Hemmottelua

Aloittelin tänään päivää muutamilla kauneudenhoitorutiineilla. Mielestäni viikonloput ovat oiva hetki itsensä hemmottelulle, varsinkin jos arki on ollut kovin kiireistä etkä ole tyyliin kerennyt kynsiä lakkaamaan. Rakastan etenkin kuorintoja ja kasvonaamioita, niiden jälkeen iho paitsi näyttää, myös tuntuu niin ihanalle. Se fiilis, kun saa kasvojen pinnalta pienen kerroksen kuonaa veks on autuas. Meikkikin näyttää muuten huomattavasti paremmalle, kun iho on huollettu vähän stydimmin kuin päivittäisessä ihonhoidossa.

Sain taannoin Premièreltä testattavaksi muutaman kauneudenhoitotuotteen ja yksi noista on itseasiassa juurikin naamio, josta on tullut samantien yksi lemppareistani. Vestige Verdant oli itselleni merkkinä alunperin täysin tuntematon mutta nyt muutamaa tuotetta kokeilleena pakko sanoa, että aivan mieletön orgaaninen sarja kyseessä. Olen aikaisemmin suhtautunut luomukosmetiikkaan hieman varovasti, koska pääasialliset kokemukseni ovat olleet nahkea tuoksu tai liian paksu, hoitava koostumus. Tämän kyseisen sarjan suhteen ainakin pakko sanoa, että ennakkoluulot on kumottu.

IMG_2673-002

Vestige Verdantin naamio syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa, sekä poistaa kuona-aineita. Puhdistuksen saavat aikaan useat bioaktiiviset aineosat ja kivennäisaineet, jotka palauttavat ihon luonnollisen pH:n. Kuona-aineet taas lähtevät veks bioaktiivisilla humiilihapoilla ja kivennäisaineilla, jotka sitovat ja poistavat haitallisia aineita kasvojen ihon alemmista kerroksista. Naamiolla on myös ihoa tervehdyttävä vaikutus, joka mahdollistuu fulvohapolla. Se sisältää bioaktiivista hymatomelaarihappoa, joka estää mm. syöpäsolujen syntyä, parantaa ihon rakennetta ja nopeuttaa pienten pintahaavojen paranemista. Kyseessä on siis todellakin aikamoinen kauneusvalmiste! Paitsi, että kasvojen iho näyttää naamion jälkeen erinomaiselle, sen eheyttävän vaikutuksen myös tuntee.

Naamio toimii 5-10 minuutissa, levitetään puhdistetulle kasvojen iholle ja annetaan vaikuttaa. Lopuksi ihan pelkkä vesipesu riittää sen poistamiseen. Itse levitin lopuksi kasvoille vielä saman sarjan öljyä. On muuten aivan super hyvä tuote meikin alle vaikken olisi koskaan uskonut, että kasvoöljy voisi siihenkin tarkoitukseen toimia! Meikki ei mene railoille, vaan öljy imeytyy ihoon samantien ja tekee meikkipohjasta kestävän. Pitää kirjoitella tuotteesta vielä erikseen joku kerta.

Jes, kosmetiikkahyllyni on nyt saanut ehdottomasti kaksi uutta suosikkituotetta! 

IMG_2683-002IMG_2689-002

Täällä on tosiaan aloiteltu päivää aikamoisella kauneuspläjäyksellä. Ystävälläni on tänään 30-vuotis pirskeet, joten nyt on kasvot kuosissa meininkejä varten. :) Vähän harmittaa etten kauheasti ehdi kauniista ulkoilmasta nautiskelemaan, mutta ehkä sitten huomenissa?

Oikein rentouttavaa lauantaita jokaiselle!

On my way

2 vastausta artikkeliin “Hemmottelua”

  1. Mua jäi kiinnostamaan tuo öljy! Mulla on todella kuiva iho ja vaikea löytää tuote joka pitäisi meikin hyvänä koko päivän… Oottelen et kirjoittelet tuosta. :)

    • Joo, varmasti toimii hienosti kuivalle iholle. Pitää kirjoitella öljystä vielä erikseen. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta