Monday thoughts

Tänään on ollut vähän nahkea päivä. Lauantaina juhlittiin tosiaan ystäväni kolmekymppisiä, joten viikonloppu ei kokonaisuudessaan ollut mikään levon täyteinen. Palaan juhliin vielä myöhemmin tällä viikolla. Omalla kohdallani ja huom tällä ikää tuollainen neljään valvominen ottaa aika koville, seuraava päivä menee ihan nuutuneena pedissä loikoillen. Tällä viikolla olisi luvassa vielä lisää juhlintaa, sillä toinen hyvä ystäväni on järjestänyt Suomi Pop-risteilyn pienelle tyttöporukalle ja sinne sitten pitäisi suunnata. Onneksi sitten helpottaa, hahah. Ei ole meinaan oma juttuni tällainen viikottainen baareissa notkuminen. Mielestäni kerran tai pari kuussa on ihan ok mutta jos viikon sisään on kahdet kunnon kemut, alkaa se olemaan jo vähän liikaa… Tai sitten mä vaan olen liian vanha? 🙂 

IMG_2954-001

Tavallisesta arjesta poiketen, tänään teki ihan hurjasti mieli banskupannareita. Väsäsinkin niitä sillä omalla suosikkireseptilläni, toimii! Noihin ei vaan koskaan pety.

IMG_2916-001

Tuli piristettyä väsynyttä päivää valkoisilla ruusuilla. On se jännä miten nämä kukkaset saavatkin aina poikkeuksetta hyvälle mielelle.

IMG_2929-001

Kävin hakemassa H&M:n paketin joka oli saapunut Ärrälle. Tilaan siis useimmiten netistä vaatteita, koska tällöin teen huomattavasti parempia löytöjä. Inhoan kaupoissa kiertelyä, joten minulle mieluinen shoppailutapa on kotisohvalta klikkailu. Tämä pitsinen jumpsuit oli yksi paketin ehdottomista ykköslöydöistä! Ja sininen liehulahkeinen jumpperi, oivoi tulisi jo lämpöiset kelit!

IMG_2969-001

Joku muukin oli tyytyväinen tilaukseen. 😀

IMG_2931-001IMG_2932-002

Sain blogin kautta testiin Victoria`s Secret kosmetiikkaa Premièren verkkokaupastaRakastan kyseisen sarjan tuotteita, etenkin vartalovoiteita ja tuoksuja. Aikaisemmat suosikkini ovat olleet Coconut ja Mango Temptation mutta nyt näitä muutamaa hieman raikkaampaa tuoksutelleena pakko sanoa, että suosikkiskaala on laajentunut! Etenkin tämä Love Spell -vartalovoide on aivan ihana. Premiére muuten myy  VS-kosmetiikkaa reilulla 10 euron hinnalla mikä on mielestäni aika kilpailukykyinen hinta jopa laivan Tax-Free hintoihin verraten. Ja kukapa meistä jatkuvasti laivalla käy… Koko VS-valikoiman voi kurkata täältä.

Nyt olisi tarkoitus käynnistellä Kaylan treeniviikkoa kuusi, whoop! Pitääkin kirjoitella taas päivitettyjä fiiliksiä tännekin. Näin tämä fiilis koheni postauksen loppua kohden. 😉

Ihanaa maanantai -iltaa jokaiselle. 

Kommentit (8)
  1. Love Spell on munkin ehdoton suosikki <3.

    1. Joo se on kyllä ihana. <3

  2. Iik, 11,50, mutta vain alennusmyynneissä. Tuo 25,50 euroa normaalihintana on todella törkeää, varsinkin kun NordicFeel myy kyseisiä pulloja normaalihintaisina 11,50 euroa/kpl… :/

    1. Niin lisäksi vielä ilmaisen toimituksen saa 30 euroa edullisemmin NordicFeelistä

    2. Tuo normaalihinta tarkoittaa varmaan sitä millä hinnoilla myydään muissa kaupoissa. Olen itse maksanut VS:n tuotteista noin 20-25 € kun en tiennyt niitä saavan verkkokaupoista halvemmalla.

      1. Sen tarkemmin en tuohon nyt ota kantaa. Hyvällä hinnalla Première niitä myy ja sillä hyvä. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *