Tuulahdus kevättä

Kevät tulee, näin uutisoi ainakin minulle tänään Iltasanomat. Ihan mahtavaa! Itse odotan eniten kevyempää pukeutumista ja aurinkoa. Toisaalta jo ihan tällainen pienempikin valon määrän lisääntyminen saa ihmismielessä kummia. Myös meikkirintamalla alkaa taas muutkin värit kiinnostamaan kuin ne nudet.

Kaivoin eilen pitkästä aikaa esiin korallisen huulipunani, joka on ollut jo vuosia suosikkini. Jotenkin talvella sitä vaan jämähtää niihin nudepuniin… Oi miksi, miksi? Kevään tullen on vaan jotenkin helpompi käyttää värejä ja erottua. Tämä vitsaus taitaa päteä suurimpaan osaan suomalaisista. :)

Korallinen huulipuna korostaa mielestäni ihanasti hampaita ja saa ne näyttämään super valkoisilta. Parhaiten tämän punan kanssa sopii myös vaalea vaatetus ja kesäinen päivetys. Tämä täydellisin löytämäni korallin sävy on siis Make Up Storen ja sävy Dare. Puna on hyvin matta ja tämän vuoksi pysyy huulilla super pitkään, valehtelematta kestää moitteettomana monta tuntia. Hinta pyörii siellä 20 euron kiepeillä, eli ei mielestäni paha hinta-laatusuhde.

Joko te olette uskaltautuneet leikkimään räikeämmillä väreillä kevään kunniaksi? 

IMG_2247-001IMG_2249-001IMG_2250-002IMG_2275-001

On my way

2 vastausta artikkeliin “Tuulahdus kevättä”

    • Kiitos, mustakin pirtsakka sävy. :) Kokeiles ihmeessä, vaihtelua perus punaiselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta