Herkullinen manteli-kauravälipala

Joko te olette ehtineet kokeilemaan Alpron uutuus jogurtteja? Itse bongasin kyseiset uutukaiset jo joku aika sitten, mutta jostain syystä ei vaan tullut heti ostettua testiin. Itselleni soija on aina ollut vähän niin ja näin, toimii oikeastaan vaan pienissä määrin vatsani vuoksi. Ja itseasiassa se täysin maustamaton taas ei ole maultaankaan yhtään makuuni. Kookos -ja manteli sen sijaan kuulostivat vähän turhankin hyviltä ja arvatkaapas vaan olivatko?

Sehän nyt on sanomattakin selvää, että minä hurahdin näihin aivan täysin! Etenkin tuo manteli on niin täydellinen makuuni, juuri sopivan makea ja peittää soijan maun mukavasti. Rakastan myös kookosta, joten eipä ollut huono sekään. Heitin päälle vielä suomalaisia mustikoita, hunajaa, sekä Ruohonjuuresta ostamaani Bionan luomu Granola ”kauramysliä”. Nam, täydellinen välipala duunipäivän jälkeen.

Jos joku vielä epäilee siis ostaako testiin vai ei niin suosittelen! :)

IMG_2531-001IMG_2536-002IMG_2540-005IMG_2575-003

On my way

7 vastausta artikkeliin “Herkullinen manteli-kauravälipala”

 1. Kyllä kyllä, heti meni testiin kun kauppoihin ilmestyivät! Tuo manteli on tosi hyvää :)) Muutenkin nuo on parempia kuin perinteiset soijajogurtit :)

  • Nojoo, munkin mielestä ehdottomasti parempia! Itse en tykkää pelkän soijan mausta, jotenkin liian karvas.

 2. Itse olen rakastunut kookosversioon! Teen töissä välipalan näin: puoli purkkia alpron kookosjugurttia, purkki ananasmurskaa, reilusti kanelia ja sheikkerissä sekaisin. Nam!

  Joku kritisoi kun noissa on lisättyä sokeria, mutta niin on siinä maustamattomassakin (tosin siitäkin on tullut sokeroimaton versio) ja kyllä sokerin määrä jää kolmasosaan siitä mitä ”tavallisessa” makujugurtissa.

  • Kuulostaa hyvältä. Jostain syystä mulla vaan on semmonen kauhu jogurtti -ja ananasyhdistelmään. Jäi itseasiassa niiltä rahka-ajoilta ja siksi tuota yhdistelmää niin karsastan… Mutta ehkä smoothien muodossa? :) Ei näissä nyt ihan kauheasti sokeria ole… Tuskin kukaan tuosta määrästä muuttuu miksikään. :)

  • Se on itseasiassa Citymarketista. Etsin pitkään tuollaista ja aika yllättävästä paikasta löysin. :)

  • Onpa kiva että löysit :) Olen kanssa etsinyt ihan perus valkoista… Monista paikoissa nähnyt vain kaiken maailman teksteillä ja kuvioinneilla. Pitääpä käydä siis joku päivä Cittarissa katsomassa olisiko vielä noita :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta