Kymmenen asiaa

1. Säälin usein etenkin vanhempia ihmisiä. Voi kuulostaa hassulta mutta mun käy yleensä sääliksi esimerkiksi kaupungilla haahuilevia, tai yksin ruokailevia vanhuksia. Mielestäni mummot ja papat ovat aivan yli hellyyttäviä ja jostain syystä vaan tulee sääli, jos he ovat jossain yksinään. Tulee fiilis, että voi ei onko hän yksin ja pitääkö kukaan huolta. Niin paljon puhutaan vanhusten yksinäisyydestä! Mies aina ärsyyntyy tuosta, koska hänen mielestään vanhukset eivät ole millään tapaa säälittäviä, päinvastoin. Onhan se totta, kunnioitan kyllä vanhempia ihmisiä mutta jostain syystä mulle tulee usein vaan todella kova myötätunto heitä kohtaan. Välillä olen jopa ihan itku kurkussa.

2. Inhoan kiirettä mutta silti mulle tulee lähestulkoon aina kiire. Tuo on yksi ärsyttävimmistä piirteistäni! Aina ehdin nipin napin vaikka inhoan sitä, kun joutuu hätäsesti vaatteet penkomaan tai meikkaamaan. Mikä siinä onkin, että ei voi aloittaa valmistautumista ajoissa?

3. Näperrän ja räpelöin hiuksiani jatkuvasti. Tuo on ehdottomasti yksi huonoimmista tavoistani. Vedän siis hiuksia käsin läpi ja siloittelen tyvestä pörröttäviä hiuksia. Teen tuota ihan vaistomaisesti ja sehän osittain rasvoittaakin tukkaa nopeammin, mitä se varmaan normaalisti rasvoittuisi. Olen myös sellainen etten pärjää ilman hiusharjaa. Jos se jostain syystä on jäänyt vaikka toiseen laukkuun olen ihan pulassa, joskus jopa käynyt ostamassa uuden kesken päivän. 🙂

4. Rakastan nykyään naisellista ja siistiä tyyliä. Ennen olin vähän sellainen rockhenkisen ja hieman ”trashyn” tyylin ystävä, mutta nykyään tykkään niin paljon bleisereistä, siisteistä kauniisti laskeutuvista paidoista, valkoisesta, vaaleanpunaisesta ja beessistä. Olen paljon neutraalimman pukeutumisen ystävä. Onhan mulla vieläkin vähän rockmaisiakin vaatteita himassa mutta enemmän mennään kyllä siistillä huolitellulla linjalla. Tämä on osittain aika pitkälle työni vika, että näin on käynyt.

5. Mulla ei ole koskaan ollut mikään ruumiinosa paketissa. Toiset telovat itseään enemmän kuin toiset ja mä lukeudun näihin, jotka eivät koskaan ole katkoneet luita tms. Lapsena kasvoni paloivat pahasti mutta tuota nyt ei lasketa, koska olin niin pieni. On muuten jännä miten joillain ihmisillä on aina joku osa paketissa, ihmettelenkin miten he onnistuvat…? 😀

6. Jos saan joskus tyttölapsen hänen nimekseen tulee Aurora ja jos poikalapsen niin Benjamin. Meille kävi mieheni kanssa yksi todella erikoinen tapaus viime kesänä, se oli hieman yliluonnollinen ja tämän tapahtuman seurauksena nämä nimet tulivat hyvin selkeiksi meille. Tämä siis jos joskus yhteisiä lapsia meille siunaantuu.

7. Rakastan falafel -pyöryköitä, ihan suosikkejani! Etenkin ravintola Trocaderon falafelit, jotain niin parhautta.

8. Olen joko -tai ihminen. Välimaastoa ei siis ole.

9. Olen vähän feministi. Mielestäni naiset voivat olla yhtä hyvin korkeassa asemassa työelämässä, tai tehdä asioita kuin miehetkin. Nainen voi olla vahva ja riippumaton, hänen ei tarvitse olla kotiäitinä, vaan voi luoda uraa ja tehdä asioita joita haluaa tehdä. Itse ainakin olen ylpeä siitä, että olen tehnyt töitä kuudennelta luokalta lähtien ja tienannut aina rahani. Tottakai mieheltä on kiva välillä saada lahjoja mutta en voisi koskaan kuvitella olevani ikäänkuin miehen ”elätettävänä”. Kokisin varmasti aikamoista alemmuuden tunnetta. Ei sopisi luonteelleni.

10. En ole koskaan käynyt Oulua pohjoisemmassa. Aika noloa myöntää mutta näin on, lapin taika kokematta.

IMG_1749-001

Huh, viikko pulkassa ja faktojen myötä kohti viikonloppua. Itselläni ainakin on olo, että vapaat tuevat taas tarpeeseen. Kivaa perjantaita!

Kommentit (16)
  1. Feminismi = ajaa täyttä tasa-arvoa miesten ja naisten välille. En ymmärrä, miksi kukaan nainen sanoisi, että ei ole feministi tai on vain ”vähän”? Haluavatko nämä naiset siis olla miesten alapuolella, ja haluavatko he kaikkien tuntemiensa naisten sekä mahdollisten tyttölapsiensa kokevan sortoa vain siihen perustuen, mitä jalkojen välistä löytyy? Ei myöskään pidä unohtaa, että feminsmi ajaa molempien sukupuolten asiaa. Tasa-arvon toteutuessa myös miehet voisivat vapaammin totetuttaa itsään, esim. näyttää sitä herkkää puolta. Tasa-arvon toteutuessa molemmat sukupuolet voisivat vapautua stereotyyppisistä sukupuolirooleista.

    Ikävää, että sanalla on niin negatiivinen sointi. Tosiaan esimerkiksi radikaali miestenvihaaja ei kuulu käsitteeseen lainkaan. Ehkäpä nimenvaihto olisi paikallaan niin feminismin stigma lähtisi, ja miehetkin kokisivat feminismin heitä koskevaksi asiaksi.

    Terveisin: Parisuhteessa oleva, naisellinen feministi 😉

  2. käääks!!! 8/10 samoja!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *