Hedelmäinen salaatti

Ei ole kiveen kirjoitettu, että vain viikonloppuisin tekisi herkkuja mieli. Monelle se pahin päivä on itseasiassa juurikin tämä maanantai. Kuten olen kertonut, itse en pidä nykyään herkkupäiviä vaan nautiskelen hyvällä silloin, kun mieli tekee. Sokerisista irtokarkeista minulla on jo pitkään ollut pyrkimys pois ja tietoisesti olen niiden syöntiä vähentänytkin. Nykyään nautin huomattavasti enemmän niistä paremmista valinnoista, kuten nyt vaikka yhtenä esimerkkinä hedelmäsalaatista.

Kyseinen raikas ja terveellinen herkku on sellainen jota voit nauttia vaikka keskellä viikkoa. Hedelmät ovat terveellisiä vitamiiinipommeja ja niiden syönti on mielestäni täysin sallittua päivittäin. Toki hedelmissäkin kannattaa joku roti pitää eli ei nyt ihan kilokaupalla lapata menemään, koska sisältävät kuitenkin runsaasti hedelmäsokeria. Monella hedelmien syönti aiheuttaa myös turvotusta ja vatsavaivoja (etenkin omena), joten liika on aina liikaa.

Allekirjoittanutta piinasi tänään herkkuhimo ja iltapäivän väsymys, joten loihdin kotona tuoreista hedelmistä ihanan salaatin. Omenaa, appelsiinia, päärynää ja viinirypäleitä. Päälle hieman hunajaa ja chia siemeniä. Noita chioja tungen tosiaan nykyään lähestulkoon kaikkeen, aivan parhaita! Hedelmäsalaatti muuten täyttääkin aika mukavasti ja itseasiassa pakko sanoa, että se iltapäivän megaväsymys on tipotiessään. Nyt on energiaa aloitella Kaylan toista treeniviikkoa ja laittaa kroppa töihin! ;)

Suositteko te hedelmäsalaattia ”herkkuhimoon”?

IMG_1611-002IMG_1591-001

On my way

3 vastausta artikkeliin “Hedelmäinen salaatti”

  1. Joo hedelmät on hyviä välipaloja, mutta ei vie mulla herkkuhimoa. Jos suklaata tekee mieli on se vain suklaalla tyydytettävissä.

  2. No tämä toimii! <3 joo siis aina ei onneksi tarvi kuitenkaan fazeria himoa lievittämään vaan itseasiassa hyvin tehty raakasuklaa toimii paremminkin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta