Asukuvia kiitos

Joku teistä lukijoistani kaipaili asukuvia. Totta, ne ovat viime aikoina jääneet säälittävän vähäiselle ja tuo harmittaa minuakin. Enää tosin ei voi valittaa valon puutteesta, sillä pimeä tulee ainakin tunti myöhemmin mitä kuukausi sitten ja kokoajan mennään parempaan päin. Jopa töistä tullessa on semi valoisaa. Mieheni on päässyt viime aikoina niin helpolla, kun ei ole tarvinnut lähteä kanssani ulos kuvailemaan. ;) Muutenkin hänen kiireisyytensä vuoksi aikataulujen ja kuvaushetkien yksiin sovittaminen on ollut jokseenkin haasteellista. Miksei meillä täällä Helsingissä ole kuten naapurimaassamme Ruotsissa, jossa voit ihan vaan bookata aikoja valokuvaajille jotka varta vasten kuvaavat bloggareiden asuja? Tuon toiminnan rantautumista Suomeen odotan kovin.

Tietenkin asuja voisi kuvata hyvin kotonakin. Multa löytyy jalusta, lisäsalama ja kämppä on vaalea. Silti siinä joku tökkii… Aina kuvassa näkyy jotain siihen sopimatonta, asu on hankala saada kuvaan kokonaan niin, että kuva näyttäisi samalla tyylikkäälle. Lisäksi ne kengät ja laukku… Iso osa asua mutta jotenkin kämpässä täysissä tamineissa seisominen tuntuu typerälle ja vähän vaivalloiselle. Hirveää säätöä ja ajallisesti hidasta hommaa. Yksinkertaisesti rakastan niin paljon enemmän kaupungin erilaisia miljöitä joissa kuvailla (tai siis olla kuvattavana). Kokonaisuus on vaan niissä toimivampi.

Eilen kaivoin kuitenkin pitkästä aikaa tuon jalustan esiin ja asetin sen sellaiseen paikkaan, että se on helppo ottaa käyttöön tänäänkin. Mies on matkalla, joten ainakaan ennen ensi viikkoa on turha toivoa ulkona kuvattavia asukuvia. Pitäisikö mun siis vaan aktivoitua täällä kotona, mitä olette mieltä?

Haluaisin todella kuulla teidän mielipiteenne asiaan. Moni taitaa haluta asukuvia mutta onko ne välttämätön kuvata ulkona vai meneekö satunnaisesti tällaiset sisällä kuvatut? Itse olen nykyään jotenkin niin tarkka kuvista ja siitä, että ne miellyttävät silmääni joten siksi vähän vaikeuksia kuvailla asuja muualla kuin täydellisessä ympäristössä… HItsit, kun kehtaisikin mennä jalustan kanssa yksin ulos säätämään, hah. :D Musta ei vaan ole siihen, hävettäisi liikaa.

Jokatapauksessa, alla eilisen päivän asua kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mielipiteitä?

IMG_1738-001IMG_1737-002IMG_1758-002IMG_1757-002IMG_1763-003Housut Mango / Paita Zara / Kello MK / Korvakorut MK

On my way

10 vastausta artikkeliin “Asukuvia kiitos”

  • Kiva kuulla. :) Ja kiitos. Itseasiassa molemmat vaatteet ovat parhaita ostoja aikoihin. :)

 1. Viheltelekö paljon? Näytät välillä kuvissa siltä että viheltelet niissä.

  • Oon itseasiassa surkea viheltäjä, lapsena piti oikein opettelemalla opetella se taito.

  • Kiitos, mäkin pidän siitä. :) Ja kiitos palautteesta myöskin!

 2. Hyvin kelpaa sisälläkin otetut kuvat! Nuo huosut sopii sulle mielettömän hyvin :)

  • No mukava kuulla, että menevät tarvittaessa näinkin. ;)

 3. Tuo ympäristö sopinoihin vaatteisiin hyvin, joten toimii asukuvat sisälläkin :) Varmasti vähän riippuu vaatteistakin, jos kuvailisi talvitakkia niin sopisi varmaan paremmin ulkona otetut..
  Itse olen asukuvissa vielä niin alkaja etten ole niihin muutamaan osannut niin ajatelka ympäristöä… Lisäksi on joskus haastavaa saada tuota kuvaajaa (omaa miestä) innostumaan kuvaamisesta :P

 4. Ihana asu! Sopii sulle täydellisesti. ;) vaikkakin kuvat on otettu sisällä, ne ovat silti onnistuneet hyvin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta