-002

Kävin tosiaan ennen taukoa lähes vuoden päivät Beauty Anniinassa Pietarinkadulla ja ripseni olen aina saanut blogin kautta sopimushinnalla. Anniina on paitsi ihanan pirteä myös luotettava ja osaava ripsitekijä, hänen ripsensä pysyvät itselläni helposti sen kolme viikkoa. Omalla kohdallani ongelmana oli pitkään se, että ripset eivät pysyneet kahta viikkoa pidempään ja kokeilin tosiaan monia mestoja ennen kuin löysin Anniinan. Hän tekee ripset huolellisesti mutta kuitenkin hyvällä tahdilla, eli penkissä ei tarvitse makailla kolmea tuntia.

Mullahan on tähän mennessä aina ollut ne ihan tavalliset pidennykset ja kaarevuus D. Nyt päätin kuitenkin kokeilla niitä paljon puhuttuja ja kuhistuja volyymiripsiä. Kyseiset ripset ovat paljon hellävaraisemmat omalle ripselle, tuuheammat ja pysyvätkin useimmilla paremmin. Itse olin ensi näkemältä aivan innoissani, niin nätit! Mulle laitettiin pituudeksi 10-11 mm ja kaarevuudeksi se D. Anniina teki ripsistäni myös suhteellisen tuuheat ja näyttävät, joten mielestäni ero normiripsiin on aika huomattava. Vaikka ripset ovat tuuheat, ovat ne kuitenkin ihan super kevyet mikä on mielestäni iso plussa. Volyymeistahan on mahdollista tehdä niin luonnolliset kuin haluaa eli edes näin tuuheita ei ole pakko laittaa jos ei tahdo. Sitten taas jos kaipaa ihan super tuuheat ripset, on volyymeilla mahdollista tehdä oikeat megamega räpsytkin. :) Mielenkiinnolla jään seuraamaan miten ripset pysyvät itselläni, olisiko mahdollista siirtyä jopa neljän viikon huoltoväliin?!

Onko teillä kokemusta volyymeista ja mitä olette niistä mieltä? Onko moni koukuttunut? :)

IMG_1462-002IMG_1469-003

PS. Anniinalla on käynnissä parasta aikaa ystävänpäivätarjous, eli ensi viikon aikana (16-20.2) uudet ripset 90 €, normaalisti 120 €. Tuohon tarjoukseen kuuluu sekä normaalit, että volyymit ja ripset tulee käydä laitattamassa ensi viikon aikana. Oiva tilaisuus hankkia ihanat keväträpsyt! ;)

Ajanvaraukset numerosta 050 411 9536.

On my way

18 vastausta artikkeliin “Ihanat ripset”

 1. Teko on aina teko. Tekotissit, tekohuulet, tekoperse, teko sitä ja teko tätä ja tekoripset. Ja sillehän ne kyllä näyttävätkin. Teennäisiltä.

 2. Voi kun mäkin haaveilen ripsienpidennyksistä! Ajattelin käydä lähiaikoina ottamassa, helpottaa varmasti niin paljon arkea ja onhan se ihanaa herätä ”kauniina” :-)

  • Joo ne helpottavat kyllä huomattavasti arkea, käytännölliset. Ja kuten sanoit, on ihana herätä kauniina. ;)

  • Mä käyn ottamassa ripset Kauneuden Aika-nimisessä mestassa Hilma Reittolalla. Hän on aivan super tekemään ripsiä ja olen käynyt neljällä eri tyypillä tähän asti. Mulla kans ennen ongelma, että tippuivat nopeasti pois, mutta nyt on kuukauden olleet ja edelleen tosi siistit! Hyvä tekijä ei laita edes liian pitkää ripseä eli sellaista, jota oma ripsi ei jaksa kantaa. Mulla itsellä on tosi tönköt ja lyhyet ripset ja 10mm taitaa olla keskimäärin pituus. Halusin tosi luonnolliset, koska itse vähän vierastan paksuja ripsipidennyksiä. Mutta mulla kans meni hermo siihen ripsivärin irroitukseen, koska vedenkestävä on ainoa, joka tarttuu mun lyhyeen ripseen.

  • Okei, kiva kuulla et oot myös löytänyt hyvän paikan. :) Ja kyllä, periaatteessa jos ripset laitetaan ammattitaidolla eivät omat kärsi. Itse ainakin huomasin tauon aikana, että kyllä on ammattilainen ollut asialla kerta omat ripset olivat niin hyvässä kunnossa. Itse tykkään myös suhteellisen luonnollisesta mutta nyt laitettiin vähän näyttävämpää eikä nämä tunnu pahalle, koska yksi ripsi on aina niin ohut. Suosittelen kyllä volyymeja jos et oo Katri vielä kokeillut! :)

   Ja jep, ripsivärit sucks.

 3. Mullakin oli pidennykset yli vuoden ja olihan ne ihanat ja helpot! Nyt oon ollu reilun kuukauden ilman ja töissä ja treeneissä on ripsarit poskilla :D Mahdollisimman pian laittamaan uudestaan! Kiinnostais kyllä kokeilla noita volyymejakin :)

  http://sunseyes.blogspot.fi

  • No älä muuta sano, helppous vie kyllä voiton tuossa hommassa. Mä tykkään kyllä näistä volyymeista, koska yksi ripsi on aina niin ohut. Tällä saa tuuheammat ja kevyemmät räpsyttimet. :)

 4. Haha, mä en ala valittamaan ripsistasi, tosi kivat on! Itelläkin oli viime kesänä ja vähän houkuttelisi hankkia takas.. Olisi niiiin kiva herätä aamulla näyttäen kivalta eikä tarvitsisi tuskailla ovatko ripsivärit lähelläkään missä pitäisi. Harmittaa vaan kun mulla on niin herkät silmät, että aina huollon jälkeen ne oli pari päivää kipeät ja se laitto oli aina kaikkea muuta kuin kivuton:(

  • Hehee, hyvä koska jokaisen oma valinta. ;) Mullakin on herkät silmät mutta ei siten, että liima ärsyttäsi tuolla tavoin. Vähän saattaa kirvellä jälkeen jos availen liian nopeaa silmiä mutta ei muuten. Omalla kohdallani tosiaan se ripsivärin hiestäminen ärsytti silmiä huomattavasti enemmän… Anniinalta muuten löytyy herkkien silmien allergialiimaa, eli jos haluaa kokeilla ripsiä tuollaisella. Voisi toimia sinun kohdallasi. :)

 5. Toooosi hyvännäköiset räpsyt!! :) Volyymit mun silmään paljon kivemmat kuin ns. normit! mut opiskelijaelämään ei kyl mitään mahdollisuutta niit saada:D Ehk työelämässä sitten:)

  • Juu no mä olen täysin samaa mieltä, paljon kivemman näköiset nämä ovat. :) Onhan ripsillä hintaa mutta toisaalta, priorisointia. Itselläni oli ripset, kun opiskelin mutta karsin tuolloin sitten monista muista jutuista. ;)

 6. Munmielestä nuo on nätit pidennykset :)
  Ymmärrän täysin tuon herkän silmänympärysihon riesan, samoja tunteita vedenkestävän ripsarin poistosta ajoittain. Itse en ole kuitenkaan pidennyksiin lähtenyt, sillä tykkään omista ripsistäni ja olen niihin tyytyväinen,lisäksi pelkään että herkät silmäni ei tykkäisi pidennyksistä ja kevään / syksyn allergiaoireet saavat myös aina ajattelemaan, että ei pidennyksiä mulle :P

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Samaa mieltä, pidän. Anniina on loistava laittaja. :)

   Joo, se oli hyvin ikävää se ripsivärin poistaminen. Itsekin pidän ihan omista ripsistä, ei vikaa mutta helppous vie täällä voiton. Ja kait se on tottumiskysymys myöskin. Allergiat ovat kyllä ikäviä, onneksi itse en ole vielä saanut noita kausiallergioita minään vuonna… Miehellä on ja se on kyllä todella raffia katseltavaa. :(

 7. Hei, ihanat ripset :) itselläni ollut nyt 3v. Taukoa ja vannoin etten enään repsahda ripsien laittoon, kun se kasvatus on aivan kauheeta kun ei ole ripsen ripseä ainakaan pariin kuukauteen! ! Nyt olen paljon kuullut näistä voluumeista ja kysyisinkin että onko omia ripsiä ollenkaan jäljellä esim. Vuoden käytön jälkeen kun lopettaa voluumien käytön? Olen taas niin kyllästynyt joka aamu ripsivärin laittoon!! Yst.ter. Sari

  • Moikka Sari! Todella erikoista, että sinun ripsesi ovat noin huonoon kuntoon menneet. Minullahan oli putkeen lähes viisi vuotta ripsipidennykset ja omat olivat ihan hyvässä kunnossa silti. :D Pidin siis taukoa tuossa joulu-tammikuun vaihteessa kunnes laitoin nämä volyymit juurikin helppouden takia. Volyymit ovat olleet nyt viikon eli en osaa sanoa miltä vuoden päästä näyttää mutta jos on ammattitaitoinen tekijä eivät ripset oikeasti mene karseaan kuntoon… Itse suosittelen kyllä volyymeja. Ovat ihanan tuuheat ja kevyet. :)

 8. moi!

  olen pitänyt ripsiä nyt n. 9kk putkeen ja viimeiset pari huoltoa on tehnyt niin kipeää ja silmät ovat olleet herkkinä koko ajan että olen miettinyt, että jos pieni tauko olisi paikallaan. taukoon liittyen siis pari kysymystä :)

  -kauanko oma taukosi kesti (aika huoltojen välissä)?
  -kävitkö poistattamassa vanhat ripsienpidennykset / annoitko tippua itsestään / ilmeisesti voi edesauttaa jollakin öljyillä yms ?

  kiitos vielä ihan mahtavasti blogista ja ihanaa päivää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta