It`s BLACK

Mulle käy näin joka ikinen kevät. Kun valo lisääntyy ja jengi alkaa vaalentamaan tukkaansa, minä teen aivan päinvastoin. Eli toisinsanoen tummennan sen tummemmaksi, kuin se on koko vuoden aikana ollut. Jep, minulla on nyt pikimusta tukka.

Olen aika extempore näissä hiusjutuissa ja vaikka mulla onkin kampaajakin varattuna muutaman viikon päähän, en yksinkertaisesti jaksa odottaa jos se kriisi iskee. Uskoisin olevani myös ihan ok kotikampaaja, joten parin kevytväripurkin iskeminen päähän ei ole duuni eikä mikään. Ja mustan kanssahan ei voi edes mennä pieleen. Olen itseasiassa jo pitkään haaveillut näin tummasta mutta en ole uskaltanut. Tosi tummanruskeahan mulla on monesti ollut mutta täysin mustasta on jo muutama vuosi aikaa. Ruskea aina haalistuu mutta miten käy tälle? Saas nähdä.

Pakko muuten vielä mainita, kun hiusaiheeseen päästiin, että olen viime aikoina saanut paljon positiivista palautetta tukastani ja sen hyvästä kunnosta. Pituutta on tullut rutkasti mutta mikä parasta, latvakin voi hyvin. Tähän voi olla moniakin syitä mutta eniten epäilen Evonian hiusravintolisää, sekä keratiinikuuria, spirulinaa ja MSM-jauhetta. Lisäksi toki sillä ettei hiuksia ole reilusti vaalenneltu voi olla omat sormensa pelissä… Nojoo, nyt vaan sitten odotellaan, että e-pillereiden lopetus vie tukan päästä. Eikös sitä yleensä sanota, että jos kehuskelee niin onni kääntyy vastaan? 😀

Jokatapauksessa, mitä mieltä väristä? Ihana vai liian tumma? 

IMG_2591-003IMG_2594-002

Kommentit (16)
  1. Vau, sopii todella hyvin sulle! Kauniit hiukset muutenkin. 🙂

  2. Hienolta näyttää, sulle kyllä sopii mikä vaan väri. =) Sun hiukset on niin ihanat!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *