Maanantain kuulumisia

Oikein ihanaa viikon alkua! Mulla oli tänä aamuna herätessä oikein hyvä fiilis. Sellainen tunne, että tästä tulee hyvä viikko. Ulkonakin on ihanan lämmin ja kevään tulon tuntee. Tänään olisi tarkoitus käydä nappaamassa muutama asukuvakin pitkästä aikaa, ehkä sekin puuha tästä pikkuhiljaa taas alkaa rutinoitumaan…

Täällä viikonloppu meni tosiaan rauhallisissa ja rennoissa tunnelmissa. Perjantaina käytiin ystäväpariskunnan kanssa syömässä ja lauantai, sekä sunnuntai meni pääosin levätessä, treenatessa ja bloggaillessa. Ainut miinus on ollut meidän toisen ”sijaiskisumme” kiima. Se on kyllä jotain ihan uskomatonta millaisia ääniä pienestä kissasta voikaan lähteä. Hän möyrii maassa ja raapii ovea minkä ehtii, silmätkin harhailevat kuin toinen olisi pienessä huppelissa. Tätä on nyt jatkunut neljä päivää ja vielä tänä aamunakin meininki oli sama. Toivotaan todella, että menisi pikaiseen ohitse! Rassukalla, kun ei tosiaan ole miesseuralaista tiedossa… Talouden poikakissakin on leikattu ja katselee aivan äimänä, että mikäs sitä kaveria oikein vaivaa. :) Tuo kiima taitaa olla leikkaamattomien kissojen keväinen riesa, eli jollain tapaa myös merkki alkavasta keväästä. Hehee. Onkos täällä kohtalontovereita, joiden kisuilla kiimat käynnissä? 

IMG_2474-001

Nojoo, asiasta kukkaruukkuun. Kävin perjantaina jälleen ripsihuollossa Beauty Anniinassa. Nämä kolme viikkoa volyymeilla ovat olleet mieluisaa aikaa sitten tuon ripsitauon. Joka aamu on freesi fiilis ja ei tarvitse sählätä ripsivärin kanssa, räpsyt ovat niin meikäläisen juttu. Huomasin muuten, että volyymit pysyvät itselläni paljon paremmin kuin normi ripset! En tiedä johtuuko se osittain tuosta tauosta, jonka pidin mutta pakko sanoa, että pysyvyys on huomattavasti parempi. Pidän myös volyymien keveydestä. Vai olenko ainoa? Toiset eivät kuulemma edes huomaa eroa?

Minulle laitettiin jälleen 11 mm pituus ja D-kaarevuus. Mielestäni tuo on ehkä se paras combo. D-kaarevuus on huomattavasti näyttävämpi, mutta 11 mm pituuden kanssa ei kuitenkaan ole liian massiivinen makuuni. Volyymeissahan voi päättää vielä sen tuuheudenkin, minulle laitettiin kahden ripsen settejä, jolloin tuuheus on suhteellisen luonnollista luokkaa.

Olen nyt tosiaan tehnyt lähes vuoden päivät yhteistyötä Beauty Anniinan kanssa mutta vaikken yhteistyötä tekisikään, kävisin varmasti hänellä. Paras laittaja jonka tiedän. Itse olen aika tarkka tällaisissa jutuissa ja siksipä sen oikean ripsiteknikon löytämiseen menikin aikaa. Ennen Anniinaahan kävin siellä sun täällä mutta en löytänyt hyvää paikkaa, jos ripset putoavat kahdessa viikossa ei niitä ole laitettu oikein. Myös siisti ja huolellinen lopputulos on itselleni visuaalisena ihmisenä hyvin tärkeää. Anniina on niin huolellinen ja kaikenlisäksi vielä mukavaa juttuseuraa. On kivaa, että penkissä voi samalla vaihtaa kuulumiset ja jutella niitä näitä, eikä tarvitse vain maata kiusaantuneena.

Kuulostipas myyntipuheelta mutta itse mielelläni kehun hyviä tyyppejä ja ammattilaisia. :) Suomessa toisen kehuminen on aivan liian usein itseltä pois.

IMG_2458-002

On my way

2 vastausta artikkeliin “Maanantain kuulumisia”

  1. Haha tiedän just ton tunteen kun kissa huutelee ja on ihan hulluna kiima-aikaan :D meillä nimittäin oli jo toinen kerta kahden kuukauden sisällä! Onneksi se taas on ohi :D asumme maalla joten äkkiähän tuo helpottas jos päästäs kissan ulos vain ja pääsis puuhin mutta meille tuli juuri pieni koiranpentu, joten kissanpentuja ei tarvis tähän väliin tulla.. ainakaan vielä :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta