Ihana lauantai

Täällä lauantai on lähtenyt käyntiin niillä perinteiksi muodostuneilla jutuilla. Laiskan hitaalla aamulla ja banaanipannareilla. Itse en koskaan arkiaamuisin voisi kuvitellakaan, että ehtisin pannareita väsäämään, joten täällä ne ovat ehdottomasti viikonlopun ”luksusta”. Huomenna sitten nautiskellaan jälleen brunssista, tällä kertaa Fazerilla. Noista brunsseista on alkanut muodostua ihan jo tapa poikkeuksen sijaan. Mutta mikäs siinä, onhan se mukava kerran viikossa syödä valmiissa pöydässä. Minulle aamiainen on aterioiden suosikki ja varmaankin siksi, että rakastan kaikenlaista raikasta syötävää. En niinkään välitä pihveistä ja muista ”raskaista” ruoista vaan freesit jutut joista tulee hyvä olo, ovat niitä omia suosikkejani. Brunsseilla syön myös vapaammin, tosin jogurtit kierrän kaukaa mutta jotain pehmeää täysjyväleipää syön yleensä pari palaa. Harvassa paikassa nimittäin on gluteenittomia vaihtoehtoja. Tosin jostain luin, että Fannyssa olisi nykyään gluteeniton brunssi?! Onko joku käynyt testaamassa? Kuulostaa niin mielenkiintoiselle, että pakko joku kerta käydä kokeilemassa!

Tänään tein banaanipannarit ”suklaisessa” muodossa sillä hyväksi havaitsemallani reseptillä, jolla kyseiset pannarit aina väsään. Lisätään se nyt vielä tähän kertauksen vuoksi.

Suklaiset banaanipannarit

 • 3 kananmunaa
 • 2 banaania
 • 1/2 tl kookossokeria
 • 1 rkl ACTIWHEY mautonta heraa (muukin käy)
 • 1 rkl psyllliumia
 • 1-2 tl raakakaakaota
 • 1 tl suolaa
 • Loraus hunajaa

Sekoitetaan blenderillä ja paistetaan kookosöljyssä. Tarjoilin itse puoli jäisten mansikoiden ja mustikoiden, sekä kookoshiutaleiden ja hunajan kera. Aivan taivaallisen hyviä!

IMG_1858-003IMG_1865-001

Viikonloppuaamuisin mulla on myös tapana hieman ”huoltaa” itseäni, eli toisinsanoen lakata kynnet, kuoria iho ja laittaa naamio, rasvata kroppa, sekä mahdollisesti värjätä kulmakarvat. Kulmakarvat tosin värjään tyyliin kerran kuussa mutta kuitenkin. Arki-iltaisin itsensä hemmottelu jää niin vähäiselle, joten miksi sitä ei nautiskelisi viikonloppuisin jos on aikaa?

Kävin viime viikolla Vichyn blogi -tilaisuudessa Kämp Spassa, johon ihana Nora minut kutsui. Kyseinen merkki on ollut itselleni täysin tuntematonta kauraa ja tiesinkin ainoastaan, että kyseessä on apteekin tuotesarja. Vichy on tosiaan apteekkisarja mutta se, että heidän valikoimissaan on tuotteita myöskin normaalille iholle oli itselleni uutta. Apteekkituotteet mieltää niin helposti vain herkän ja kuivan (tai muun ongelmaisen) ihon tuotteiksi mutta tästä sarjasta löytyy kyllä jokaiselle jotain. Vichy sarjan perustahan on Vichy Thermal Spa -lähdevesi, joka sisältää yhteensä 15 eri mineraalia ja on 100 % luonnon raaka-aine.

Kuten olen täälläkin maininnut, omistan ihon joka ei vaadi kosteutusta edes talvisin. Oikeastaan käteni ovat ainoat, jotka kuivuvat. Rakastan kuitenkin erilaisia vartalovoiteita, mutta vain ja ainoastaan hyvän tuoksuisia ja nopeasti kuivuvia. Mielestäni ei ole mitään ällöttävämpää kuin puolirasvaisena vaatteiden päälle pukeminen tai lakanoihin kömpiminen. Hyvä rasva kuivuu oikeasti muutamassa minuutissa, eikä sen kuivumista pidä joutua odottelemaan tuntitolkulla. Sain tilaisuudesta mukaan pussukan Vichyn uuden Idea Body -sarjan vartalonhoitotuotteita ja nyt jo sieltä on muotoutunut itselleni yksi suosikki ylitse muiden. Tämä kyseinen söpössä purnukassa majaileva vartalovoide on paitsi ihanan tuoksuinen, juurikin nopeasti imeytyvä. Sen verran visuaalinen ihminen olen, että myös tuo purnukan ihanan pehmeä sävy houkuttelee rasvailemaan. Tästä tulee kaunis olo. :)

IMG_1905-003

Aloitin myös lueskelemaan, pitkästä aikaa. Mua on aina kiehtonut elämäkerrat ja tämä Barack Obaman elämäkerta kiinnostaa todella paljon. Asutaan tosiaan väliaikaisesti ystäväni asunnossa, joten täältä tekee mielenkiintoisia löytöjä. Hänellä on oikea kirjojen kaarti tuolla kaapissa. Itse luin lapsena todella paljon mutta vanhemmiten kaikki vapaa-aika on mennyt ihan muuhun. Oikeastaan arki-iltaisin lukemiselle ei vaan tunnu jäävän aikaa ja viikonloppuisin on monesti niin paljon kaikkea muuta. Lukeminen on mielestäni kuitenkin todella mielenkiintoista ja kehittävää. Bloggarina lukeminen tekisi hyvää myös kirjoitustaidoilleni, jotka eivät ehkä äidinkielellisesti aina ole ihan priimaa kamaa. Kun lukee täydellisen oikoluettua tekstiä, saa varmasti paljon mallinnusta myös omaan tekstiin ihan jo huomaamattaankin.

IMG_1830-003

Kuinka teillä on lähtenyt viikonloppu käyntiin? Toivottavasti oikein rentouttavasti! Itse aloitan kohta Kaylan treenit, pidin eilen vapaan vaikka olisi ollut viikon kolmannen treenin vuoro mutta olin niin väsynyt. Mieluummin vaihdan päiviä hieman jotta saan kaikki tehot irti. Tänä viikonloppuna on muutenkin sellainen ”akkujen lataus” viikonloppu, joten huomenna jaksan hyvin lenkkeillä lenkin, joka on merkattu tälle päivää. Kaylan treeneissä siis sunnuntai on se ns. sapattivapaa. Voisinkin itseasiassa huomenna tai alkuviikosta kirjoitella teille hieman noita treenikuulumisia ja mitä olen kyseisestä ohjelmasta pitänyt. :) Mitä kommentteja olen lukenut, monia taitaa homma kiinnostaa.

Toivottelen jokaiselle oikein ihanaa ja rentouttavaa lauantaita! 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Ihana lauantai”

 1. Pakko laittaa tuo banaanipannarit testaukseen, kun yleensä teen ne ihan ilman mitään erityiskikkoja, mutta nuo kuulostaa hyvältä. Pakko mainita, että nää sun blogin seesteiset kuvat saa mulle aina niin hyvän mielen! Samoin kuin tällaiset peruspostaukset myös. Innolla tosin odotan myös niitä treenipostauksia! :)

  • Joo suosittelen. Parempaa tulee, kun lisää muutakin kuin vaan munat ja banaanit. :) Voi kuinka mukava kuulla, täällä on tosiaan tällä hetkellä aika seesteinen meininki. Ja kiva kuulla myöskin, että perus postauksetkin miellyttää. Itselleni on harvinaisempaa kirjoitella aihe rönsyillen mutta välillä näinkin.

   Laitetaan treenipostausta pian ulos! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta